AP+ nový vizuál Stellar Blade

Dlodlo V1

Zobraziť katalóg
Dlodlo V1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dlodlo V1

Dlodlo V1 sú okuliare pre virtuálnu realitu, vyznačujú sa veľmi nízkou hmotnosťou - 88 gramov a veľmi malou hrúbkou - 16 milimetrov. Zmestia sa aj do náprsného vrecka. Na prvý pohled by ste nečakali, že ide o VR okuliare. Vyzerajú totiž ako obyčajné slnečné okuliare. Vyrobené sú zo špeciálnych uhlíkových vlákien a sú navrhnuté na pohodlné použitie. Dosahujú širšie zorné pole až 105°, vďaka biometrickej optickej konštrukcii, ktorá bola optimalizovaná ľudskému oku. 

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hmotnosť
  • Príjemné nosenie
  • Vzhľad obyčajných slnečných okuliarov
  • 105° pozorovací uhol
  • 2K rozlíšenie
  • Obnovovacia frekvencia 90 Hz
  • 9-osový senzor

Úžasné rozlíšenie

Rozlišenie okuliarov dosahuje až 2K – 2400 × 1200 pixelov s 800+ PPI. Konfigurácia 9-osového snímača v kombinácii s prediktívnym algoritmom pohybov hlavy, 0,2 uhol posunutia reakcie a ultravysokou obnovovacou frekvenciou 90 Hz eliminujú vestibulárny závrat. Okuliare Dlodlo V1 spolupracujú ako s počítačom tak i mobilnými telefónmi (Android, iOS) či hernými konzolami. Na bezproblémovú prevádzku okuliarov budete ešte potrebovať ovládaciu jednotku s veľkosťou mobilného telefónu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje to i když mám dioptrické brýle, nebo budu vidět rozmazaně?

Diskusia a poradňa k Dlodlo V1
Príslušenstvo pre Dlodlo V1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dlodlo V1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dlodlo V1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dlodlo V1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dlodlo V1.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií