Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Domoclip GS62

Zobraziť katalóg
Domoclip GS62
5 1 hodnotení
Sada na víno – someliérska na otváranie, nalievanie a skladovanie nedopitých fliaš vína, obsahuje elektrický akumulátorový otvárač s vývrtkou na fľaše s nabíjacím stojanom a led podsvietením, pumpu na vyvinutie pretlaku na pomalé odzátkovanie alebo naopak odsatie vzduchu pre uzatvorenie nedopitej fľaše, klieštičky na odstránenie fólie, dve zátky na fľašu, lievik s univerzálnym použitím pre rôzne priemery fliaš
Kód:  DOC006 Produktové číslo:  GS62 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Domoclip GS62

Súprava Domoclip sa stane nepostrádateľným doplnkom pre každého milovníka a znalca vína. Praktická šesťdielna someliérska súprava so stojanom obsahuje základné nástroje pre štýlové podávanie vína. Elektrický akumulátorový otvárač s vývrtkou disponuje led podsvietením a ľahko ho možno dobiť v stojane. Pumpa pre pomalé odzátkovánie alebo uzatvorenie fľaše odsáva vzduch a tým spomaľuje proces oxidácie. Udrží víno dlhšie svieže a sedí na všetky hrdla fliaš. Klieštiky nám pomôžu s ľahkým odstránením fólie z vínnej fľaše. S lievikom nepríde ani kvapka nazmar a hlavne nedôjde k nechcenému postriekaniu drahých obrusov a prestierania. Víno udržíte čerstvé pomocou dvoch zátok na fľaše. Táto súprava by nemala chýbať v žiadnej domácnosti a je vhodná aj ako darček, ktorý určite poteší.

Hlavné prednosti

  • Šesťdielna súprava na otváranie, nalievanie a uchovanie fliaš vína
  • Súprava obsahuje akumulátorový otvárač, nabíjací stojanček, pumpu, klieštiky, dve zátky a lievik
  • Led podsvietenie
  • Kvalitný materiál
  • Moderný dizajn

Špecifikácia:

Rozmery výrobku:
18 × 12,5 × 26,5 cm

Hmotnosť:
1,5 kg

Typ batérie:
Ni-H

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DomoClip GS62. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Domoclip GS62. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Domoclip GS62. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Domoclip GS62 - bornyitó szett.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií