Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

DreamWave RockStar Graphite

Zobraziť katalóg
DreamWave RockStar Graphite
Bluetooth reproduktor – prenosný, 80W, Bluetooth 4.0, NFC, multi-pairing, IPX5, 8 audio vstup, DSP efekty, výdrž až 12 hodín
Kód:  DRW008b Produktové číslo:  752423792207 Stránky výrobcu
DreamWave RockStar Graphite Predaj skončil

DreamWave RockStar Graphite


Bezdrôtový Bluetooth reproduktor DreamWave RockStar Graphite

Vychutnajte si vašu obľúbenú hudbu kedykoľvek a kdekoľvek s moderným odolným reproduktorom DreamWave RockStar. Je to svetovo prvý prenosný kombinovaný zosilňovač a prehrávač pre viac nástrojov, ktorý navyše ponúka odolnosť IPX5, spoluprácu s mobilnou aplikáciou, párovanie v pásme 2,4 GHz a Bluetooth technológiu. Vďaka profesionálnemu spracovaniu a pokročilým technológiám nadchne plným zvukom s patričnou hĺbkou a minimálnym skreslením. Reproduktor RockStar je vhodný pre vnútorné aj vonkajšie použitie a skvele sa hodí aj na živé vystúpenia. Pomocou viacnásobného párovania v pásme 2,4 GHz môžete spojiť niekoľko zariadení súčasne a prehrávať zvuk zo všetkých nástrojov cez jediný reproduktor. RockStar bol vytvorený pre hudobníkov, náročných audiofilov a milovníkov hudby, ktorí si potrpia na vysokokvalitný zvuk. H s plným rozsahom a čisto prekresľuje hudbu tam, kde to jej tvorca zamýšľal. Na jedno nabitie vydrží až 12 hodín, takže určite nebude problém ani s dlhším koncertom.


Prvotriedny HiFi zvuk za všetkých okolností

Bluetooth reproduktor DreamWave RockStar Graphite poskytuje ten najlepší zvukový výkon v porovnaní s podobnými kombami a systémami určenými pre vonkajšie použitie. Toto zariadenie si dokonca odnieslo z veľtrhu Computex cenu d&i award 2017. Krásne si pohrá so všetkými hudobnými žánrami, záleží len na vás, ktorým dáte prednosť. Výhodou ROCKSTAR je okrem vysokého výkonu 80 W tiež odolná konštrukcia s ochranou triedy IPX5 proti vode, nečistotám, piesku a snehu. Vďaka nej sa nemusíte nijako obmedzovať a môžete so sebou reproduktor vziať prakticky kamkoľvek, aj keď počasie nebude práve ideálne. Pri prenášaní určite oceníte aj praktický pás.


Naplno využíva moderné technológie

RockStar môže slúžiť ako hudobná aparatúra s výberom rôznych efektov prostredia a ovládaním dynamiky zvuku. Stiahnite si k nemu mobilnú aplikáciu firmy DreamWave, ktorá je k dispozícii pre platformy Android a iOS. Aplikácia ponúka široké možnosti nastavenia, aby ste si RockStar vždy vyladili presne podľa vašich predstáv. Získate prístup nielen k bežným východiskovým nastaveniam, ale aj k pokročilým úpravám pre dosiahnutie perfektných výsledkov. Upravujte vlastnosti zosilňovača, ekvalizéra, prispôsobte si efekty a moduláciu. Spev jednoducho upravíte ekvalizérom, prípadne nastavíte ozvenu a oneskorenie úrovne zvuku. Gitaristi môžu vďaka aplikácii so zariadením RockStar cvičiť, jamovať a nahrávať prakticky kdekoľvek.


Rýchlo prepojíte a hneď hráte

Reproduktor DreamWave RockStar Graphite k vášmu inteligentnému zariadeniu pripojíte cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth CSR 4.0 so zvýšenou rýchlosťou prenosu EDR. RockStar disponuje profilmi A2DP pre bezdrôtový prenos hudby v stereo kvalite a AVRCP, vďaka ktorému môžete prehrávanie hudby a nastavenie zvuku ovládať priamo na reproduktore. Veľmi pohodlné je aj ovládanie cez mobilnú aplikáciu. Ak máte telefón alebo tablet podporujúci NFC technológiu, poteší vás možnosť okamžitého párovania prostredníctvom NFC. Spárovanie vám zaberie len chvíľku a potom už môžete rovno počúvať hudbu napríklad zo Spotify®. Zariadenie RockStar je vybavené 8 vstupmi, takže v prípade potreby pripojíte súčasne mikrofóny, elektrickú, akustickú aj basovú gitaru, elektrické bicie alebo elektronické klávesy. V balení nájdete štandardný 3,5 mm AUX kábel, dve konektorové redukcie, dva mikrofónové káble XLR a sieťový adaptér.


Solídna výbava a dlhá výdrž

Reproduktor RockStar Graphite je napájaný nabíjateľnou lítiovou batériou s veľkou kapacitou 26 000 mAh. Vďaka nemu reproduktor vydrží až na 12 hodín prehrávania hudby. Akumulátor navyše môžete využiť na nabitie telefónu, čo sa výborne hodí na cestách, kde nemáte zakaždým prístup k elektrickej sieti. RockStar vám v takej situácii poslúži ako power banka. Hudobných znalcov a pokročilých spevákov poteší profesionálne DSP pre hlas/karaoke. Na výber je 11 štandardných + 11 používateľských nastavení DSP.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DreamWave RockStar Graphite
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DreamWave RockStar Graphite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DreamWave RockStar Graphite.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií