PET AD homeoffice

Diskusia k Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny - Nabíjačka do siete

Diskusia k Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Napájací adaptér s rýchlym nabíjaním 15 W čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je tento adaptér vhodný k nabíjení chytrých hodinek LAMAX WatchY2 - https://www.alza.cz/lamax-watchy2-pink-d5683280.htm?o=3 , Děkuji

dobrý den, je tato nabíječka kompatibilní k této bezdrátové nabíječce? Děkuji https://www.alza.cz/samsung-wireless-charging-pad-ep-p5200tbegww-d5620979.htm

Je nabíječka vhodná pro Samsung S-5 z roku 2015? Dá se rychlonabíjení vypnout? Pozná nabíječka starší typ telefonu, který nepodporuje rychlonabíjení - např.historické Symbian Nokie řady N a E okolo roku 2010, např. E52?

Zdá sa, že v oblasti rýchleho nabíjania nastal poriadny zmätok a výrobcovia si pod chránenou značkou "USB" začínajú presadzovať čoraz divokejšie - lebo zrejme vzájomne nekompatibilné - riešenia :( Námatkovo menujem: "Quick Charge", "Quickj Charge 2", "Qick Charge 3", "Quick Charge 4", "Quick Charge 5", "Pump Express", "VOOC", "Super Charge", "Dash (Wasp) Charge", "Super Flash Charge", "Dart Charge". Keďže každé z nich spočíva na zvýšení napôtia a/alebo prúdu, je zjavne, že nekompatibilita môže reálne viesť k požiaru, alebo explózii akumulátora smartfónu (nie sú náhodou väščšina všetkých takýchto prípady podobných havárií práve dôsledkom nekompatibilných štandardov ?) Z uvedeného prípadu by ma zaujímalo, aké štandardy podporuje predmetná rýchlonabíjačka, či je kompatibilná výhradne s produktmi Samsung a - ak je to možnmé aj bez reverse engineeringu - prípadne aj ako je detailne technicky riešený jej rýchlonabíjací algoritmus. Hľadám totiž rýchlonabíjačku pre Leagoo S8 Pro.

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií