PET PET

Duramaxx Hitzkopf

Zobraziť katalóg
Duramaxx Hitzkopf
Elektrický ohrievač – s vykurovacím výkonom max. 1500W pre cieľové vykurovanie cca 9m2, 2 stup. pre príjemné večery na záhrade
Kód:  DURET102 Produktové číslo:  4260414896392

Duramaxx Hitzkopf

Infračervené stropné kúrenie Hitzkopf s romanticky pôsobiacim jemným svetlom spríjemní vaše večery na terase alebo kdekoľvek inde, kde potrebujete výkonné vyhrievanie. Kúrenie značky Duramaxx využijete v každom ročnom období a je vhodné pre vykurovanie plochy s veľkosťou cca 9 m2. Nastaviť môžete 2 stupne vyhrievania s výkonom 750 W a 1 500 W. Vďaka infračervenému žiareniu sa zahrejete oveľa rýchlejšie, než u klasických vykurovacích ventilátorov. Kúrenie Hitzkopf neohrieva len vzduch, ale pôsobí priamo na osvietené objekty. V neposlednom rade môžete kúrenie Hitzkopf využiť tiež ako zdroj tepla pre zvieratá v stajniach.

Kľúčové vlastnosti stropného infračerveného svetla Hitzkopf

  • Stropné infračervené svetlo vás zahreje rýchlejšie ako klasické vykurovacie ventilátory
  • Kúrenie je vhodné na plochu cca 9 m2 a nastaviť môžete 2 stupne vyhrievania
  • Jednoduchá a bezpečná montáž pomocou karabíny
  • Ochrana IP34 chrániaca kúrenie pred postriekaním vodou a vniknutím cudzích predmetov
  • Infračervené svetlo Hitzkopf môžete použiť aj pre zvieratá v stajniach

Praktické a bezpečné stropné kúrenie Hitzkopf

Karabínové zavesenie s bezpečnou zástrčkou zaistí naozaj jednoduchú montáž a hrubé, dostatočne dlhé reťaze sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Kúrenie môžete zavesiť v altánku, veľkom stane alebo kdekoľvek, kde budete mať dostupný háčik či držiak na karabínu. Výhodou je tiež ochrana IP34, ktorá kúrenie ochráni proti postriekaniu vodou a špeciálnou mriežkou pred vniknutím predmetov s priemerom 2,5 cm.

Rozmery:
45 × 25 cm (O × V)

Dĺžka reťaze (vrátane háčika):
55 cm

Dĺžka kábla:
150 cm

Dĺžka lanka:
65 cm

Hmotnosť:
cca 1,5 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Duramaxx Hitzkopf
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DURAMAXX Hitzkopf. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DuraMaxx Hitzkopf.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií