AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DJI Osmo stojan trojramenný

Zobraziť katalóg
DJI Osmo stojan trojramenný
Stojan – ku kamere DJI Osmo
34,96 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CVI549c Produktové číslo:  DJI0650-03 Stránky výrobcu
DJI Osmo stojan trojramenný 34,96 € Rozbalené

DJI Osmo stojan trojramenný

DJI Osmo stojan trojramenný je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Všetkým, čo vlastní kameru DJI Osmo, sa určite bude hodiť originálny trojramenný stojan DJI Osmo. Je možné ho pevne a stabilne umiestniť takmer na akomkoľvek povrchu. Podporuje dva rôzne rozmery: 160 × 45 mm a 260 × 58 mm (polomer × výška). 

Váži iba 254 g, a tak vás nebude pri rôznych cestách nijako zaťažovať. Vďaka jednoduchému ovládaniu si ho rýchlo obľúbite a stane sa vaším verným pomocníkom za akejkoľvek situácie. 

Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, planujem si zakupit DJI OSMO Mobile 3 Combo, a chcem sa opytat ze ten stojan ktory sa dava v tom combo baliku je tento produkt alebo toto je iny "vacsi" stojan a ked je vacsi tak ci sa da pripojit k spominanemu OSMO Mobile 3

Zdravím, jak přesně se uchytí DJI OSMO k tomuto stojanu, je součástí i tyčka, která se přimontuje ke stojanu a na ní se přimontuje Osmo?

Príslušenstvo pre DJI Osmo stojan trojramenný
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií