Premium Week Samsung

DJI INSPIRE 2 Combo X5S s licenciou

Zobraziť katalóg
DJI INSPIRE 2 Combo X5S s licenciou
Dron s kamerou Zenmuse X5S, HD prenos obrazu LightBridge (360 °), antikolízne senzory, spracovanie obrazu až 5,2K s RAW záznamom, max. rýchlosť 108 km/hod., výdrž až 27 min., dosah až 7 km, HDMI, USB, CineCore 2.0
Kód:  CVI525b90 Produktové číslo:  DJI0616-C01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI INSPIRE 2 Combo X5S s licenciou Predaj skončil

DJI INSPIRE 2 Combo X5S s licenciou

Inspire 2 zdedil to najlepšie po svojom predchodcovi, prvom Drone na svete navrhnutom pre profesionálnych filmárov a dokumentaristov. Druhá generácia prináša veľa vylepšení, predovšetkým v oblasti záznamu a prenosu obrazu a tiež letových vlastností. Môžete sa tak tešiť na kameru zachytávajúcu video v kvalite až 5.2K vo formáte CinemaDNG RAW, Apple ProRes a ďalších. Zrýchlenie z 0 na 80 km/h zvládne Inspire 2 len za 5 sekúnd a jeho maximálna rýchlosť 94 km/h je pri veľkosti a obratnosti tohto stroja úplne ojedinelá. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dron navrhnutý pre profesionálnych filmárov
  • Bezkonkurenčná letové vlastnosti
  • Mnoho inteligentných letových režimov
  • Dvojkanálová technológie prenosu obrazu zabudovaná priamo v zariadení
  • Diaľkové ovládanie s dosahom až 7 km
  • Precízne kamera pre profesionálnu kvalitu záznamu
  • Systém spracovania obrazu v kvalite až 5.2K
  • Dron dokáže pracovať aj v nízkych teplotách

Vylepšené letové vlastnosti

Skúsenosti s Inspire 1 vnukli tvorcom jeho nasledovníka veľa skvelých nápadov na inovácie. Inspire 2 sa tak môže pochváliť systémom dvoch batérií, ktoré predlžujú jeho čas vo vzduchu až na 27 minút. Zároveň ide o prvý teplokrvný dron na svete, jeho schopnosť samovoľného zahrievania mu umožňuje pracovať aj v nízkych teplotách. Inteligentný letový režim FlightAutonomy bol prepracovaný a vylepšený práve kvôli Inspire 2. Letúň si tak teraz dokáže pri oblete prekážky vybrať z dvoch rôznych ciest a pribudli mu nové senzory. Medzi ďalšie letové režimy patrí Smart Return Home, ActiveTrack, TapFly či vylepšený trackingový mód Spotlight Pro.

Prehľadná kompozícia

Zvýšená inteligencia sa prejavuje aj vo zvýšení počtu letových režimov, ktoré aj zblúdenému pilotovi umožnia zaobstarať dramatické zábery. Ak sa ale stretne pilot a kameraman, dvojkanálový prenos obrazu umožní pilotovi sledovať prenos z hornej riadiacej kamery, zatiaľ čo kameraman sa môže venovať svojej práci s hlavnou kamerou, pretože jej obraz je vysielaný na samostatnej frekvencii.

Precízna kamera pre profesionálne zábery

Kamera Zenmuse X5S, ktorá sa k Drone pripája pomocou novo navrhnutého rýchloupínacieho konektora, sa pýši vylepšeným 4/3 senzorom, ktorý je schopný zachytávať scenérie v dynamickom rozsahu o hodnote 12.8 EV. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť na vyššiu kvalitu obrazu, menej šumu a lepšie farby svojich záberov. Jej 20,8Mpx snímač je schopný zachytiť viac detailov, a to dokonca aj za zlého osvetlenia, takže vás tma už nikdy nezastihne nepripravených.

Micro 4/3 bajonet sa navyše chváli podporou až ôsmich profesionálnych objektívov, čím poskytuje vašej tvorbe značnú variabilitu. Aby boli všetky vaše zábery vyladené k úplnej dokonalosti, kamera je stabilizovaná 3osým závesom s vlastným procesorom a motormi, ktoré môžete ovládať s chirurgickou presnosťou ± 0,01°. Kameru na diaľku úplne ovládnete pomocou inteligentného prístroja s aplikáciou DJI GO.

Špičková kvalita záznamu

Tento dron vyniká svojou jedinečnou konštrukciou. Má totiž vstavaný systém spracovania obrazu CineCore 2.0 umožňuje zaobstarať videa v kvalite až 5.2K vo formátoch CinemaDNG, Apple ProRes a ďalších. Technológia je zabudovaná priamo v ňufáku Drona a je napojená na gimbal nesúci hlavnú kameru. Toto riešenie výrazne optimalizuje workflow pri tvorbe filmového diela, a tým šetrí prostriedky, ktoré môžu byť využité napríklad na nákup príslušenstva pre váš Inspire 2.

Podporované objektívy:

Olympus M.Zuiko 12mm/2.0
Olympus M.Zuiko 25mm/1.8
Olympus M.Zuiko 45mm/1.8
Olympus M.Zuiko 9-18mm/4.0-5.6
DJI MFT 15mm/1.7 
ASPHOlympus M.Zuiko 17mm/1.8
Panasonic Lumix 15mm/1.7
Panasonic Lumix 14-42mm/3.5-5.6 HD

Parametre a špecifikácia

Použitie
FPV Hotovo!
Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Autopristátie, Autonómny let, Sledovanie objektov Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
HD (1280 × 720) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Typ

Použitie
FPV Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Autopristátie, Autonómny let, Sledovanie objektov Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
HD (1280 × 720) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Dĺžka nabíjania
90 min Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-pol Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3 340 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Važená ALZA ! po komunikácií s Vaším operátorom som osal zhrozený! Zakúpiili sme cez Vás DJI INSIPIRE 2 COMBO PREMIUM S TÝM, ŽE NÁM DODÁTE TOVAR DO 4 PRACOVNÝCH DNÍ !!! TERAZ po našom požiadaní cez telefón o bližšie informácie ste nám odpovedali úplne ležérne, že tovar dodáte až vo februári !!! ZAPLATILI SME Vám 6700€ za produkt, ktorý deklarujete že ho dodáte do 4 pracovných dní, to znamená že produkt očakávame v piatok. Nechápem Vas a tieto Vaše klamné praktiky, ktoré tu skúšate na zákazníkov. skontrolujte si objednávku 164670278 poprosím o nápravu alebo kompenzáciu za vaše zavádzanie, nakoľko na daný stroj už máme vykonávať letecké práce v priebehu budúceho týždňa. poprosím Vás, bez okolkov si to vyriešte a komunikujte s klientami, že vaše informácie su nepravdivé !!!

Ktory z objektivov je v cene dronu? Resp tvori prislusenstvo zahrnute v predajnej cene 7098 EUR ?

Aku licenciu dostanem k DJI INSPIRE?

Dnes máme 9.3.2018 a otázka na Licenci stále není zodpovězená :)

Nechci rejpat, ale u sousedů v německu stojí 7098,- €

Dobrý den, rád bych se zeptal na to samé co paní Trávníčková, co přesně znamená s licencí?

Dobrý den, zajímalo by mě co znamená s licenci bližší informace? Zda je nutno složit zkoušky na UCL ? Dekuji Travnickova

Diskusia a poradňa k DJI INSPIRE 2 Combo X5S s licenciou
Príslušenstvo pre DJI INSPIRE 2 Combo X5S s licenciou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI INSPIRE 2 Combo X5S s licencí. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI INSPIRE 2 Combo X5S mit Lizenz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI INSPIRE 2 Combo X5S engedéllyel.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií