AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DJI Mini 2

Zobraziť katalóg
DJI Mini 2
4,7 21 hodnotení
Dron - 4K kamera, dosah prenosu 10000 m, doba chodu 31 min, max. rýchlosť 57.6 km/h, autoštart, online prenos, skladacie, autopristátie, stabilizácia obrazu a autonómny let, 128 GB, hmotnosť 249 g, súčasťou balenia model, diaľkový ovládač, batéria, nabíjací adaptér, súprava náhradných vrtúľ, rc kábel micro-usb, skrutkovač, rc kábel usb-c, kryt gimbalu, rc kábel lightning a náhradné skrutky
Kód:  CVI516q02 Produktové číslo:  CP.MA.00000312.01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Mini 2

DJI Mini 2 - kompaktný a výkonný dron vhodný aj pre začiatočníkov

Kúpte si kompaktný a výkonný dron Mini 2 renomovaného výrobcu DJI a vydajte sa do oblakov, odkiaľ urobíte zábery berúce dych. Vstavaná 12 Mpx kamera dronu umožní nahrávať video v 4 K rozlíšení s 30 fps. O plynulý obraz videa sa stará 3-osý motorizovaný gimbal. Na drone DJI Mini 2 určite oceníte nielen kvalitné spracovanie, ale aj to, že ide naozaj o mini dron. Váha tohto šikovného stroja totiž činí 249 g a zmestí sa vám akurát do dlane. Vydajte sa s dronom na cesty a zachyťte všetko, čo sa okolo vás deje - unikátnu situáciu, fantastické výhľady a mnoho ďalších zaujímavostí. S kompaktným dronom DJI Mini 2 sa fantázii medze nekladú.

Dron DJI Mini 2

Ultraľahký a skladací dron DJI Mini 2

Dron DJI Mini 2

Doba letu drona je 31 minút

Dron DJI Mini 2

Prenos videa až na 10 km

Dron DJI Mini 2

Odolnosť proti vetru úrovne 5

Dron DJI Mini 2

Kvalitné a jasné 4 K video

Dron DJI Mini 2

Inteligentné režimy & QuickShots

DJI Mini 2 disponuje sériou funkcií a vymožeností, vďaka čomu urobíte ohromujúce zábery

Kompaktný dron DJI Mini 2 ponúka režim Panoráma, kde si môžete vybrať širokouhlý, 180° alebo Sphere panoramaty. Keď si jeden z nich vyberiete, dron DJI Mini 2 urobí zvyšok práce za vás a vytvorí excelentný záber. S funkciou QuickShots drona DJI Mini 2 možno iba zopár kliknutiami automaticky fotiť a nahrávať videá na profesionálnej úrovni, a tie priamo zdieľať napríklad na sociálnych sieťach. Pomocou aplikácie DJI Fly môžete vaše video doplniť ešte zvukovou stopou či filtrom.

Dron DJI Mini 2 sa ľahko ovláda

Pri ovládaní dronu si vychutnáte veľa zábavy, pretože DJI Mini 2 sa veľmi ľahko ovláda a môžete ho používať prakticky kedykoľvek - na natáčanie zážitkov všedného dňa alebo si ho vziať na vzrušujúce túry a výlety. Živý obraz z kamery dronu možno prenášať na váš mobilný telefón, takže uvidíte presne to, čo vidí dron DJI Mini 2. Zabudovaná GPS vám presne povie, kde sa dron nachádza. Zabudované senzory na spodnej strane dronu DJI dávajú pozor, kde sa nachádza úroveň terénu a umožní asistenciu pri pristávaní.

Dron má vysoký výkon a odolnosť voči vetru 5. úrovne

DJI Mini 2 ponúka intuitívne a pokročilé funkcie aj v takomto mimoriadne kompaktnom tele. Vďaka tomu získate maximálnu slobodu pri tvorbe svojho unikátneho obsahu. Dron je osadený kvalitnou batériou, ktorá ho udrží vo vzduchu až 31 minút. DJI Mini 2 je natoľko odolný, že si poradí aj s vetrami 5. úrovne a zvládne vyletieť až do výšky 4 km.

Prenos videa aj na veľké vzdialenosti

Prenosom videa cez OcuSync 2.0 budete môcť z dronu DJI Mini 2 prenášať video v HD kvalite až na vzdialenosť 10 km, takže možno lietať podstatne ďalej.

Osobný dron DJI Mini 2 zachytí mimoriadne kvalitné zábery

S osobným dronom nemusíte letieť čo najbližšie k svojmu objektu, aby ste ho kvalitne zachytili. Kamera dronu DJI Mini 2 totiž oplýva 4-násobným zoomom a taktiež ponúka aj 4-násobný digitálny zoom, ktorý urobí prechody medzi zábermi z rôznych vzdialeností plynulejšie a jednoduchšie. Ďalšou vymoženosťou je 3-osý gimbal, pomocou ktorého bude video pekne plynulé. Vstavaný 12 Mpx fotoaparát sa postará o pôsobivé snímky a zábery v 4 K pri 30 fps.

Inteligentná aplikácia DJI Fly

Inteligentná aplikácia DJI Fly ponúka inteligentnú integrovanú optimalizáciu fotografií. Akonáhle si stiahnete fotografie, aplikácia automaticky zvýši kvalitu urobených snímok, takže farby budú lepšie a detaily ostrejšie.

Lietajúci dron DJI Mini 2 v spolupráci s aplikáciou DJI Fly maximálne uľahčí let a prácu s dronom

Kompaktný lietajúci dron DJI Mini 2 optimalizuje používateľské prostredie a všetky inteligentné funkcie. Dron disponuje inteligentným návratom domov, automatickým vzletom aj presným vznášaním. Vďaka tomu je prevádzka dronu DJI Mini 2 bezpečnejšia a efektívnejšia. V aplikácii DJI Mini 2 si môžete naplánovať itinerár vopred, takže nemusíte improvizovať na mieste, ktoré nepoznáte.

Dron na ovládanie DJI Mini 2 umožní rýchle zdieľanie a úpravu obsahu

Dron na ovládanie ponúka technológiu QuickTransfer, ktorá spočíva v synchronizácii dronu s vaším telefónom (s nainštalovanou aplikáciou DJI Fly) a umožní prenášať vybrané fotografie aj videá rýchlosťou až 20 Mb/s, ak ste blízko pri drone. „Funkcia Stiahnutie výrezu“ umožní rýchlo vystrihnúť iba časť záznamu, ktorú máte záujem upraviť a stiahnuť. V aplikácii DJI Fly nájdete veľa kreatívnych šablón, ktorými môžete ozvláštniť svoje zábery.

DJI Mini 2 ponúka dostatok príslušenstva na každú príležitosť

  • 1× Dron DJI Mini 2
  • 1× Diaľkové ovládanie
  • 1× Inteligentný akumulátor
  • 1× Náhradná vrtuľa (sada)
  • 1× Kábel USB-C
  • 1× Kryt na gimbal
  • 1× Prepojovací kábel USB-C
  • 1× Prepojovací kábel Lightning
  • 1× Náhradné kniple k diaľkovému ovládaniu
  • 1× Prepojovací kábel Mikro-USB
  • 6× Skrutka na vrtule
  • 1× Skrutkovač na vrtule

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko Hotovo!
Konštrukcia
Skladacia Hotovo!
Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
Autopristátie, Autoštart, Autonómny let Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko Hotovo!

Typ

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
Autopristátie, Autoštart, Autonómny let Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Pamäť

Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-Po 2S Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Dĺžka nabíjania
90 min Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
249 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača, Nabíjací adaptér, USB-C kábel, Skrutkovač, Náhradné diely, Ochranný kryt, Micro USB kábel, Lightning kábel Hotovo!

Legislatívna kategória

Podkategória
A1 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

bude na miniho pasovat combo z jednicky?

Zdravím, chcem sa spýtat ci to tak ma byt ze v sport mode pri rozbehnuti dopredu padne obraz o 11° nizsie. Dakujem

Dobrý den, bohužel máte v popisu špatně uvedené údaje. Rychlost dronu není 18 km/h, ale 18 m/s. Byl bych rád, kdybyste to opravili, děkuji....

Dobrý deň. Akú aplikáciu si mam stiahnuť pre dron DJI mavic mini 2 se?

Prečo mi na dji mini 2 nefunguje kamera. Všetko ostatné ide,ale cez mobil nie a ani tá kamera.

Koupil sem ho dětem na vánoce. Udělal sem dobře ?

Dobrý deň. Aká je prevádzková teplota dronu? Môže lietať napríklad aj pri - 15°C?

Dobrý deň. Čo všetko je súčasťou balenia?.......Henrich

Dobrý den, nikde jsem se nedočetla, zda je nutné mít iOS, nebo stačí android ? Máme pouze k dispozici android. Bude nám to fungovat ? Půjde nám stáhnout aplikace do androidu ? Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, v aplikaci DJI Fly mi nejde spustit QuickShots. Ikona režimu snímání přepíná pouze mezi kamerou a fotografií.

123...
Diskusia a poradňa k DJI Mini 2
Príslušenstvo pre DJI Mini 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Mini 2.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií