Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DJI Phantom 4

Zobraziť katalóg
DJI Phantom 4
4,6 15 hodnotení
Dron – 4K kamera s 3-osovou stabilizáciou, Lightbridge, dosah až 5km, výdrž približne 28min, maximálna rýchlosť 20m/s, hmotnosť 1380g, GPS, microSD (max. 64GB), magnéziový skelet, snímače proti kolízii, funkcie Tapfly a ActiveTrack
Kód:  CVI515 Produktové číslo:  DJI0420 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Phantom 4

 DJI Phantom 4
 

Horčíková konštrukcia

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 je vybavená pevným horčíkovým základom, ktorý zvyšuje pevnosť a minimalizuje vibrácie a hmotnosť samotného zariadenia. Štyri motory umožňujú stabilnú manipuláciu vo vzduchu aj počas menej priaznivých letových podmienok.

 DJI Phantom 4
 

Rôzne letové režimy

Phantom 4 je vybavený letovými režimami tak, aby vyhovoval vašim rôznym potrebám. V režime Position môžete využiť satelitné a vizuálne určenie pozície. Športový režim pridáva zvýšenú obratnosť a rýchlosť (až 72 km/h) a režim Atti zabezpečuje stabilitu a udržiava výšku.

 DJI Phantom 4
 

Dlhá doba letu

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 dokáže na jedno nabitie lietať až po dobu 28 minút. Kvadrokoptéru môžete bezpečne ovládať do vzdialenosti 5 km. Online náhľad v reálnom čase môžete sledovať v kvalite 720 p.


 DJI Phantom 4
 

Vyhotovuje 4K video

Na snímanie nezvyčajne kvalitných videí a fotografií slúži kvadrokoptére Ultra HD 4K kamera so šošovkou s 94° zorným poľom. Tá umožňuje zachytiť kryštalicky čisté neskreslené zábery s vysokým rozlíšením a živými, maximálne autentickými farbami.

 DJI Phantom 4
 

Pohodlná úprava fotografií

K dispozícii máte celkovo 10 farebných profilov. Pre profesionálnu fotografiu je nevyhnutná možnosť úprav. Preto sa Phantom 4 pýši 12 megapixelovými fotografiami, ďalej podporou Adobe DNG RAW a profilmi pre objektív, ktoré sú zabudované priamo do Adobe Lightroom a Photoshop.

 DJI Phantom 4
 

Inteligentné senzory

Kamera Phantomu 4 je vybavená najnovším systémom stabilizácie obrazu. Využíva špeciálne navrhnutý rám, ktorý poskytuje lepšie možnosti stabilizácie. Jeho pohyby sú riadené samostatnou riadiacou jednotkou, ktorá je v neustálom spojení s inerciálnym meracím systémom zavesenia i riadiacou letovou jednotkou Phantomu 4.


 DJI Phantom 4
 

Presné určenie polohy

Funkcia Smart Return Home v súčinnosti so systémami GPS alebo GLONASS na ceste späť deteguje prekážky, ktorým sa vyhne, aby bezpečne priletel späť k vám.

 DJI Phantom 4
 

Deteguje prekážky

Pomocou senzorových technológií dokáže kvadrokoptéra Phantom 4 analyzovať rýchlosť letu a objekty pred sebou, a tak sa dokáže vyhnúť prekážkam, s ktorými sa budete stretávať.

 DJI Phantom 4
 

Inteligentný diaľkový ovládač

DJI Phantom 4 sa ovláda diaľkovým ovládačom s množstvom praktických vlastností. Skvele pasuje do ruky a je vybavený tlačidlami na nahrávanie videí, snímanie fotografií, alebo nastavenie expozície.


 DJI Phantom 4
 

DJI GO

DJI GO je všetko čo potrebujete na lietanie, tvorbu, zdieľanie a pripojenie. Je kompatibilný so sériami Phantom, Inspire, Osmo a ďalšími.

 DJI Phantom 4
 

Podpora SDK

Phantom 4 je kompatibilný s DJI SDK, čo umožňuje prístup k ďalším senzorom a ponúka väčšiu kontrolu pre vývojárov, aby mohli vytvárať aplikácie a nové vzrušujúce funkcie.

 DJI Phantom 4
 

Nový systém upevnenia

Nový systém upevnenia vrtúľ Phantomu 4 umožňuje nasadenie všetkých vrtúľ rýchlejšie a bezpečnejšie. Namiesto skrutkovania každej vrtule stačí jednoducho pritlačiť vrtuľu k motoru, otočiť a uvoľniť.

 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!
Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Autopristátie, Autoštart, Autonómny let, Sledovanie objektov Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Typ

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Autopristátie, Autoštart, Autonómny let, Sledovanie objektov Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Pamäť

Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
13 880 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den mám si koupit Phantom 4 nebo 3 se

Dobry den, aky je rozdiel prosim v drone Phantom 4 a 4 pro, resp. 4 pro+? Vdaka za odpoved, jany

Dobrý den,když jsem před rokem kupoval drona Phantom4 tak mě bylo sděleno,že při ztrátě signálu vysílače s dronem dojde k automatickému návratu drona.V sobotu se mě to bohužel stalo,že byla přerušena komunikace mezi dronem a vysílačem a dron šel ze 100metrové výšky rovnou k zemi a následky ouou.Mohu drona reklamovat za poruchu software a žádat opravu? Děkuji

je v balení rovnou kamera nebo si ji musím dokoupit.

Dobry den vcera jsme s dronem nataceli a vse ok Konopiste Dnes jsme potrebovali natocit zabery v Adrspachu a dron nechtel natacet ze neni mobilni sit Zadne zkusenosti nemam Potrebuji radu zda jsem neco nechtene prenastavila Nejsem si vedoma ze by predtim signal potreboval Blondynka nejsem a predem diky za pomoc

Dobrý den, platí v ČR nějaká omezení? Je potřeba nějaké povolení?

Dobrý den, dá se sehnat jen ten polystyrenový box ve kterém je dron dodáván?

Pořídil jsem si dron DJI Phantom 4. Jako správný začátečník jsem přečetl hromadu článků, vyhlášek a zákonů spojených s drony a nabitý vědomostmi jsem vyrazil drona vyzkoušet. Když jsem připoji svůj iPhone 8 plus k dálkovému ovladači, spustil aplikaci DJI Go 4 a spojil se s dronem, vše vypadalo tak, jak má. Kontrola zahlásila, že je vše OK, kamera vysílala signál do mého telefonu. V okamžiku vzlétnutí přestal fungovat přenos videosignálu do telefonu. Nahrávání i ovládání fungovalo výborně, jen jsem byl "slepý". Po dosednutí dronu zpět na zem se signál opět obnovil. Vyzkoušel jsem tedy jiný telefon s Androidem a tam funguje vše naprosto báječně. Nevíš, v čem by mohl být problém?

Dobrý den, mám problém s připojením tabletu ke dronu Phantom 4. Jednou se připojí, pak zase ne, a tak dokola. Mám tablet Huawei s 7 androidem. Zkoušel jsem kde co, postup zapínání, restartování aplikace, přeinstalovat aplikaci. Přitom, když se spojí, vše funguje jak má. K mobilu Samsung S6 s 7 androidem, se připojí pokaždé. Díky za odpověď. Tomáš U.

Dobrý den, chci se zeptat jestli je součásti baterka do Phantomu 4 nebo se musí dokoupit.

123...
Diskusia a poradňa k DJI Phantom 4
Príslušenstvo pre DJI Phantom 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Phantom 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Phantom 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Phantom 4.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií