Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Drevené bodové svietidlá

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Štýl
Moderný
(1)
Industriálny
(1)
Farba
Čierna
(1)
Drevená
(1)
Materiál
Drevo
(1)
Kov
(1)
Miestnosť
Do spálne
(1)
Do obývacej izby
(1)
Do jedálne
(1)
Farebná teplota svetla
Teplá biela
(1)
Neutrálna biela
(1)
Studená biela
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Drevené bodové svietidlá predstavujú kombináciu prírodného materiálu a modernej technológie. Drevený dizajn bodového osvetlenia pridáva teplý, prírodný nádych a je skvelým doplnkom pre mnoho štýlov interiérov. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať drevené bodové svetlá na mieru.

Pokračovať

Kde využijete drevené bodové svetlá?

Drevené bodové svetlá sa ideálne hodia do kuchyne nad pracovnú plochu. V detskej izbe môžu slúžiť ako diskrétny zdroj svetla nad písacím stolom či čítacím kútikom. V spálni sú ideálne nad nočnými stolíkmi alebo ako doplnkové osvetlenie pri šatníkovej skrini. V obývacej izbe môžu zdôrazniť konkrétne dizajnové prvky alebo dekoračné predmety. V chodbe či pracovni poskytujú dostatočné svetlo napr. nad zrkadlom či pracovným stolom.

Bodové osvetlenie je univerzálnym riešením pre mnoho miestností, pretože poskytuje presný svetelný tok tam, kde je najviac potrebný.

Ako vyberať drevené bodové svetlá?

Keď vyberáte drevené bodové svetlá je kľúčové zohľadniť niekoľko aspektov. Dôležité je premyslieť umiestnenie osvetlenia a či je vhodnejšie pre kuchyňu, obývačku či spálňu. Zároveň by ste mali zvážiť praktické funkcie, ako je stmievateľnosť či možnosť naklápania. Nezabudnite ani na technické špecifikácie. Každý z týchto parametrov je dôležitý pri výbere dreveného bodového osvetlenia, pretože ovplyvňuje jeho funkčnosť, vzhľad a celkový dojem v danom priestore.

  • Farba: Odtiene, ako sú béžová, biela a hnedá, poskytujú teplý a prírodný vzhľad, zatiaľ čo čierna a zlatá dodávajú luxusný a elegantný dojem.
  • Materiál: Drevo dodáva prírodný efekt, kov zase surový vzhľad, sklo pridáva sofistikovaný vzhľad a textília poskytuje jemný a mäkký efekt.
  • Miestnosť: Voľba osvetlenia sa môže líšiť v závislosti od miestnosti, napr. pre kuchyňu je potrebný iný typ svetla ako pre detskú izbu alebo spálňu.
  • Pätica: Existuje niekoľko typov pätíc, ako sú E14, E27 a GU10, ktoré určujú, aký typ žiarovky alebo LED je možné do svietidla inštalovať.
  • Svetelný tok: Meria množstvo vyžarovaného svetla. Na intenzívne osvetlenie je vhodný vyšší svetelný tok, na ambientné osvetlenie stačia nižšie hodnoty.
  • Farebná teplota svetla: Rôzne farebné teploty môžu vytvárať rôzne nálady. Vybrať si môžete teplú, neutrálnu či studenú bielu.
  • Príkon: Určuje, koľko energie svetlo spotrebuje. Výber závisí od potrebnej intenzity osvetlenia a účinnosti zdroja svetla.
  • Zdroj svetla: Zatiaľ čo integrované LED sú energeticky účinné, žiarovky a halogény môžu poskytnúť teplejšie svetlo.
  • Chromatickosť:  Označuje teplotu farby svetla v Kelvinoch (K) a určuje, či je svetlo teplejšie alebo chladnejšie.

i

Aký štýl budú mať vaše drevené bodové svetlá?

Drevené bodové svetlá si môžete vybrať aj podľa štýlu. Moderné je osvetlenie s čistými líniami, minimalistickými detailmi a inovatívnymi prvkami. Klasické sa vyznačuje tradičnými rysmi a krivkami, ktoré pridávajú pocit elegancie, a nostalgie. Industriálne je charakteristické svojim surovým a neupraveným vzhľadom – kombinuje drevo s kovom a má robustný dizajn.

Kam budete chcieť drevené bodové svetlá umiestniť?

Drevené bodové svetlá majú celý rad možností umiestnenia. Sú tu drevené svetlá, ktoré sa vám môžu vďaka svojmu prírodnému vzhľadu hodiť do interiéru, no v ponuke sú aj ďalšie druhy svetiel.

  • Okrúhle stropné drevené svietidlo kombinuje prírodný materiál s moderným tvarovým dizajnom, čo je skvelý doplnok pre rad interiérových štýlov.
  • Nástenné drevené svietidlo je ideálnou voľbou na osvetlenie konkrétnej oblasti miestnosti a zároveň slúži ako štýlový dekoratívny prvok.
  • Závesný drevený luster bude centrálnym bodom obývačky, nad jedálenským stolom či vo vstupnej hale, kde upúta pozornosť.
  • Zápustné svetlá do sadrokartónu ponúkajú diskrétne osvetlenie, ktoré je ideálne pre moderné interiéry s hladkými stropmi.
  • Bodové stropné svetlá poskytujú presne zamerané osvetlenie, ktoré môže zdôrazniť konkrétne prvky v miestnosti.
  • Drevené stropné svetlo dodáva interiéru prírodný nádych a môže vytvoriť útulnú atmosféru v miestnosti.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Rabalux Rotem stropná 4× E14
Stojaca lampa – pätica E14, príkon 40 W, materiál drevo a kov
141,43 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: TAUdom053

Drevené bodové svietidlá

V kategórii Drevené bodové svietidlá máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Drevené bodové svietidlá – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné drevené bodové svietidlá Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie drevené bodové svietidlá Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii drevené bodové svietidlá recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií