Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

Diskusia k ROMET ORKAN 1 D veľ. M/17"

Zobraziť katalóg
ROMET ORKAN 1 D veľ. M/17" - Crossový bicykel

Diskusia k ROMET ORKAN 1 D veľ. M/17"

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ROMET ORKAN 1 D veľ. M/17", na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ROMET ORKAN 1 D veľ. M/17" ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ROMET ORKAN 1 D veľ. M/17" vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, chtěla bych si objednat kolo na pobočku. Bude složené a seřízené při vyzvednutí? Děkuj

dobrý deň, tento tovar nemáte aktuálne skladom, ale je tu možnosť nákup s tým, že dátum dodania upresníte. Chcem sa spýtať ako to funguje. Tovar si objednám, zaplatím a keď sa ho dlhšie nedočkám, objenávku môžem zrušiť? alebo kedy mi budete vedieť dať info kedy by mohol byť tovar doručený? ďakujem

Dobry den, objednala som si tento model bicykla a chcem sa spytat, ci by sucastou balenia nemali byt aj srouby a ci navod na poskladanie nie je aj v inom jazyku ako v polstine. Napriklad v slovencine ci v cestine. Dakujem.

Dobry den mala by som zaujem o damsky bicykel Romet orkan z Vasej ponuky, neviem vsak aku veljost zvolit. Moha vyska je 174 cm, vaha 61 kg. Dakujem za radu. Bicykel ma byt vyuzivany na cestach, pripadne lem nenaricny horsky, lesny teren. Dakujem za radu

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či bude bicykel pri doručení už poskladaný.

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií