AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DoorBird A1101, stolný stojan, biely

Zobraziť katalóg
DoorBird A1101, stolný stojan, biely
Príslušenstvo pre zvončeky – na vnútorný panel videointerkomu Doorbird A1101, vyrobený z vysoko kvalitnej oceľovej konštrukcie, protišmykové podložky ho udržia prakticky na akomkoľvek povrchu
Kód:  DOORb01 Produktové číslo:  DB-A8003

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DoorBird A1101, stolný stojan, biely Predaj skončil

DoorBird A1101, stolný stojan, biely

Vysoko kvalitný oceľový stojan pre vnútorný panel videointerkomu DoorBird A1101 je určený na zachytenie interkomu, ktorý je jednoducho prepojiteľný so smartphonom alebo tabletom. Stojan DoorBird je opatrený protišmykovými časťami, ktoré zaistia jeho pevné uchytenie takmer na akomkoľvek povrchu. Netušíte, kto to práve teraz búši na vaše vchodové dvere? Tak toto je už s videointerkomem DoorBird A1101 minulosťou. Zvuk aj obraz sa totiž odosiela od vašej bránky až k vám domov na displej s rozmerom uhlopriečky 4". Vďaka tomu zvýšite bezpečie vás aj vašej rodiny. Tento moderný videotelefón DoorBird A1101 príde vhod na každodenné použitie v byte aj rodinnom dome. K pevnému zachyteniu videotelefónu slúži práve oceľový stojan DoorBird.

Kľúčové vlastnosti stojana pre vnútorný panel videointerkomu DoorBird A1101

  • Je zhotovený z kvalitnej ocele
  • Biely stojan DoorBird má protišmykové časti
  • Možno ho uchytiť takmer na akýkoľvek povrch
  • Videotelefón DoorBird odosiela zvuk a obraz na displej mobilu alebo tabletu
  • Zaistí tým bezpečie vašej aj vašej rodiny
  • Vďaka stojanu DoorBird môžete mať videotelefón ukotvený takmer kdekoľvek v dome
  • Je stabilný a pevný

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DoorBird A1101, stolní stojan, bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DoorBird A1101, Tischständer, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DoorBird A1101, Tischständer, weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DoorBird A1101, asztali állvány (fehér).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií