Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DUNE HD SOLO 4K

Zobraziť katalóg
DUNE HD SOLO 4K
4,0 4 hodnotení
Multimediálne centrum Media Player, Sigma Designs SMP8758, DVB-T / T2 tuner, HEVC, RAM 1G, Flash 4G, podpora 4K, Full HD, 3D video, podpora NAS, 2x USB, HDMI, LAN, DLNA, IR, WiFi, internetové rádio, web prehliadač, iOS a Android app, diaľkové ovládanie
Kód:  GK272o Produktové číslo:  HD SOLO 4K Stránky výrobcu

DUNE HD SOLO 4K

Ak hľadáte univerzálny prehrávač 4K a Full HD videa, potom sa vám bude páčiť Dune HD Solo 4K. Prehrá tiež vysoko kvalitné audio, IPTV, VOD obsah a tiež digitálny obsah. Podporuje množstvo formátov digitálneho videa a zvuku vrátane HEVC video kodeku s 1 miliardou farieb a 10-bitovým farebným kódovaním. Poteší napríklad integrovaný webový prehliadač, ktorý zobrazí obsah internetových stránok.

Kľúčové vlastnosti

  • Najuniverzálnejší prehrávač 4K a Full HD videa
  • Široká paleta funkcií a technológií
  • Podpora kodeku H.265
  • Možnosť prehrávania obsahu z PC alebo NAS
  • Vstavaný webový prehliadač
  • DVB-T / T2 tuner pre digitálne pozemné TV vysielanie

Spracovanie videa v profesionálnej kvalite

Vo vnútri prehrávača tróni high-endový čip Sigma Designs SMP8758, prvý procesor Sigma Designs s podporou reálneho 4K rozlíšenia. Zariadenie dekóduje 4K video obsah vo všetkých najobvyklejších formátoch (vrátane H.265 10-bit), navyše funkcia automatického zvýšenia rozlíšenia priblíži SD / HD na dohľad 4K. Prehrávanie videa používa posledný H.265 kodek o dvojnásobnej kvalite oproti H.264.

Stabilné pripojenie

Dva USB terminály sú pripravené na pripojenie pevného disku, flashdisku alebo čítačky kariet priamo do prehrávača, pričom HDD s rozmerom 2,5" je možné vymeniť a navýšiť tak v budúcnosti kapacitu. Zariadenie je možné prepojiť k miestnej sieti a prehrávať obsah priamo z PC alebo NAS. 1 Gbit ethernetový port a 802.11ac WiFi s podporou 2,4, aj 5 GHz pásma (plus dve antény) potom zabezpečí vysokú stabilitu pri pripojení. Bohatú konektívnu výbavu dopĺňa okrem iného HDMI a dostupný je aj komponentný alebo kompozitný výstup.

Ovládanie z mobilných zariadení

Univerzálnosť tohto modelu podčiarkujú ďalšie funkcie, ako je aplikácia Jukebox pre organizovanie mediálnej zbierky, DVB-T / T2 tuner pre sledovanie a nahrávanie digitálneho pozemného TV vysielania, možnosť počúvania internetových rádií, alebo použitie zariadenia ako WiFi prístupový bod a internetový router. Poteší potom nastaviteľné používateľské rozhranie či prehliadač súborov. Čerešničkou na torte je možnosť ovládania z PC, alebo iOS a Android zariadenia.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

1) Má na ovladači tlačítka pro skok o pár vteřin vpřed/vzad? 2) Umí zrychlené přehrávání? 3) Umí externí titulky? 4) Podporuje titulky jak UTF8 tak W1250? 5) Lze nastavit velikost, barvu a umístění titulků? 6) Umí (ideálně přímo na DO, ne někde hluboko v menu) upravit časování titulek (posun vůči videu)? 7) Lze přesouvat, kopírovat a přejmenovávat soubory na externím disku?

Dobry den, da sa do zariadenia nainstalovat aplikacia Netflix a HBO GO?

Zdravím. Věta z popisu: funkce automatického zvýšení rozlišení přiblíží SD/HD na dohled 4K. Znamená to, že přístroj umí konverzi ze slabšího sygnálu do 4K? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, aká je REÁLNA dostupnosť pre tento produkt? Chceme objednať 1ks pre zákazníka - platí info, že do 4 dní tovar dodáte? Ďakujem.

dobry den jaky typ hdd se vejde do prehravace chtel bych tento disk https://www.alza.cz/seagate-barracuda-laptop-5tb-d4506218.htm?o=1#discussionPosts pokud by se tam nevesel tak jaky pokud mozno co nejvetsi kapacita . dekuji za odpoved

Jaký typ HDD mohu použít?

Dobrý den, poradíte mi jaké multimediální centrum bude vhodné pro sledování Tipsport tv, což je jejich aplikace android. Pořídil jsem si Sencor SMP 5000PRO, ale s pomocí té to nefunguje. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, umí EPG a naprogramování záznamu pořadu z EPG? Děkuji za odpověď

Ve specifikaci přístroje je pro audio výstup použit S/PDIF coaxial audio output. Mohli by jste mi doporučit kabel, bežné S/PIF coaxial kabely ve výstupu nedrží a vypadávají. Předem děkuji za odpověď.

Máte někdo vyzkoušený TV příjem a nahrávání? Jak DVB-T, tak zejména DVB-T2. Asi bych ho konec konců koupil, DVB-T nahrávání ověřím, ale DVB-T2 signál nemám. A mít ho v budoucnu jen pro přehrávání se mi za ty prachy moc nechce, když právě pro nahrávání je výhodou interní disk a zejména gigabitová LAN.

12
Diskusia a poradňa k DUNE HD SOLO 4K
Príslušenstvo pre DUNE HD SOLO 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DUNE HD SOLO 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DUNE HD SOLO 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DUNE HD SOLO 4K.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií