AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny

Zobraziť katalóg
Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny - Mobilný telefón

Diskusia k Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Realme GT 2 Pro 12 GB/256 GB čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Máte dole ve specifikacích napsáno reverzní bezdrátové reverzní nabíjení, opravte mě pokud se mýlím, ale tento mt nemá ani bezdrátové nabíjení, takže se bude zřejmě jednat o chybu a je tím myšleno pouze drátové reverzní nabíjení. Čerpám z oficiálních stránek realme, kde o bezdrátovém nabíjení, takže ani reverzním není není ani slovo.

Budete predavat aj bez Pro, tj klasicke gt 2 ? Pripadne od kdy bude v nabidce, a jake je ocekavane naskladneni ? Diky

Ide o EÚ distribúciu alebo USA/China. Nakoľko v popise produktu bolo, že v balení je nabíjačka s USA konektorom. Ďakujem.

Budete predávať aj 8gb verziu?

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií