Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DJI Mavic Mini

Zobraziť katalóg
DJI Mavic Mini
4,7 26 hodnotení
Dron - 2.7K (2704×1520) kamera 2.7K kamera, dosah prenosu 2000 m, doba chodu 30 min, max. rýchlosť 46.8 km/h, autoštart, GPS, online prenos, skladacie, autopristátie, stabilizácia obrazu a otáčacia kamera, 256 GB, hmotnosť 249 g, súčasťou balenia diaľkový ovládač, batéria, model a vstavaná kamera
Kód:  CVI516q0 Produktové číslo:  DJIM0240 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Mavic Mini


Menší, ľahší a lepší

Inovovaný DJI Mavic Mini je teraz ľahší a váži iba 249 gramov, vďaka čomu je mimoriadne prenosný. So svojou hmotnosťou sa tak radí do najnižšej a najbezpečnejšej hmotnostnej triedy dronov. S inovovaným dronom tiež prišla aj nová aplikácia DJI Fly, ktorá ponúka jednoduché a intuitívne prostredie na tvorbu efektívnych filmových záberov pomocou niekoľkých dotykov. Okrem toho aplikácia ponúka špeciálny režim výučby letu. Mavic Mini je skrátka dokonalým kreatívnym spoločníkom, ktorý zachytí vaše zážitky neobyčajným spôsobom.


DJI Mavic Mini vyhotovuje úžasné zábery

Dron je vybavený 3-osou Gimbal kamerou, ktorá vyhotovuje letecké snímky s rozlíšením 12 Mpx a video si budete môcť vychutnať v 2,7K Quad HD rozlíšení. Pokročilá 3-osá stabilizácia zabezpečí, že videá budú plynulé bez akýchkoľvek otrasov.


Kľúčové vlastnosti dronu DJI Mavic Mini

Nízka hmotnosť umožnila to, že DJI Mavic Mini vydrží vo vzduchu oveľa dlhšie ako konkurenčné drony. S plne nabitou batériou zvládne až 30 minút letu.



Kľúčové vlastnosti dronu DJI Mavic Mini

  • Dron s nízkou hmotnosťou – len 249 gramov
  • Doba letu až 30 minút
  • Mavic Mini je neuveriteľne kompaktný a prenosný
  • Dosah diaľkového ovládania až 2 kilometre
  • Aplikácia DJI Fly
  • Nekonečné možnosti na tvorbu videí
  • 3-osá Gimbal kamera s 2,7K Quad HD rozlíšením
  • Integrovaný prístup k platforme sociálnych médií SkyPixel
  • Režim CineSmooth – spomalí letovú rýchlosť a pohyby na vyššiu presnosť a stabilitu

Obsah balenia Mavic Mini:


  • DJI Mavic Mini
  • Diaľkový ovládač
  • 1× akumulátor
  • 8× vrtuľa
  • 3× kábel na pripojenie mobilného telefónu (Lightning, microUSB, USB Type-C)
  • Kryt stabilizátora
  • Komunikačný kábel USB 3.0 Type-C
  • Ovládacie kniple (2 páry)

Bezpečný dron

DJI Mavic Mini disponuje 360° ochrannou klietkou chrániacou vrtule pred poškodením. S pokročilým systémom snímania obrazu a GPS modulom bude manévrovanie alebo státie na mieste hračkou. A nezáleží na tom, či budete lietať vonku alebo vnútri. DJI Mavic Mini je pripravený na každú situáciu



Prepracované ovládanie dronu DJI Mavic Mini

Diaľkový ovládač pracuje na vyhradenej frekvencii – je tak zaistený nerušený prenos videa vo vysokom rozlíšení a až do vzdialenosti 2 kilometrov. Riadiace páky sú navyše odnímateľné a dajú sa uložiť do ovládača na väčšiu prenosnosť.


DJI Mavic Mini ocení aj začiatočník

Mobilná aplikácia tiež ponúka celý rad strihových šablón, stačí jedno kliknutie na displej telefónu a môžete začať vytvárať úžasné videá s DJI Mavic Mini. Túto funkciu ocenia najmä začiatočníci s minimálnymi alebo žiadnymi skúsenosťami s tvorbou videí.


Zábery ako z Hollywoodu

Zložité zábery budú teraz jednoduchšie s QuickShots. Stačí si vybrať jeden z prednastavených režimov– Dronie, Circle, Helix či Rocket. Mavic Mini vybraný režim vykoná, vytvorí krátke video a vy ho potom budete môcť ihneď zdieľať na sociálnych sieťach.



Parametre a špecifikácia

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!
Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Autopristátie, Autoštart Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
2.7K (2704 × 1520) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Typ

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Autopristátie, Autoštart Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
2.7K (2704 × 1520) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Pamäť

Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
256 GB Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-Ion Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-pol Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
249 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!

Legislatívna kategória

Podkategória
A1 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

VAROVÁNÍ! Ke dni 24.11.2019 - aplikace (bez které nezvlétnete) stále funguje na Androidu pouze s 64bit OS, tudíž kompatibilita je oproti předchozím DJI dronům silně omezena! I když Váš Androidní telefon má 64bit SoC podle specifikací, tak to není zárukou, že do něj výrobce nainstaloval 64 bitový Android!!! Informace o dostupnosti 32bitové verze aplikace jsou stále v nedohlednu.

Na mallu mi potvrdili dodání 17.11 a tady mám v objednávce napsanou půlku prosince. Jste si jistí, že jste jednička na trhu? :D

Dobrý den do jakého formátu to fotí?

Dobrý deň, zakúpil som si dron DJI Mavic mini v Combo verzii a mám takýto problém: dron po vzlete dosahuje maximalnu výšku vzletu 30m a dolet max 50m od miesta vzletu. Viete mi poradiť kde je problém keď aj po nastavení výšky vzletu na 200m a doletu 300m mi dron dojde len 30 a 50m? Viete mi s tým pomôcť?

Dobrý deň chcem sa spýtať, že či si tento dron môžem zobrať do lietadla (napr. do USA)

Dobrý den, aktiv track(Aktivní sledování objektu jak je to třeba u Dji Spark) pořád nejde? Bude tahle funkce někdy přidána?

Dobrý den, 2 dny zpět jsem aktualizoval fimware přes aplikaci DJI Fly, a první dva lety od teto aktualizace to hlasílo chybu motoru. Máte nějaké ohlasy o co jde, a co s tím dělat? Díky!

Môžem sa spýtať, či môžem dať do dronu SD kartu sandiak ultra 16gb?

dnes jsem si koupil DJI Mavic Mini. Stáhl si aplikaci DJI Fly a ... nic. Mám bílý displej a dole napsáno DJI Fly. To je vše. Je velkým zklamáním, že není aplikace připravena na Android 10. Telefon mám Samsung Note 10+ a asi dva dny Android 10. Poradil mi někdo co jiného použít? Jsem fakt zklamanej.... dron leží na stole a tím to končí.

bude to létat i v jiných zemích mimo EU?

123...
Diskusia a poradňa k DJI Mavic Mini
Príslušenstvo pre DJI Mavic Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mavic Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Mavic Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Mavic Mini. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Mavic Mini.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií