AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

DJI Osmo Mobile + základna + inteligentní akumulátor

Zobraziť katalóg
DJI Osmo Mobile + základna + inteligentní akumulátor
4,4 5 hodnotení
Držiak na mobil - stabilizátor pre mobilné telefóny
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  CVI549k92 Produktové číslo:  DJI0656-C03 Stránky výrobcu
DJI Osmo Mobile + základna + inteligentní akumulátor 254,05 € Zánovné

DJI Osmo Mobile + základna + inteligentní akumulátor

DJI Osmo Mobile + základna + inteligentní akumulátor je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Perfektné zábery pri pohybe

Zachyťte neopakovateľné okamihy vášho života tak, ako by ich natáčal profesionál. DJI Osmo Mobile je jedinečná revolučná novinka, ktorá z vášho mobilného telefónu urobí skvelé záznamové zariadenie. I keď budete v pohybe, natočíte takmer profesionálne zábery.

osmo
 
osmo
 

Kľúčové vlastnosti DJI Osmo Mobile

  • Jedinečný stabilizátor pre mobilný telefón
  • Pri fotení aj natáčaní neustále eliminuje roztrasený obraz
  • Stabilizácia záznamu vo všetkých troch osiach
  • Automatické sledovanie objektov
  • Jednoduché ovládanie pomocou zabudovaného joysticku
  • Vysokokapacitná batéria s výdržou až 4,5 hodiny
  • S aplikáciou DJI GO objavíte ďalšie možnosti využitia
  • V sade so základňou a batériou navyše (celkom 2)
osmo
 

Plná kontrola

Ovládajte svoj telefón ako profesionálnu kameru a vytvorte nezabudnuteľné zábery. Pod palcom máte totiž kontrolu nad celým nastavením (napr. Expozícia, vyváženie bielej, ISO a pod.).

osmo
 

Vysokokapacitná batéria

Energeticky úsporná batéria s vysokou kapacitou umožňuje robiť zábery po dobu viac ako 4 hodín. Ak ste náročnejší užívatelia, je tu možnosť dokúpenia externej batérie.

osmo
 

Prémiový dizajn

Držiak DJI Osmo Mobile je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú použité aj v iných Osmo produktoch. Kompatibilný je s telefónmi so šírkou od 59 mm do 85mm.

Detailná panoráma s DJI Osmo Mobile

Skúšali ste niekedy nafotiť panoramatický záber pomocou mobilného telefónu? Že to nejde? Ale kdeže, s DJI Osmo Mobile ide všetko! Stačí si zvoliť, kde chcete panorámu fotiť a Osmo už sa o všetko postará samo. Postupne sa otáča, vyhotovuje zábery a následne všetko spojí v jeden celok.

osmo
 

Profesionálny obraz bez chvenia

Po vložení telefónu do drážky stabilizátora DJI Osmo Mobile sa totiž jeho hlava natáča takým spôsobom, aby bol záznam stále vodorovný a za žiadnych okolností nebol roztrasený. V kombinácii s aplikáciou DJI GO na vás čaká obrovské množstvo funkcií, na ktoré ste už predtým potrebovali nadupané fotografické vybavenie.

Natáčajte v akejkoľvek situácii

Funkcia ActiveTrack umožňuje nastaviť sledovanie objektu. DJI Osmo Mobile potom túto osobu či objekt sleduje. Ak označíte sami seba, Osmo Mobile bude vždy udržiavať záber smerom k vám, a vy sa tak môžete všetkého zúčastniť a zároveň to perfektne natáčať.

dji
 

Objavte kúzlo stabilizátora DJI Osmo Mobile

A to nie je zďaleka všetko, s týmto stabilizátorom ešte len objavíte čaro natáčania a fotografovania. Radi naživo streamujete videá? Prečo nie? S DJI Osmo Mobile zaobstaráte tie najčistejšie zábery. Fotíte večer či v noci pri zlom svetle a neudržíte pevnú ruku na čistý snímok? S Osmo Mobile to urobí za vás s vy budete mať krásne ostré nočné snímky.

osmo
 

Joystick

Majte ovládanie pod palcom, určte akým smerom sa má DJI Osmo Mobile pohybovať. K dispozícii máte nastavenie citlivosti či plynulé otáčanie atď.

osmo
 

Príslušenstvo

S použitím rôznych druhov príslušenstva dosiahnete vytúženého výsledku. DJI Osmo Mobile možno pripevniť skoro ku všetkému pre lepší záber.

osmo
 

Nabíjací port

USB port sa dá použiť na nabíjanie či upgradovanie firmvéru. Do plného nabitia s použitím originálneho kábla to trvá 3 hodiny.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení i pouzdro a poutko na přichycení držáku k zápěstí?

Dobrý den, funguje, prosím, toto zařízení se Samsung Note 8? Viděl jsem některé videorecenze na You tube, nicméně u aplikace na Google play, jsem se však dočetl v uživatelských recenzích, že již nefunguje s mobily Samsung S7 a S8, co je na to pravdy? Děkuji předem za odpověď a Váš čas.

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií