AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

DJI Mavic Air adaptér batéria Power bank

Zobraziť katalóg
DJI Mavic Air adaptér batéria Power bank
Náhradný diel – navrhnutý tak, aby poskytoval energiu z inteligentnej letovej batérie Mavic Air pre mobilné zariadenia
Kód:  CVI533n6 Produktové číslo:  DJIM0254-05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Mavic Air adaptér batéria Power bank Predaj skončil

DJI Mavic Air adaptér batéria Power bank

Prece nema smysl z baterie dronu za 2000 kc a kapacitou 2500 mah nabijet mobil kdyz mobil ma 3000 mah baterii! Kdyz za polovicni cenu nez tenhle kram koupim powerbanku s kapacitou 10400 ze ktere mobil nabiji trikrat? Proc to sakra nedelaji obracane abych z powerbanky trikrat nabil baterii dronu?

Nechapu ze takovou hovadinu Dji nabizi. Kazdy by chtel adapter na nabijeni baterie dronu z powerbanky a oni to delaji nesmyslne opacne. Z baterie dronu prece nikdo nebude nabijet mobil kdyz powerbanka stoji par korun ale baterie na dron jsou predrazene a stoji tisice. Da se prosim sehnat adapter na nabijeni baterie do mavic Air z powerbanky? Bezna powerbanka jako mam doma s kapacitou 10400 mah by ho nabila nekolikrat kdyz baterie Mavica ma jen asi 2500 mah. Navic powerbanka stoji par stovek ale bateri silene dva tisice..

Stále neopraven popis

Špatně přeloženo jedna se skutečně o adaptér k nabíjení z akumulátorů mavica a rozhodně s tím nejde nabíjet akumulátor.Vráceno

Urcite je to adapter pre nabijanie z powerbanky? Podla mna je to adapter, ktory spravi z baterie pre kvadrikopterku powerbanku.

Dobrý den, zajímalo by mě jak přesně tento adaptér funguje? Mohu z mé powerbanky nabíjet baterie dronu? Nebo slouží opačně? Tak, že baterie dronu nabijí třeba telefon? Předem díky za info

Diskusia a poradňa k DJI Mavic Air adaptér batéria Power bank
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mavic Air adaptér baterie Power bank. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Mavic Air Powerbank-Akkuadapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Mavic Air Powerbank-Akkuadapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Mavic Air Power Bank akkumulátor adapter.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií