Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Domáce kiná 5.1

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Vstupy
USB
(1)
HDMI
(1)
Výstupy
6,3 mm Jack
(1)
HDMI
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Užite si sledovanie filmov doma vo svojom pohodlí a s rovnakou atmosférou ako v kine vďaka malému pomocníkovi. Domáce kino 5.1 vám umožní nastaviť si dokonalý zvuk nielen vašich obľúbených filmov, ale aj vášho obľúbeného hudobného albumu. Poďte sa pozrieť na domáce kiná 5.1.

Pokračovať

Domáce kino 5.1 by nemalo chýbať v žiadnej obývačke

Milujete sci-fi, trilery a akčné filmy, pri ktorých sa vám zastaví dych, ale v priebehu napínavej scény počujete rev susedov alebo prechádzajúce autá? Zaobstarajte si do obývačky luxusné domáce kino 5.1, vďaka ktorému sa budete môcť ponoriť do deja a oceniť filmovú hudbu rovnako ako v kine, kde napätím skoro ani nedýchate.

Tešíte sa do kina hlavne kvôli milovaným pukancom? Zaobstarajte si svoj osobný domáci popkornovač, s ktorým si budete môcť pripraviť vaše obľúbené pukance za pár minút.

Ako zapojiť domáce kino 5.1?

Domáce kino 5.1 môžete pripojiť prostredníctvom WiFi alebo Bluetooth. Domáce kiná 5.1 majú aj vstupy na digitálny optický, HDMI, LAN (RJ-45) alebo RCA – Cinch kábel, ktoré vám tiež pomôžu prepojiť sústavu s televízorom alebo počítačom.

Domáce kiná 5.1 a ich nabité funkcie

Domáce kiná 5.1 môžu byť vybavené skvelými vlastnosťami a funkciami, ktoré vám uľahčia ich používanie. Medzi tieto funkcie patrí prehľadný displej, hlasový asistent alebo diaľkové ovládanie a okrem iného aj multiroom alebo ARC.

i

Typ sústavy

Domáce kino 5.1 môžete zaobstarať aktívne, ktoré funguje samostatne, alebo pasívne, ktoré patrí k zosilňovaču. Nezabudnite, že reproduktory aj subwoofer môžu byť bezdrôtové, ale aj káblové.

Koľko miesta si doma na domáce kino 5.1 pripraviť?

Domáce kino 5.1 vám vo vašej domácnosti nejaké to miesto zaberie, a preto by ste sa pred kúpou mali uistiť, že naň doma máte priestor. Hĺbka, šírka a výška satelitu sa pohybuje okolo 20 cm. Rozmery subwoofera okolo 20 až 40 cm.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky

Domáce kiná 5.1

V kategórii Domáce kiná 5.1 máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Domáce kiná 5.1 – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné domáce kiná 5.1 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie domáce kiná 5.1 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie domáce kiná 5.1 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii domáce kiná 5.1 recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií