AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

DJI Osmo stojan trojramenný

Zobraziť katalóg
DJI Osmo stojan trojramenný
– ku kamere DJI Osmo
Kód:  CVI549c Produktové číslo:  DJI0650-03 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Osmo stojan trojramenný Predaj skončil

DJI Osmo stojan trojramenný

Všetkým, čo vlastní kameru DJI Osmo, sa určite bude hodiť originálny trojramenný stojan DJI Osmo. Je možné ho pevne a stabilne umiestniť takmer na akomkoľvek povrchu. Podporuje dva rôzne rozmery: 160 × 45 mm a 260 × 58 mm (polomer × výška). 

Váži iba 254 g, a tak vás nebude pri rôznych cestách nijako zaťažovať. Vďaka jednoduchému ovládaniu si ho rýchlo obľúbite a stane sa vaším verným pomocníkom za akejkoľvek situácie. 

Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, planujem si zakupit DJI OSMO Mobile 3 Combo, a chcem sa opytat ze ten stojan ktory sa dava v tom combo baliku je tento produkt alebo toto je iny "vacsi" stojan a ked je vacsi tak ci sa da pripojit k spominanemu OSMO Mobile 3

Zdravím, jak přesně se uchytí DJI OSMO k tomuto stojanu, je součástí i tyčka, která se přimontuje ke stojanu a na ní se přimontuje Osmo?

Diskusia a poradňa k DJI Osmo stojan trojramenný
Príslušenstvo pre DJI Osmo stojan trojramenný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Osmo stojan tříramenný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Osmo Ständer dreiarmig. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Osmo Ständer dreiarmig. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Osmo háromlábú állvány.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií