AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Držiaky na TV

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Veľkosť televízora
9"
(1)
10"
(4)
20"
(66)
22"
(66)
24"
(109)
VESA prichytenie
100×100
(145)
100×150
(9)
100×200
(69)
100×75
(1)
1000×400
(1)
Farba
Biela
(36)
Čierna
(312)
Číra
(3)
Drevo
(2)
Hnedá
(1)
Vybavenie
Montážna súprava
(226)
Systém na usporiadanie káblov
(120)
Vodováha
(63)
Hmoždinky FISCHER
(145)
USB 3.0 hub
(2)
Diaľkové ovládanie
(2)
Svorky so skrutkou
(1)
Najnovšie objednávky

Držiaky na TV patria medzi príslušenstvo k televízoru, bez ktorého sa s najväčšou pravdepodobnosťou nezaobídete. Držiak na TV je pomerne všeobecný pojem, pretože existuje mnoho druhov, veľkostí a funkcií. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako si správne vybrať ten najlepší držiak na TV.

Pokračovať

Na čo slúži držiak na TV?

Ako už názov napovedá, držiak na TV slúži na držanie televízora. To môže fungovať rôznymi spôsobmi, ako sa dočítate ďalej. Medzi držiaky na TV radíme okrem iného aj stojany a stolíky. Držiak TV teda nemusí byť doslova držiak, ale pokojne podstavec. Ďalej sa dozviete, ako TV držiaky delíme a na čo si dať pri ich výbere pozor.

Niektoré držiaky na TV je možné použiť aj na monitor.

Ako vybrať správny držiak na TV?

Vybrať správny držiak na TV môže byť zložité. Poďme sa najprv pozrieť na základné delenie. Všetky typy majú svoje jedinečné výhody. Zamerajte sa na svoje preferencie a dizajn miestnosti. Rozlišujeme nasledujúce TV držiaky.

Držiak na TV na stenu je veľmi obľúbený

Držiak na TV na stenu patrí medzi najpopulárnejšie riešenie držania televízora. Jeho veľkú výhodu predstavuje skutočnosť, že je za televízorom vidieť iba zboku. Ak vám záleží na dizajne držiaka, máte v tomto prípade voľnú ruku. Držiak TV na stenu sa ďalej delí na pohyblivý, pevnýsklopný.

i

V parametroch produktu sa dočítate, kam všade sa dá daný držiak na stenu primontovať. Môže to byť múr, tehly, betón, stĺp alebo drevené trámy.

Jednoduché riešenie predstavuje stolný držiak TV

Stolný držiak TV predstavuje stávku na istotu, pokiaľ hľadáte jednoduché a praktické riešenie. Ide väčšinou o menší, štýlový držiak s minimalistickým dizajnom, na ktorý televízor jednoducho postavíte. Spadá sem aj držiak, ktorý umiestnite na stolík a pripevníte naň televízor. Niektoré stolné držiaky sa dajú využiť aj na monitor.

Stropný držiak na TV ponúka netradičný dizajn

Stropný držiak na TV je menej tradičný a upevňuje sa na strop. Vhodnú voľbu predstavuje najmä v prípade, že váš strop nie je príliš vysoký. Nevýhodou môže byť v niektorých prípadoch zložitejšia inštalácia, na druhej strane ide o zaujímavý, originálny prvok, ktorým vašich hostí určite zaujmete.

držiak na TV na stenu 
Držiak TV na stenu


stolný držiak na TV
Stolný držiak na TV


stropný držiak na televízor
Stropný držiak na televízor


Riešením bez montáže sú TV podstavce

TV podstavce zahŕňajú akékoľvek podstavce, na ktoré televízor jednoducho postavíte. Žiadna zložitá inštalácia, žiadna montáž ani vŕtanie. Ponúkajú ideálne riešenie pre tých, ktorí chcú, aby tento kus nábytku slúžil výlučne na držanie TV, pretože na rozdiel od TV stolíkov väčšinou neposkytujú extra úložný priestor v spodnej časti.

Podstavce pod TV sú typické minimalistickým dizajnom.

TV stojany vynikajú komplexnou konštrukciou

TV stojany sú v podstate kombináciou držiakov na stenu a podstavcov, pretože stoja na zemi a zároveň televízor držia. Ich konštrukcia sa líši, niektoré TV stojany majú kolieska, vďaka čomu sú mobilné. Výšku stojanu televízora si väčšinou môžete nastaviť podľa vašich preferencií, čo je výhoda napríklad oproti stolíkom.

i

Držiak na telku je viditeľný

Myslite na to, že držiak na telku bude v miestnosti viditeľný. Pri výbere preto zvážte aj estetické hľadisko. Z našej ponuky si rozhodne vyberiete ten pravý.

Špeciálny držiak TV pre nevšedné požiadavky

Špeciálny držiak TV je tu pre všetkých, ktorí hľadajú nevšedné, špeciálne riešenie. Veľakrát ide o držiaky spadajúce zároveň do ostatných kategórií, ktoré sú len v niečom trochu odlišné, napríklad z hľadiska veľkosti alebo celkovej konštrukcie. Niektoré špeciálne držiaky na TV vzhľadovo oslnia, iné si v miestnosti ani nevšimnete.

Veľa možností poskytujú TV stolíky

TV stolíky patria medzi najobľúbenejšie varianty. Ich hlavná výhoda spočíva v širokej škále možností, preto u nás nájdete stolíky väčšie, menšie, s extra úložným priestorom alebo rovno so šuplíkmi, na nožičkách aj bez nich. Veľkej popularite sa v poslednej dobe tešia TV stolíky na stenu. Z hľadiska motívu ponúkame drevené, biele, čiernesivé.

tv stolík
TV stolík


stojan na televízor
Stojan na televízor


držiak na televízor špeciálny
Špeciálny držiak televízora


tv stolík
TV stolík


Vďaka širokej ponuke si u nás môžete vybrať TV stolík, ktorý presne zapadne do vašej obývačky.

Ďalšie dôležité parametre pre držiak na TV

Existuje niekoľko parametrov a delení, podľa ktorých by ste držiak na TV mali vyberať.

Ako delíme držiaky na TV podľa určenia?

V závislosti od spôsobu konštrukcie sa držiaky na TV delia na nasledujúce typy.

  • Nástenný držiak na televízor sa pripevňuje na stenu, preto väčšinou vyžaduje montáž. Podľa konštrukcie tieto držiaky potom delíme na pohyblivé, sklopné a pevné, ako sa dočítate ďalej.
  • Voľne stojaci držiak TV je najčastejšie stojan na TV alebo stolný držiak. Je určený na umiestnenie TV na stôl alebo priamo na zem. Na rozdiel od nástenného držiaka sa dá prenášať.
  • Pojazdný držiak na telku predstavuje väčšinou stojan na TV vybavený kolieskami. Dá sa ľubovoľne presúvať bez použitia námahy. Ak hľadáte mobilné riešenie, predstavuje jasnú voľbu.

Nástenný držiak na TV
Nástenný držiak na TV


voľne stojaci držiak TV
Voľne stojaci držiak TV


držiak na televízor
Pojazdný držiak na telku


Koľko toho držiak na televízor unesie?

Nosnosť je pre držiak na televízor veľmi dôležitá. Udáva, akú maximálnu hmotnosť je držiak schopný uniesť. Väčšinou platí, že nižšiu nosnosť ponúkajú TV držiaky s menšou a jednoduchšou konštrukciou. Priemerná nosnosť sa pohybuje okolo 50 kg. Hmotnosť televízora zriedkakedy presahuje 40 kg, napriek tomu venujte tomuto parametru pozornosť.

i

V prípade TV stolíka na stenu myslite na to, že do celkovej hmotnosti, ktorú stolík unesie, sa započítava okrem televízora aj všetko ostatné, čo si odložíte napríklad do šuplíkov.

Držiak na TV a technické parametre

Držiak na TV vyberajte aj podľa technických parametrov, ktoré si rozoberieme nižšie.

  • Náklon sa vzťahuje na rozsah, v akom je možné televízor nakláňať hore a dole. Uvádza sa v stupňoch.
  • Natočenie nám hovorí o rozsahu, v akom je možné televízor natáčať do strán. Tiež sa uvádza v stupňoch.
  • Minimálna a maximálna vzdialenosť od steny udáva, ako blízko alebo ďaleko môže byť držiak od steny.
  • Minimálna a maximálna veľkosť TV udáva minimálnu a maximálnu veľkosť TV pre daný držiak v palcoch.
  • Šírka inštalačného plátu je väčšinou v milimetroch udávaná šírka časti držiaka, ktorá sa pripevňuje na stenu.

VESA držiak

Čo je to VESA držiak? VESA označuje štandard, ktorý súvisí s uchytením televízora, takže pri výbere TV držiaka zohráva významnú úlohu. Udáva, ako ďaleko sú od seba otvory určené na prichytenie televízora na jeho zadnej strane. Napríklad VESA 300 × 200 znamená, že otvory sú od seba vzdialené 300 mm na šírku a 200 mm na výšku.

Aké rozmery daný držiak na TV podporuje? To zistíte v parametroch produktu.

Konštrukcia alebo je držiak na TV polohovateľný?

Konštrukcia má vplyv na to, ako je držiak na TV polohovateľný.

  • Pohyblivý držiak na TV sa dá nakláňať hore a dole a zároveň otáčať do strán.
  • Sklopný držiak na televízor je možné sklápať hore a dole, nie však otáčať do strán.
  • Pevný držiak TV je úplne nepohyblivý, nedá sa nakláňať ani otáčať.

i

Otočný držiak na TV 360°

Otočný držiak na TV 360° je špeciálny typ držiaka, ktorý ponúka otočnú konštrukciu až do uhla o veľkosti 360°, takže sa dá otáčať dookola.

Držiak TV a jeho hmotnosť

O hmotnosť by ste sa mali zaujímať najmä v prípade, že budete držiak TV často presúvať alebo s ním akokoľvek manipulovať. Pre pevný držiak na televízor, ktorý raz pripevníte k stene, nepredstavuje hmotnosť nijako dôležitý parameter. Vo všeobecnosti platí, že je lepšie venovať pozornosť skôr nosnosti.

Nájdete u nás aj ďalšie príslušenstvo k TV.

Vybavenie pre držiak na televízor

Čo sa týka vybavenia pre držiak na televízor, v balení zvyčajne nájdete montážnu súpravu. Tá by mala obsahovať všetko, čo je potrebné na úspešné namontovanie držiaka. Niekedy sa stretnete aj so systémom usporiadania káblov a s vodováhou, vďaka ktorej budete mať istotu, že ste držiak na TV pripevnili rovno. Pomocou funkcie filtrovania si môžete nechať zobraziť len produkty s vami požadovaným vybavením, a to vrátane konkrétneho typu rozperiek a skrutiek.

i

Univerzálny držiak televízora

Ako univerzálny držiak televízora označujeme taký držiak, ktorý je kompatibilný so širokou škálou televízorov, či už z hľadiska VESA alebo dĺžky uhlopriečky. Aj v prípade, že si vyberiete univerzálny držiak TV, mali by ste si radšej overiť všetky parametre a porovnať ich s vašim televízorom.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Držiak na TV – na televízor veľkosti 37 až 70", VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200, 400×400 a 600×400, nosnosť 50 kg, náklon + 10° / - 20°, natočenie 120°, rotácia 6°, šírka inštalačného plátu 480 mm, montážna súprava a hmoždinky FISCHER v balení
54,90 €

2.
Držiak na TV – na televízor veľkosti 60 až 100", VESA 200×200, 300×300, 400×200, 400×400, 600×400, 800×400, 800×600 a 900×600, nosnosť 80 kg, náklon + 5° / - 15°, natočenie 90°, rotácia 6°, šírka inštalačného plátu 580 mm, systém na usporiadanie káblov a hmoždinky FISCHER v balení
78,90 €

3.
Držiak na TV – na televízor veľkosti 37 až 80", VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 a 600×400, nosnosť 60 kg, náklon + 3° / - 15°, natočenie 120°, rotácia 6°, šírka inštalačného plátu 433 mm, montážna súprava, systém na usporiadanie káblov a hmoždinky FISCHER v balení
58,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
367 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,8 51×
AlzaErgo M325B Convey XL kĺbový 60"–100"
Držiak na TV – na televízor veľkosti 60 až 100", VESA 200×200, 300×300, 400×200, 400×400, 600×400, 800×400, 800×600 a 900×600, nosnosť 80 kg, náklon + 5° / - 15°, natočenie 90°, rotácia 6°, šírka inštalačného plátu 580 mm, systém na usporiadanie káblov a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
78,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AEY0965c
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,8 278×
AlzaErgo M310B Convey, kĺbový, 37"-70"
Držiak na TV – na televízor veľkosti 37 až 70", VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200, 400×400 a 600×400, nosnosť 50 kg, náklon + 10° / - 20°, natočenie 120°, rotácia 6°, šírka inštalačného plátu 480 mm, montážna súprava a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
54,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AEY0965
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7
STELL SOS 4000
Stojan na TV – od 40 do 70", VESA uchytenie 100×100, 200×100, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400, 600×200, 600×300 a 600×400, kĺbový, nosnosť 50kg, systém na usporiadanie káblov
142,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WY007e6
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,0
AlzaErgo TV Cart TC210B Pro 37"-70" čierny
Stojan na TV – 37“ až 70“, voľne stojaci, VESA 200×200, 400×200, 300×300, 400×400, 600×400, nosnosť držiaka 50kg, nosnosť police 5kg, náklon -10 ° / +10 °, natočenie 90°, nastaviteľná výška 128,5cm až 160,5cm, systém na usporiadanie káblov, pojazdné kolieska s uzamykacím mechanizmom, rýchloupínací pružinový zámok na ľahké nastavenie výšky
Super cena
235,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AEY09851
4,9 83×
AlzaErgo M230B Convey
Držiak na TV – na televízor veľkosti 32 až 55", VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200 a 400×400, nosnosť 50 kg, náklon + 10° / - 20°, natočenie 180°, rotácia 6°, šírka inštalačného plátu 480 mm, montážna súprava a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
46,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AEY0963
4,2 39×
AlzaErgo TXL05B Frame XL sklopný 43"– 90"
Držiak na TV – na televízor veľkosti 43 až 90", VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400, 600×400 a 800×400, nosnosť 70 kg, náklon + 3° / - 12°, šírka inštalačného plátu 890 mm, montážna súprava, vodováha a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AEY0916c
AlzaErgo Riser ER160WB - Podstavec pod monitor Varianty
4,7 104×
AlzaErgo Riser ER160WB
Podstavec pod monitor – rozmery 54×26×14cm, nosnosť 10kg horná polica a 5kg spodná, odporúčaná veľkosť obrazovky 13"–32", kombinácia drevotriesky a plastu
Super cena
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AEY0797
4,8 105×
AlzaErgo M610B Advanced, kĺbový, 37" - 80"
Držiak na TV – na televízor veľkosti 37 až 80", VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 a 600×400, nosnosť 60 kg, náklon + 3° / - 15°, natočenie 120°, rotácia 6°, šírka inštalačného plátu 433 mm, montážna súprava, systém na usporiadanie káblov a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
58,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AEY0973f
4,8 33×
AlzaErgo M460B Ultra Slim kĺbový 37" - 80"
Držiak na TV – na televízor veľkosti 37 až 80", VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 a 600×400, nosnosť 45 kg, náklon + 7° / - 15°, natočenie 120°, rotácia 6°, šírka inštalačného plátu 515 mm, montážna súprava, systém na usporiadanie káblov a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
62,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AEY0975l
4,7 48×
AlzaErgo M445B Ultra Slim kĺbový 32" - 70"
Držiak na TV – na televízor veľkosti 32 až 70", VESA 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 a 400×400, nosnosť 45 kg, náklon + 7° / - 15°, natočenie 120°, rotácia 6°, šírka inštalačného plátu 515 mm, montážna súprava, systém na usporiadanie káblov a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
58,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AEY0975f
4,7
AlzaErgo TE320 Essential sklopný 23" – 43"
Držiak na TV – na televízor veľkosti 23 až 43", VESA 50×50, 75×75, 100×100, 100×150, 100×200, 150×100, 150×150, 200×100 a 200×200, nosnosť 45 kg, šírka inštalačného plátu 265 mm, montážna súprava a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
9,79 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AEY0901
4,5 281×
AlzaErgo M220B Convey, kĺbový, 32"-70"
Držiak na TV – na televízor veľkosti 32 až 70", VESA 100×100, 100×200, 200×100, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 a 400×400, nosnosť 50 kg, náklon +/- 20°, natočenie 180°, rotácia 6°, šírka inštalačného plátu 66 mm, montážna súprava, systém na usporiadanie káblov a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AEY0961
4,8 162×
AlzaErgo T210B Plate, sklopný, 32" – 55"
Držiak na TV – na televízor veľkosti 32 až 55", VESA 100×200, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 a 400×400, nosnosť 35 kg, náklon + 5° / - 10°, šírka inštalačného plátu 465 mm, montážna súprava a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AEY0920
4,8 33×
AlzaErgo Riser ER130WBD
Podstavec pod monitor – rozmery 100×26×12.4cm, nosnosť 20kg, odporúčaná veľkosť obrazovky 13"–32", kombinácia kvalitnej ocele a drevotriesky
Super cena
35,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: AEY0796
4,7 69×
AlzaErgo T310B Plate
Držiak na TV – na televízor veľkosti 37 až 70", VESA 100×200, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 a 600×400, nosnosť 35 kg, náklon + 5° / - 10°, šírka inštalačného plátu 675 mm, montážna súprava a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Objednávací kód: AEY0922
4,7 188×
AlzaErgo F205B Frame
Držiak na TV – na televízor veľkosti 32 až 55", VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200 a 400×400, nosnosť 40 kg, šírka inštalačného plátu 479 mm, montážna súprava a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AEY0913
4,7 44×
STELL SHO 7600 SLIM
Držiak na TV – na televízor veľkosti 23 až 70", VESA 100×100, 200×100, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300 a 400×400, nosnosť 40 kg, natočenie 90°, montážna súprava, systém na usporiadanie káblov a vodováha v balení
42,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WY022l2e
4,5 151×
AlzaErgo M160B Allround kĺbový 23" – 42"
Držiak na TV – na televízor veľkosti 23 až 42", VESA 75×75, 100×100, 200×100 a 200×200, nosnosť 20 kg, náklon +/- 20°, natočenie 180°, šírka inštalačného plátu 69 mm, montážna súprava, systém na usporiadanie káblov a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AEY0957
4,7 115×
AlzaErgo Riser ER130
Podstavec pod monitor – rozmery: 60×26×12cm, nosnosť: 20kg, odporúčaná veľkosť obrazovky: 13“–32", kombinácia kvalitnej ocele a drevotriesky
Super cena
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Objednávací kód: AEY0791
4,6 31×
AlzaErgo F310B Plate
Držiak na TV – na televízor veľkosti 37 až 70", VESA 100×200, 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400 a 600×400, nosnosť 35 kg, šírka inštalačného plátu 675 mm, montážna súprava a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Objednávací kód: AEY0921
4,9
CONNECT IT Wheelie II
Stojan na TV – od 37 do 75", VESA uchytenie 200×200, 300×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×400, 500×200, 500×300, 500×400, 600×200, 600×300 a 600×400, fixný, nosnosť 50kg, montážna súprava
322,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: JD794l6a
4,7 41×
AlzaErgo M225B Convey
Držiak na TV – na televízor veľkosti 32 až 55", VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200 a 400×400, nosnosť 50 kg, náklon + 10° / - 20°, natočenie 180°, rotácia 6°, šírka inštalačného plátu 75 mm, montážna súprava, systém na usporiadanie káblov a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
46,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AEY0962
4,7 76×
AlzaErgo T215B Curved sklopný 32" – 55"
Držiak na TV – na televízor veľkosti 32 až 55", VESA 100×200, 200×200, 300×300, 400×200 a 400×400, nosnosť 40 kg, náklon +/- 12°, šírka inštalačného plátu 433 mm, montážna súprava a hmoždinky FISCHER v balení
Super cena
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AEY0925
4,8 145×
CONNECT IT CMH-2010-BK čierny
Držiak na TV – na televízor veľkosti 13 až 27", VESA 75×75 a 100×100, nosnosť 15 kg, náklon +/- 2°, natočenie 180°, montážna súprava, systém na usporiadanie káblov a vodováha v balení
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD800p01

Držiaky na TV

Ako pripevniť TV držiak na stenu (NÁVOD) Montáž držiaka televízora sa líši v závislosti od materiálu – inak sa držiak montuje na tehlovú alebo betónovú stenu, inak do sadrokartónu a úplne inak do dreva. Čo potrebujete na montáž držiaka TV a ako to zrealizovať? Tento sprievodca vás ním prevedie krok za krokom.
Značka AlzaErgo spĺňa tie najvyššie štandardy a garantuje prvotriednu kvalitu pri každom jednom produkte. Pozrite sa na novinky, ktoré vám pomôžu zefektívniť prácu a zdravo relaxovať doma alebo v kancelárii!
Pozorovacia vzdialenosť je hodnota, ktorá udáva ideálne umiestnenie pozorovacieho miesta voči samotnému televízoru (monitoru). Líši sa s ohľadom na uhlopriečku a rozlíšenie televízora. V prípade pozorovacej vzdialenosti platí priama úmera: Čím je uhlopriečka väčšia, tým...
nástenný držiak na TVAko vybrať TV držiak | Ako pripevniť televízor na stenu Pokiaľ hľadáte zaujímavé dizajnové riešenia alebo potrebujete ušetriť trochu miesta, nemali by vám uniknúť TV držiaky na stenu. Tie totiž hravo spĺňajú obe tieto funkcie a nejde ani o veľkú investíciu. S výberom toho ideálneho TV držiaku pre vaše potreby vám radi...
Viac článkov

Držiaky na TV

V kategórii Držiaky na TV máme práve teraz na Alza.sk celkom 367 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné držiaky na TV Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie držiaky na TV Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie držiaky na TV Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii držiaky na TV recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií