AP+ nový vizuál Aplikace

Držiaky na WiFi antény

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Vo svete, kde je konektivita nevyhnutnosťou, zohrávajú WiFi antény kľúčovú úlohu pri udržiavaní našich digitálnych životov v chode. Či už streamujete svoj obľúbený seriál, pracujete z domu, alebo len surfujete po internete, stabilný signál je kľúčový. Tu prichádzajú na rad držiaky na WiFi antény – nenápadní hrdinovia dobrého pripojenia. Čítajte ďalej, poradíme vám s výberom.

Pokračovať

Držiaky na WiFi antény na strechu

Držiaky na WiFi antény na strechu sú navrhnuté tak, aby bezpečne udržali vašu anténu na mieste, a to aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Tento druh držiaka je zvyčajne vyrobený z odolných materiálov schopných odolávať extrémnym podmienkam, ako je silný vietor a dažďové zrážky, čím zaisťuje, že váš signál zostane stabilný.

Držiak na WiFi antény na stenu

Pokiaľ hľadáte menej nápadné riešenie alebo je pre vás prístup na strechu obmedzený, môže byť pre vás riešením držiak na WiFi antény na stenu. Ľahko sa inštaluje na vonkajšie alebo vnútorné steny vášho domu a poskytuje stabilnú platformu pre vašu WiFi anténu. Jeho flexibilita v umiestnení umožňuje optimalizáciu pokrytia signálom pre vaše špecifické potreby.

Držiak WiFi antény na komín je ďalšie inteligentné riešenie na maximalizáciu výšky a dosahu vašej antény. Komíny sú často najvyšším bodom na streche a ponúkajú ideálne miesto na umiestnenie antény mimo priamych prekážok, čo umožňuje širšie a stabilnejšie pokrytie.

Na čo sa hodí držiak na WiFi router?

Nielen antény vyžadujú stabilnú podporu, ale aj samotné WiFi routery. Držiak na WiFi router umožňuje bezpečné umiestnenie vášho routera na stenu alebo iné vhodné miesto, aby sa dosiahol optimálny výkon a pokrytie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
16 položiek

Držiaky na WiFi antény

V kategórii Držiaky na WiFi antény máme práve teraz na Alza.sk celkom 16 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné držiaky na WiFi antény Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie držiaky na WiFi antény Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie držiaky na WiFi antény Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii držiaky na WiFi antény recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií