Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DJI F315 Phantom 2 Vision +

Zobraziť katalóg
DJI F315 Phantom 2 Vision +
5 1 hodnotení
Dron s autopilotom NAZA-M V2 s GPS, 6-kanálová RC súprava 5.8GHz, Li-Pol batéria 5200mAh, kamera 14Mpix s 3-osým závesom
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  CVI505 Produktové číslo:  F315 Stránky výrobcu
DJI F315 Phantom 2 Vision + 470,51 € Použité

DJI F315 Phantom 2 Vision +

DJI F315 Phantom 2 Vision + je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

DJI, špičkový výrobca multikoptér a riadiacich systémov, predstavuje novinku s označením F315 Phantom 2 Vision +. Táto kvadrikoptéra je určená pre rekreačné poletovanie aj natáčanie videa a fotografovanie. Jej základom je škrupinový výlisok z odolného plastu, ktorý nesie motory 2212-0920, riadiacu elektroniku, pohonný trojčlánkový Li-Pol akumulátor 5200 mAh a prípadné "užitočné zaťaženie".

Ľahké ovládanie a automatická stabilizácia

Phantom je kompletne zostavený, naprogramovaný a zalietaný. Pre lietanie s ním nemusíte mať žiadne predchádzajúce skúsenosti s vrtuľníkmi alebo multikoptérami. Srdcom Phantomu 2 Vision + je inteligentný riadiaca jednotka vychádzajúci zo systému NAZA-M V2, ktorá môže pracovať v dvoch režimoch s automatickou stabilizáciou.

Pre signalizáciu prevádzkových stavov slúži trojfarebný LED indikátor s vysokou svietivosťou. Výbornú "čitateľnosť" polohy modelu zaisťujú LED svetlá na spodnej strane ramien. Pristávacie zariadenie tvorí dvojica plastových profilov, ktorá nesie tiež prijímačovú anténu a snímač GPS / kompasu.

Riadiaca jednotka samozrejme stráži napätie napájacieho akumulátora - na prvej úrovni (30% kapacity akumulátora) vám dáva intenzívnym červeným blikaním LED indikátora na vedomie, že je na čase pristáť. Pri ďalšom poklese napätia na druhú úroveň model automaticky pristane. Stav pohonného akumulátora je zobrazovaný na displeji smartfónu.

Full HD videozáznam

Pre natáčanie videa je v modeli integrovaná HD kamera DJI s rozlíšením 14 Mpx pre fotografovanie aj nakrúcanie videa v kvalite 1080p / 30, alebo 1080i / 60. Umiestnená je v 3osé závesu a je možné ju ovládať promócií chytrého telefónu s operačným systémom iOS alebo Android. Telefón ovláda náklon kamery, spúšťanie natáčanie videa, fotografovanie a prácu s videami aj fotkami. Fotky aj videá je možné hneď zdieľať na sociálnych sieťach, posielať priateľom atď.

Chytrý telefón zároveň slúži ako FPV sada, obraz je prenášaný on-line a vďaka tejto funkcii môžete natáčať videá a fotiť aj miesta, ktoré sú z miesta ovládania modelu ťažko dostupné. Pomocou softvéru je možné prepínať aj režim stabilizácie, medzi klasickou stabilizáciou kamery a režimom FPV. Na displeji je možné zároveň zobraziť telemetrické dáta z modelu. S pomocou GPS je možné tiež určiť presnú polohu modelu vo vzťahu k miestu štartu, čo je skvelý pomocník, ak dôjde k úplnému vybitiu pohonného akumulátora a model pristane v mieste, kde nie je vidieť (napr vysoká tráva, pole, les).

Pre ovládanie modelu slúži šesťkanálový vysielač 5,8 GHz FHSS s dvoma krížovými ovládačmi pre riadenie základných funkcií a pohybov, a dvoma trojpolohovým prepínačmi, ktorými sa volí letové režimy a režimy inteligentného riadenia orientácie modelu. Pre jeho napájanie sú potrebné štyri tužkové alkalické batérie alebo NiMH akumulátory. Vysielač má ovládač v osi plynu neutralizácii (tj. Sám sa vracia do stredu), čo je výhodné pre natáčanie a fotenie.

V režime stabilizácie polohy Atti. Mode riadiaca jednotka automaticky stabilizuje polohu multikoptéry vo všetkých osiach; povely z RC súpravy slúži na uvedenie modelu do pohybu v príslušnej osi rýchlosťou úmernou veľkosti výchylky ovládača na vysielači, stabilitu modelu zaisťuje autopilot sám. Stabilizovaná je len poloha modelu, nie zemepisná pozície - pokiaľ ovládača na vysielači vrátite do stredu, model stabilne poletí, ale nie je zaručené, že bude visieť nehybne na mieste (aby zotrvával na mieste, musíte ho správnym spôsobom riadiť - ale potrebné pohyby ovládačov na vysielači sú len veľmi malé). Pri strate riadiaceho signálu z vysielača model prechádza do základného fail-safe režime - po krátkej dobe vo visenie automaticky pristane na mieste, nad ktorým sa práve nachádza. Toto je režim vhodný pre rekreačné lietanie, kedy model vodíte ako "po drôtoch" ("fly-by-wire") - multikoptéra nasleduje vaše povely pre ovládanie modelu, ale vlastné riadenie má na starosti autopilot, ktorý len berie ohľad na vaše želanie letieť napr. doľava dopredu. Tento režim je prístupný v pokročilom nastavenia modelu - Naza.

Stabilizácia polohy GPS Atti. Mode

V režime GPS stabilizácie je k dispozícii aj funkcia inteligentného ovládania smeru IOC - môžete voliť režim "Course Lock", v ktorom predok modelu (a tým pádom aj kamera) vždy mieri v prednastavenom smere bez ohľadu na to, kam letí model, alebo režim " home Lock ", v ktorom predok modelu stále mieri v smere čiary prechádzajúcej miestom vzletu a aktuálnou pozíciou multikoptéry. Oboje môžete s výhodou využiť pri natáčaní videa.

V režime GPS stabilizácie polohy GPS Atti. Mode riadiaca jednotka automaticky stabilizuje multikoptéru vo všetkých osiach; povely z RC súpravy slúži na uvedenie modelu do pohybu v príslušnej osi rýchlosťou úmernou veľkosti výchylky ovládača na vysielači, stabilitu modelu zaisťuje autopilot sám. Na použitie tohto režimu je nutné mať nainštalovaný modul snímača GPS a kompasu (magnetometra) ktorý dodáva dodatočné údaje o zemepisnej polohe (dĺžke, šírke, výške) a kurzu. Vďaka tomu je automaticky stabilizovaná nielen poloha modelu, ale aj jeho geografická pozície. Ak ovládača na vysielači vrátite do stredu, model bude stabilne visieť na mieste. Pri strate riadiaceho signálu z vysielača sa model po krátkej dobe vo visenie vráti do okruhu 10 m od miesta vzletu uloženého v pamäti riadiacej jednotky a po oneskorení 15s vo visenie automaticky pristane. Rokov späť sa odohrá vo výške 20 m alebo vyššie - ak sa nachádza model v okamihu aktivácie fail-safe v nižšej výške, najprv vystúpi do 20 m, a až potom začne návrat domov. Toto je režim vhodný pre letecké snímkovanie, kedy automatická stabilizácia pilotovi "uvoľňuje ruky" pre ďalšiu činnosť nesúvisiace priamo s riadením modelu (ovládanie kamery) a sú v maximálnej miere potlačené poveternostné vplyvy. Táto funkcia je nastavená z výroby. Režim automatického návrate domov - Go Home - je možné nastaviť aj na pravý trojpolohový vypínač a tak je kedykoľvek počas letu túto funkciu vyvolať.

Doplňujúce informácie:

Fyzické vlastnosti:
Dĺžka: 300 mm
Priemer nosného rotora: 203 mm
Ovládané funkcie: M (4), Kl, Kp, Vr
Stavebné náročnosť: S0
Náročnosť pilotáže: P1

Kamera:
Prevádzková teplota: 0? -40?
Veľkosť snímača: 1 / 2.3 "
Efektívne rozlíšenie: 14 Mpx
Rozlíšenie: 4384 × 3288
HD video: 1080p30 & 720p
Uhol záberu: 110 ° / 85 °

Obsah balenia:
Hotový model
Podvozok s modulom GPS / kompas
Vysielač 5.8 GHz s držiakom pre chytrý telefón
WiFi opakovač pre prenos videosignálu
Vstavaná HD kameru DJI s 3-osým gimbal
4 GB micro SD karta
Sada 4 párov vrtúľ
pohonný akumulátor Li-Po 3S 11,1V 5200 mAh
Sieťový nabíjač LiPo
Skrutkovač Philips

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Typ batérie ovládača
AA Hotovo!
Počet batérií v ovládači
4 ks Hotovo!
Hmotnosť
1 242 g Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Typ batérie ovládača
AA Hotovo!
Počet batérií v ovládači
4 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 242 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, co mám čekat od zboží u kterého máte stav Použité?konkrétně dron Dji. je možné takové zboží vrátit v zákonné lhůtě? děkuji

Príslušenstvo pre DJI F315 Phantom 2 Vision +
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií