PET Premium Week Samsung

DOD LS470W+

Zobraziť katalóg
DOD LS470W+
4,7 3 hodnotení
Kamera do auta - rozlíšenie 1920x1080p, FULL HD 1080p@30fps, 3" LCD, senzor Sony EXMOR, 7G šošovica, ISO 12800, GPS, G-senzor, zorný uhol 150°, detekcia pohybu, šetrič obrazovky, režim fotografovania, Micro SD do 32GB, batéria 650mAh, SK menu
Kód:  DOD1002b Produktové číslo:  DOD LS470W+ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOD LS470W+

vypnuté
kamera

Najlepšia voľba

Zaznamenajte kvalitný videozáznam vašej jazdy pre prípad, že by sa vám na ceste prihodila nejaká nepríjemnosť. Kamera DOD LS470W+ disponuje najnovšími technológiami, ostrým obrazom a vysokou citlivosťou ISO 12 800. Pri dokazovaní nehodových udalostí vždy perfektne prečítate ŠPZ vozidla, ktoré vás poškodilo. Certifikovaná kamera na použitie v celej EÚ.


Jednoduché ovládanie

Pomocou prísavky s držiakom jednoducho kameru pripevníte na čelné sklo a môžete sa pustiť do nahrávania. Široký pozorovací uhol záberu 150° zaznamená dianie pred vozidlom aj po stranách bez akéhokoľvek skreslenia. Na pohodlné prezeranie a nastavenie slúži 3" TFT LCD displej.

vypnuté
kamera

Najnovšia technológia

DOD LS470W+ disponuje senzorom Sony EXMOR s pokročilou WDR 2.0 technológiou, ktorá zvyšuje citlivosť až na hodnotu ISO 12 800. Tým pádom si poradí s akýmikoľvek svetelnými podmienkami. 7G sklenená šošovka poskytuje perfektne ostrý a jasný obraz bez deformácií. Má 10x Speed ??GPS procesor, najrýchlejšiu technológiu zaručujúcu presnú polohu a aktuálnu rýchlosť. Vďaka možnosti napájania 12/24 V je vhodná na použitie ako v osobných, tak aj nákladných automobiloch. Zaiste oceníte kompletné menu v slovenskom jazyku.


vypnuté
kamera

DOD GPS 2.0 player

DOD GPS 2.0 player

Prehrávajte záznamy s prepracovaným softvérom DOD GPS 2.0. Zobrazuje videá vo Full HD rozlíšení s údajmi v reálnom čase. S pripojením na internet je k dispozícii aktuálna poloha vozidla na Google maps. Ideálne pre firmy na kontrolu jazdy ich zamestnancov.


Ochrana pri parkovaní

Tento režim slúži na ochranu vozidla pred poškodením či stratou vecí. Ak kamera zaznamená pohyb pred automobilom, vyhotoví krátky záznam. Reaguje aj pri nadmerných otrasoch.

vypnuté
kaemra

vypnuté
DOD

Dlhšia výdrž

Kamera disponuje výkonnou batériou s kapacitou 650 mAh. Oproti modelu DOD LS470W má trojnásobnú výdrž. Čo znamená, že pri absencii napájacieho zdroja poskytuje väčšiu ochranu.



Vypnuto

Získané ocenenia

Kamera si práve vďaka kvalite obrazu a celkovom technickom prevedení vyslúžila ocenenia renomovaných odborníkov a magazínov ako: „TOUCH IT“, „PC REVUE“, „TECHBOX“.


vypnuté
kamera

Obsah balenia

Príslušenstvo

  • Profesionálna kamera do auta DOD LS470W+
  • Nabíjačka do auta 12 - 24 V (predlžovací kábel 4M)
  • Prísavka na sklo
  • 3M adhezívny držiak
  • CPL Filter
  • CD s DOD GPS player 2.0
  • Manuál v slovenskom jazyku

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč vystavujete poškozený(neodborně rozebraný) výrobek? Odřené šroubky a stopy po páčení. Moc důvěry u celkem drahého výrobku to nevzbuzuje.

Kapacita baterie je zajímavý údaj, ale mě zajímá doba provozu na jedno nabití, tu jsem nikde nenašel.

Zakoupil jsem kameru do auta DOD LS470w+. Chtěl bych se zeptat, proč jsem k zakoupenému výrobku neobdržel návod v českém jazyce. Děkuji.

Dobrý den. Umožní geometrie přísavky přidělání na svislé sklo kamionu?

Kde si mohu stáhnoput manuál v češtině, který jsem v dodávce nenašel?

Diskusia a poradňa k DOD LS470W+
Príslušenstvo pre DOD LS470W+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOD LS470W+.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií