Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DJI Phantom 4 + batéria navyše

Zobraziť katalóg
DJI Phantom 4 + batéria navyše
4,5 10 hodnotení
Dron - magnéziový skelet, výdrž 28 minút, dolet až 5 km, 4K kamera s 3-osovou stabilizáciou, detekcia prekážok, režimy Tapfly a Activetrack
Kód:  CVI515b Produktové číslo:  DJI0420PACK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Phantom 4 + batéria navyše

vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

Horčíková konštrukcia

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 je vybavená pevným horčíkovým základom, ktorý zvyšuje tuhosť a minimalizuje vibrácie a hmotnosť samotného zariadenia. Štyri motory umožňujú stabilnú vzdušnú manipuláciu aj za menej priaznivých letových podmienok.

vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

Rôzne letové režimy

Phantom 4 je vybavený letovými režimami, aby vyhovoval vašim rôznorodým potrebám. V režime Position môžete využiť satelitné a vizuálne polohovanie. Športový režim pridáva zvýšenú obratnosť a rýchlosť (až 72 km/h) a režim Atti zaisťuje stabilitu a udržiava výšku.

vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

Dlhá doba letu

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 dokáže na jedno nabitý lietať až 28 minút. Kvadrokoptéru môžete bezpečne ovládať do vzdialenosti 5 km. Online náhľad v reálnom čase môžete sledovať v kvalite 720p.


vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

Vyhotovuje 4K video

Na snímanie nezvyčajne kvalitných videí a fotografií slúži kvadrokoptére Ultra HD 4K kamera s šošovkou, ktorá disponuje 94° zorným poľom. Tá umožňuje zachytiť kryštalicky čisté neskreslené zábery s vysokým rozlíšením a živými, maximálne autentickými farbami.

vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

Pohodlná úprava fotografií

K dispozícii máte celkom 10 farebných profilov. Možnosť úprav je nevyhnutná na dosiahnutie profesionálnej fotografie. Z tohto dôvodu sa Phantom 4 pýši 12 megapixelovými fotografiami, ďalej podporou Adobe DNG RAW a profilmi pre objektív, ktoré sú zabudované priamo do Adobe Lightroom a Photoshop.

vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

Inteligentné senzory

Kamera Phantomu 4 je vybavená najnovším systémom stabilizácie obrazu. Využíva špeciálne navrhnutý rám, ktorý poskytuje lepšie možnosti stabilizácie. Jeho pohyby sú riadené samostatnou riadiacou jednotkou, ktorá je v neustálom spojení s inerciálnym meracím systémom zavesenia aj riadiacou letovou jednotkou Phantomu 4.


vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

Presné určenie polohy

Funkcia Smart Return Home v súčinnosti so systémami GPS alebo GLONASS na ceste späť detekuje prekážky, ktorým sa prípadne vyhne, aby bezpečne priletel späť za vami.

vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

Detekuje prekážky

Pomocou senzorových technológií dokáže kvadrokoptéra Phantom 4 analyzovať rýchlosť letu a objekty pred sebou, a tak sa dokáže vyhnúť prekážkam, s ktorými sa budete stretávať.

vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

Inteligentný diaľkový ovládač

DJI Phantom 4 sa ovláda diaľkovým ovládačom s množstvom praktických vlastností. Skvele sadne do ruky a je vybavený tlačidlami na nahrávanie videí, snímanie fotografií alebo nastavenie expozície.


vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

DJI GO

DJI GO je všetko čo potrebujete na lietanie, tvorbu, zdieľanie a pripojenie. Je kompatibilný so sériami Phantom, Inspire, Osmo a ďalšími.

 

vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

Podpora SDK

Phantom 4 je kompatibilný s DJI SDK, čo umožňuje prístup k ďalším senzorom a ponúka väčšiu kontrolu pre vývojárov, aby mohli vytvárať aplikácie a nové vzrušujúce funkcie.

vypnuté
DJI Phantom 4 + baterie

Nový systém upevnenia

Nový systém upevnenia vrtúľ Phantomu 4 umožňuje nasadenie všetkých vrtúľ rýchlejšie a bezpečnejšie. Namiesto skrutkovania každej vrtule stačí jednoducho pritlačiť vrtuľu k motoru, otočiť a uvoľniť.

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Hmotnosť
1 380 g Hotovo!
Obsah balenia
Dron Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 380 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tonto dron kontatibilni s Lenovo?

Nelze koupit bez baterie navíc?

Ahoj Alza. Je 100% ak píše pri danom produkte : Tovar možnosť vratiť do 14 dni samozrejme bez známiek poškodenia ale rozhodujem sa medzi týmto a ešte jedným dronom tak ma zaujíma či potom sa bude dať vratiť a budu vrátene peniaze alebo to vrátim a za tie peniaze musim už niečo kupiť ? :/ Dakujem za radu

Lze s ním létat přes (na) HUAWEI Y6 II Compact Black?

Příjemný den. Je menu v češtině? Je dostatečný český návod?

Dobrý den chci se zeptat jestli je součástí balení ovládání nebyl jsem schopen se to nikde dočíst

Je dron kompatibilní se Samsungem Galaxy S7 edge?

to už budeme opravdu žít v policejním státě , kdy každý bude druhého sledovat a natáčet - jej tak dále

Zdravim, je v baleni dokovaci staice pro baterie, kdyz je tam jedna baterie navic?Nebo je nutne baterii nabijet primo v dronu a popr dokoupit dokovaci stanici pro dalsi baterii.Prepravni kufr je k tomu?Diky kv

Dobry den lze dron pripojit na gogle bejle a pouzivat virtual realitu

Diskusia a poradňa k DJI Phantom 4 + batéria navyše
Príslušenstvo pre DJI Phantom 4 + batéria navyše Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Phantom 4 + baterie navíc.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií