Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Domena ECO FLOR Premium

Zobraziť katalóg
Domena ECO FLOR Premium
3,0 1 hodnotení
Parný čistič - 3 intenzity prietoku pary 40/100/140 g/min, okamžitý tlak 5 bar, teplota pary 200 °C, nádržka na vodu 1,3 l, predhriatie 2 minúty, funkcia Auto stop, obdĺžniková a trojuholníková kefa, stierka na okno, tryska na koncentrovaný prúd pary, súprava 7 kefiek
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DOM001a Produktové číslo:  500350600
Domena ECO FLOR Premium 291,70 € Rozbalené

Domena ECO FLOR Premium

Domena ECO FLOR Premium je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Dizajnový parný čistič ECO FLOR Premium s okamžitým tlakom 5 barov sa stane skvelým pomocníkom ako v domácnosti, tak aj pri profesionálnom použití. Aj napriek vysokému výkonu spotrebuje až 20-krát menej vody ako pri bežnom čistení a navyše je šetrný k životnému prostrediu. Na čistenie nebudete potrebovať ani kvapku akéhokoľvek čistiaceho prostriedku a napriek tomu výsledky dezinfikovania, odmasťovania a očisťovania budú úplne dokonalé.

Kľúčové vlastnosti

  • Nerozbitná odnímateľná nádrž s viditeľnou vodnou hladinou, kapacita 1,3 l - možno plniť kedykoľvek počas čistenia
  • Žiadna údržba vďaka exkluzívnemu systému CAPT
  • Auto stop - automatické vypnutie prístroja pri nečinnosti
  • 10-ročná záruka proti zaneseniu vodným kameňom

Mimoriadny výkon

Tento prístroj s výstupom pary až 140 g/min a teplotou páry 200 °C prirodzene zničí zárodky baktérií a roztočov. Prúd pary môžete pomocou rukoväti jednoducho regulovať a prispôsobovať na rôzne účely v troch stupňoch. Spoločne s prístrojom sa dodáva veľa doplnkov a príslušenstva, vďaka ktorému môžete parný čistič využiť na rôznorodé práce v domácnosti. Parný čistič ECO FLOR Premium nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu, vďaka exkluzívnemu patentovanému systému CAPT, a je naň poskytovaná exkluzívne záruka 10 rokov proti zaneseniu vodným kameňom.

Nadštandardná výbava

S viacúčelovým ECO FLOR Premium nahradíte hneď niekoľko prístrojov naraz. Dodávaný je spoločne s veľkým množstvom príslušenstva, ktoré umožní čistenie okien, podláh, sprchových kútov, kuchýň, kobercov a veľa ďalšieho. Prístroj patrí medzi najvýkonnejšie a najrýchlejšie čističe na trhu. Prietok pary je totiž pripravený do dvoch minút.

S parným čističom ECO FLOR Premium sa vďaka jeho ovládateľnosti ľahko manipuluje. Kolieska na spodnej časti prístroja umožnia ľahké presúvanie prístroja po miestnosti. Pokiaľ prístroj potrebujete preniesť, napríklad po schodoch, môžete využiť sklápacie držadlo na vrchu čističa. Konštrukcia prístroja umožňuje naskladať všetko potrebné príslušenstvo priamo do hornej časti a mať ho stále pri ruke.

Príslušenstvo:

  • Obdĺžniková a trojuholníková kefa, stierka na okno, tryska na koncentrovaný prúd pary s možnosťou nasadenia čistiacich kefiek, súprava 7 kefiek, dve predlžovacie rúry, pripojovacie koleno, dvojitá silná utierka z mikrovlákna, handrička z mikrovlákien k trojuholníkovej kefe a poťah na čistenie podláh na obdĺžnikovú podlahovú kefu

Parametre a špecifikácia:

Variabilný výstup pary:
až 140 g/min
3 parné prietoky (40 - 100 - 140 g/min)

Okamžitý tlak:
5 barov

Výkon:
2200 W

Predhriatie:
2 minúty

Teplota pary:
200 °C

Dosah:
7 m

Hmotnosť:
6 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Objem nádoby
1,3 l Hotovo!
Tlak pary
5 bar Hotovo!
Prietok pary
140 g/min Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádoby
1,3 l Hotovo!
Tlak pary
5 bar Hotovo!
Prietok pary
140 g/min Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

od roku 2014 nikdy nebola cena tohto produktnu nikde na slovensku vyssia ako 340 euro, co nas tahate za nos ze extremna zlava ...toto je hanba

Príslušenstvo pre Domena ECO FLOR Premium
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií