Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DogNTag biely

Zobraziť katalóg
DogNTag biely
4,0 2 hodnotení
Prívesok pre komunikáciu s vaším psom, zdieľanie polohy, NFC, QR kód, ID číslo
Kód:  DOGT01d Stránky výrobcu
DogNTag biely Predaj skončil

DogNTag biely

DogNTag je vodotesná a nárazu vzdorná identifikačné psie známka. Slúži na rýchlu identifikáciu strateného psíka a vrátenie majiteľovi. Pomocou najnovších technológií, ako je zdieľanie polohy, NFC, QR kód, ID číslo, a webového profilu je psia známka unikátnym produktom. Informácie uložené na známke sa dajú ľahko zobraziť pomocou mobilného telefónu alebo počítača s pripojením k internetovej sieti a ľahko tak kontaktovať majiteľa.

Kedykoľvek niekto DogNTag načíta, systém automaticky odošle majiteľovi psíka informačný e-mail. V prípade, že nálezca povolia zdieľanie jeho polohy, odošle sa e-mail vrátane mapky, kde je zakreslené miesto načítanie. Určite oceníte, že máte možnosť kedykoľvek a odkiaľkoľvek zmeniť údaje na webovom profile psa. Pri aktualizácie informácií a akejkoľvek zmene údajov (adresa, telefón, ...) sa nemusí meniť známky.

Webový profil psa umožňuje zdieľať všetky údaje, kontakt na majiteľa, informácie o zdravotnom stave psa (očkovanie, alergie, atď.), Evidenčné údaje a ďalšie rozširujúce informácie o psovi. Nálezca tak má okamžité informácie o nájdenom psovi a spojenie na majiteľa priamo v mobile prostredníctvom internetu. Doprajte si ten najlepší výrobok pre nájdenie vášho miláčika a buďte v pokoji pri venčení.

Hlavné prednosti

  • známka je vodotesná a nárazu vzdorná
  • použitie najnovších technológií: NFC, QR kód, ID známky
  • webový profil psa
  • známky sa nemusí meniť
  • zdieľanie informácií o zvierati
  • kontakt na majiteľa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DogNTag bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DogNTag fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií