AlzaBoxy Q1 PET

DJI OM 4

Zobraziť katalóg
DJI OM 4
4,8 15 hodnotení
Stabilizátor na mobilné telefóny, spôsob upevnenia: prispôsobiteľné čeľuste, Bluetooth, USB-C a USB-A, ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, panoramatický režim, časozberný režim, 360° režim a story režim
Kód:  CVI549k9h Produktové číslo:  CP.OS.00000108.01 Stránky výrobcu

DJI OM 4

Zachyťte mimoriadne okamihy vášho života v profesionálnej kvalite

Radi by ste cez mobilný telefón natáčali skvelé videá so stabilným obrazom bez rušivých otrasov? Perfektným riešením je magnetický, ultra kompaktný skladací stabilizátor DJI OM 4 s 3-osým stabilizačným systémom, ktorý vám okamžite umožní začať nahrávať plynulé videá v profesionálnej kvalite. Zariadenie navyše môžete ovládať cez mobilnú aplikáciu DJI Mimo s integrovaným video editorom vybaveným radom kreatívnych funkcií a efektov, ktorý vaše nahrávky povýši na novú úroveň.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora pre mobilné telefóny DJI OM 4

  • Kompaktný stabilizátor DJI OM 4 pre mobilné telefóny
  • Priame ovládanie uzávierky väčšiny smartfónov
  • 3-osý stabilizačný systém redukuje otrasy
  • Uchytenie telefónu na magnetickom princípe
  • Množstvo funkcií, módov a režimov na vytváranie kreatívnych videí s pôsobivými efektmi
  • Ergonomický grip na pohodlné natáčanie
  • Intuitívne rozmiestnenie tlačidiel na jednoduché ovládanie stabilizátora DJI OM 4 jednou rukou
  • Mobilná aplikácia DJI Mimo App (Android, iOS)


Bohatá ponuka užitočných funkcií stabilizátora DJI OM 4

Stabilizátor DJI OM 4 obsahuje rad ľahko použiteľných funkcií, ktoré vám pomôžu vytvoriť naozaj kreatívne videá. Na označenie a zaostrenie na konkrétny objekt slúži funkcia ActiveTrack 3.0. Funkcia Dynamic Zoom vytvorí plynulé efekty zväčšovania, približovania a odďaľovania predmetov na profesionálnej úrovni. Pomocou nástroja Clone vytvoríte jednu epickú panorámu z niekoľkých fotografií. V režime Gesture control môžete ovládať stabilizátor DJI OM 4 jednoduchým gestom a spustiť ho na diaľku napríklad pri fotení selfies.

Kompaktný dizajn a výborná ergonómia

Vďaka kompaktným rozmerom a praktickej skladacej konštrukcii môžete stabilizátor DJI OM 4 pohodlne nosiť v taške alebo batohu a byť vždy pripravení na akciu. Ergonomický grip navyše zabezpečí pohodlné ovládanie aj pri dlhšom čase nahrávania.

Magnetické uchytenie telefónu

Uchytenie telefónu na držiaku funguje na magnetickom princípe. Pridajte magnetickú svorku alebo krúžok na svoj telefón, pripojte ho ku stabilizátoru DJI OM 4 a môžete začať okamžite nahrávať. Výkonný motor udržuje váš smartfón stabilný a vaše video bude vždy dokonale hladké.

DJI OM 4 možno ovládať cez mobilnú aplikáciu

Mobilná aplikácia DJI Mimo obsahuje video editor so vstavanými návodmi a intuitívnymi nástrojmi na úpravu fotografií a videí. V Story móde môžete vyskúšať pripravené šablóny, ktoré dotvoria úžasnú atmosféru vašich záberov urobených cez DJI OM 4.

Vytvárajte videá s pôsobivými efektmi

Pohrajte sa s časom a vytvárajte dych vyrážajúce časozberné videá v režime Timelapse, pridajte pôsobivé efekty otáčaním záberu alebo zachyťte podrobne každý okamih spomalením videa. Taktiež môžete automaticky spojiť deväť fotografií do širokého panoramatického záberu.


Stabilizátor DJI OM 4 ponúka všetko pre používateľský komfort

Komfortný a intuitívny dizajn umožňuje držať stabilizátor DJI OM 4 jednou rukou. Novo pridaný senzor pomáha rozpoznať vaše pohyby a automaticky upraviť polohu, takže snímky pod uhlom sú jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Dvojitým stlačením tlačidla M rýchlo prepnete medzi režimom na výšku a na šírku. Potrebujete zavolať v priebehu natáčania? Jednoducho odoberte telefón zo stabilizátora a zariadenie prejde do pohotovostného režimu.



Parametre a špecifikácia

Určenie
Do ruky Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Mechanický, Magnetický Hotovo!
Min. šírka zariadenia
6,7 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
8,4 cm Hotovo!
Typ zariadenia
Smartfón Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Do ruky Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Mechanický, Magnetický Hotovo!

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia
6,7 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
8,4 cm Hotovo!

Určenie

Typ zariadenia
Smartfón Hotovo!

Konektivita

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Konektory
USB-C, USB-A Hotovo!
Podpora OS
Android, iOS Hotovo!

Rozšírené vlastnosti

Rozšírené vlastnosti
Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie Hotovo!

Režimy

Integrované režimy
Panoramatický režim, Časozberný režim, 360° režim, Story režim Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ztratil se mi zadni "klip"" pro drzeni telefonu na magnet. u Samostatneho magnetu nalepeneho na telefonu se sloupla lepící vrstva. Takze ted nemam jak uchytit telefon na Dji Osmo 4. Prosim kde seženu nejaky nahradni klip? Děkuji

Dobrý den, Přišla mi od vás zpráva níže, ale zboží ještě nelze zakoupit. Kdy bude tedy možné výrobek zakoupit? Děkuji za odpověď. Tomáš Ohlídali jsme vám to. Tohle zboží vám padlo do oka a právě teď už je dostupné. Stačí pár kliknutí a máte to doma.

Dobry deň kedy bude zariadenie skladom?

dobry den, ma tento stabilizator naklapanie (dopredu/dozadu) aj vo vertikalnom (portrait) rezime?

Dobrý den, mohu na to nasadit iPhone 11 pro max?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je tento stabilizátor kompatibilný s iPhone 12, keďže na oficiálnej stránke DJI nie je v zozname podporovaných zariadení. Ďakujem

Dobrý den , chtěl bych se zeptat jeslti úchyt bude držet na mobilu samsung galaxy a51 ? ( šířka )

Dobrý den. Je jako součást balení i tripod, který je na fotkách? Už se tu někdo ptal na obsah balení, ale v odpovědi to není úplně jasné. Děkuji.

Zdravím, můžete mi prosím poradit, jestli iPhone 11 v originálním pouzdře, pevně drží v držáku? V nějakém videu říkali, že telefon má tendenci vypadávat. Na jiných videích to vypadá, že iP11 se silnějším pouzdrem normálně v držáku normálně drží. Díky za reakce, Michal

Dobrý den, podporuje aplikace DJI MIMO natáčení 4K video při použití DJI OM 4 a iPhone 11 Pro? Děkuji za odpověď RR

12
Diskusia a poradňa k DJI OM 4
Príslušenstvo pre DJI OM 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI OM 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI OM 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI OM 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI OM 4.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií