Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Dr. Mayer GTS2020

Zobraziť katalóg
Dr. Mayer GTS2020
5 2 hodnotení
Elektrická zubná kefka - 31000 cyklov za minútu, integrovaný dobíjací podstavec, 3 režimy čistenia, časovač 2 minúty
Kód:  DRMAZK010 Produktové číslo:  GTS2020 Stránky výrobcu

Dr. Mayer GTS2020


Inovatívna zvuková technológia

Elektrická kefka od Dr. Mayer ponúka vďaka sonickej technológii až 31 000 vibračných cyklov za minútu. Podľa klinických štúdií táto technológia odstraňuje zubný povlak efektívnejšie než bežné elektrické alebo ručné kefky.

vypnuté
Elektrický kartáček Dr. Mayer - sonická technologie

Integrovaný dobíjací podstavec


vypnuté
Elektrický kartáček Dr. Mayer disponuje 3 režimy
 

Trojitá sila

Vyberte si z 3 režimov čistenia podľa vašich osobných preferencií. Ústna hygiena vyžaduje rôzne potreby, preto je v ponuke viac režimov, a to Základný, Jemný a Impulzný.


Postráži optimálne čas za vás

Kefke nechýba ani automatický časovač nastavený na 2 minúty, ktorý vám pomôže dodržať lekármi odporúčanú dobu čistenia. Bonusom je intervalový časovač na 30 sekúnd. Iste sa vám bude hodiť, aby ste venovali všetkým častiam úst rovnakú pozornosť.

vypnuté
Elektrický kartáček Dr. Mayer nabízí časovač

Pre pohodová rana


vypnuté
Sonický kartáček Dr. Mayer s vysoce kvalitními štětinami

Vymeniteľná čistiaca hlava

Špičkové spracovanie

Štetiny od popredného výrobcu DuPont sú vysoko kvalitné a jemne s nimi očistíte nečistoty z povrchu zubov. Odmenou vám bude prirodzene belší chrup a žiarivý úsmev. Opotrebovanú čistiacu hlavu jednoducho vymeníte za novú, v balení nájdete 3 kusy. Kefka má zabudovanú dobíjaciu NiMH batériu s extra dlhou výdržou. Nabíjanie je indukčné s LED indikáciou.

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dr. Mayer GTS2020
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dr. Mayer GTS2020. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2020. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dr. Mayer GTS2020. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dr. Mayer GTS2020.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií