Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Durgol Swiss espresso tekutý 2x125 ml

Zobraziť katalóg
Durgol Swiss espresso tekutý 2x125 ml
4,7 117 hodnotení
Odvápňovač 125ml
Kód:  EAN3551 Produktové číslo:  DSE351CS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Durgol Swiss espresso tekutý 2x125 ml Predaj skončil

Durgol Swiss espresso tekutý 2x125 ml

Špeciálny odvápňovač pre všetky kvalitné prístroje na espreso.Durgol swiss espresso sa odporúča pre všetky moderné automatické a poloautomatické kávovary, pákové kávovary, presovača aj prístroje na porciovanú kávu. Je určený aj pre odvápnenie kávovaru, prekvapkávače i varné kanvice.

Durgol swiss espresso je vysoko efektívny, jednoducho a bezpečne použiteľný odstraňovač vodného kameňa. Odvápnenie kávovaru či espressa je ľahké a rýchle, bez nutnosti čakať než začne odvápňovací proces pôsobiť. Pravidelné používanie tohto špeciálneho prípravku zaistí optimálnu kvalitu vašej šálky kávy a predĺži životnosť vášho prístroja. Durgol ® swiss espresso ® nezanecháva žiadne usadeniny a po odvápnení a vypláchnutí je váš prístroj opäť bezpečne použiteľný. Pritom je ohľaduplný k životnému prostrediu.

Vlastnosti:

Balenie:
Spotrebiteľské balenie obsahuje 1 fľaštičku po 125 ml pre dokonalé odvápnenie, informačnú brožúru a návod na použitie v slovenčine.

Zloženie:
Voda, kyselina amidosulfonová 15% CAS 5329-14-6, ochranné činidlá a prísady.

Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Durgol Swiss espresso tekutý 2x125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Durgol Swiss espresso tekutý 2x125 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Durgol Swiss Espresso flüssig 2x125 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Durgol Swiss Espresso flüssig 2x125 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Durgol Swiss Espresso Liquid 2x125 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií