Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

DURACELL za Canon LP-E12

Zobraziť katalóg
DURACELL za Canon LP-E12
Batéria do fotoaparátu – 600mAh, 7.2V
Kód:  DUR1016 Produktové číslo:  DRCE12 Stránky výrobcu
DURACELL za Canon LP-E12 Predaj skončil

DURACELL za Canon LP-E12

Renomovaný výrobca batérií prichádza s lákavou alternatívou za originálny dobíjací akumulátor Canon LP-E12 pre vybrané digitálne fotoaparáty Canon. Nazbierané skúsenosti spoločnosti Duracell prinesú batérii dlhotrvajúcu schopnosť dobíjania plnej kapacity a potrebného výkonu na výstupe pre bezproblémovú prevádzku zariadenia. Za kvalitu si výrobca ručí mimoriadne dlhou, 3-ročnou zárukou!

Kľúčové vlastnosti alternatívnej batérie DURACELL pre digitálne fotoaparáty Canon

  • Výkonná nabíjacia batéria
  • Nahrádza Canon LP-E12
  • Kvalitná technológia článkov
  • Dlhá životnosť (záruka 3 roky)

Doplňujúce informácie:

Určené pre:
Canon EOS 100D, EOS M

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokud je použita tato LP-E12 v Canon EOS M50, ukazuje fotoaparát správně kapacitu baterie. U mnoha neoriginálních LP-E17 v Canon EOS 200D fotoaparát totiž kapacitu neukazuje. Děkuji.

Dobrý den, je tato baterie plně kompatibilní s novým fotoaparátem Canon EOS M50? Děkuji

Diskusia a poradňa k DURACELL za Canon LP-E12
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DURACELL za Canon LP-E12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DURACELL für Canon LP-E12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DURACELL für Canon LP-E12. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Duracell Canon LP-E12.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií