PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Originálne batérie pre fotoaparáty

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné pre
Kapacita
0,7 Ah
2,75 Ah
-
Napätie
3,6 V
10,8 V
-
Typ článku
Li
(3)
Li-Ion
(24)
Iba grip (bez akumulátorov)
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Originálne batérie sú určené pre presný typ digitálneho kompaktu, bezzrkadlovky či zrkadlovky. Ich cena je spravidla vyššia, než v prípade neoriginálnych batérií. Oproti tomu však ponúknu dlhšiu výdrž a životnosť, teda počet nabíjacích cyklov.

Pokračovať

Na čo sa zamerať pri výbere originálneho akumulátora pre fotoaparát

Ako vybrať správny akumulátor či batériu

Pri výbere náhradného či nového akumulátora je dôležité sa zamerať na špecifikácie dané výrobcom fotoaparátu. Pozornosť venujte najmä informáciám na pôvodnom akumulátore. Na batériu či akumulátora spravidla bývajú uvedené údaje o napätí (V) a kapacite batérie (mAh/Wh). Dôležité je ajtypové označenie batérie (napr. LI-40B).

Kapacita batérie

Kapacita batérie je uvádzaná v mAh. Typicky sa pohybujú v rozmedzí od 700 do 1 400 mAh. Platí, že čím vyššia je kapacita, tým viac snímok s fotoaparátom vyhotovíte.

  • Do 1 000 mAh – batérie s kapacitou do 1 000 mAh používajú väčšinou kompaktné fotoaparáty. Umožňuje vyhotoviť až 350 snímok na jedno nabitie.
  • Nad 1 000 mAh – využíva sa najmä v prípade zrkadloviek a bezzrkadloviek. Umožňuje vyhotoviť zvyčajne až 500 snímok na jedno nabitie.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
28 položiek

Originálne batérie pre fotoaparáty

V kategórii Originálne batérie pre fotoaparáty máme práve teraz na Alza.sk celkom 28 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné originálne batérie pre fotoaparáty Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie originálne batérie pre fotoaparáty Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii originálne batérie pre fotoaparáty recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií