Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Dyson DC62 Animal Pro

Zobraziť katalóg
Dyson DC62 Animal Pro
5 1 hodnotení
Tyčový vysávač bezvreckový, digitálny motor V6, až 3x vyšší počet otáčok s oveľa vyššou účinnosťou ako bežné motory, 2 Tier RadialTM cyklónová technológia 15 cyklón usporiadaných v 2 vrstvách, Li-Iónový akumulátor s Nikel-ManganKobaltovou elektródou, výkon motora 350W, napätie akumulátora 21.6 V, sací výkon 28 / 100W, prevádzková doba 20 / 6min., doba nabíjania 3,5hod, kapacita odpadovej nádoby 0.4l, farba strieborná / ružová, podlahová hubica s rotačnou kefou 21cm, 2 úrovne sacieho výkonu, úchyt na stenu s nabíjaním, 2- dielne príslušenstvo, mini hubica s motorovou rotačnou kefou
Kód:  DYS002 Produktové číslo:  DS-216206-01 Stránky výrobcu
Dyson DC62 Animal Pro Predaj skončil

Dyson DC62 Animal Pro

Podlahová hubice s rotačním kartáčem
 

Široká podlahová hubica s rotačnou kefou

Vysávač Dyson DC62 Animal Pro je vybavený unikátnou podlahovou hubicou s rotačnou kefou z karbónových vlákien a mäkkých nylonových štetín.Táto kombinácia je vhodná pre všetky druhy podláh a zabezpečuje súčasný zber jemného prachu aj hrubších nečistôt. 

2 Tier Radial cyklóny
 

2 Tier Radial cyklóny

Akumulátorové vysávače Dyson využívajú rovnakú cyklónovú technológiu ako klasické napájané vysávače. Výkonné odstredivé sily vytláčajú nečistoty a prach z nasatého vzduchu do odpadovej nádoby. 

Vysávač DYSON DC62 Animal Pro

Uľahčite si upratovanie domácnosti s najmodernejším vysávačom Dyson DC62 Animal Pro. Tento jedinečný prístroj kombinuje vysoký sací výkon s revolučnou cyklónovou technológiou 2 Tier Radial ™ a neuveriteľne jednoduchou ovládateľnosťou. Zvládne vyčistiť všetko od podláh až po stropy - dokonale vysaje všetky druhy podláh, dostane sa do každého zákutia a ľahko ho môžete prestavať na ručný vysávač. Rozlúčte sa raz a navždy s namáhavým a neefektívnym vysávaním.

Ak sa stretávate s všadeprítomnými chlpmi svojho psíka alebo mačky, pomôže vám od nich mini hubica s motorovou kefou. Jeho tuhé nylonové štetiny spoľahlivo odstránia chlpy vašich domácich maznáčikov aj hlboko usadené nečistoty z nábytku alebo autosedačiek.

Digitálním motor Dyson V6
 

Poháňaný digitálnym motorom Dyson V6

Tento výkonom nabitý motor používa digitálnu pulznú technológiu a neodymový magnet na dosiahnutie až 110 000 otáčok za minútu. Jeho malé rozmery zároveň znamenajú, že vysávače, ktoré poháňajú, môžu byť malé, ľahké a výkonné.


Vyvážený pre upratovanie od podlahy po strop

Aby sa dal dobre využiť princíp páky, posunuli inžinieri Dyson ťažisko. Hmotnosť vysávača je rozložená inak. Digitálny motor Dyson V6 a batérie sú umiestnené priamo nad a pod rukou čím odľahčili koniec, ktorým sa vysáva.

Snadný úklid kdekoli
 

Upratovanie aj mimo domova
 

Upratovanie aj mimo domova

Vysávač Dyson DC62 Animal Pro sa vďaka skutočnosti, že nepotrebuje trvalé napájanie, neobmedzuje iba na upratovanie v domácnosti. Rovnako tak dobre nájde svoje uplatnenie pri upratovaní auta, chaty, karavanu alebo stanu. Doma aj na dovolenke.


Hygienické vysypávanie odpadovej nádoby

Len stlačíte tlačidlo a vysypete nečistoty. Vďaka jednoduchému a rýchlemu vyprázdňovaniu stlačením tlačidla nedochádza ku kontaktu s nečistotami.

Hygienické vysypávanie odpadovej nádoby
 

Praktický úchyt na stenu
 

Praktický úchyt na stenu

Slúži na uloženie a nabíjanie vysávača DC62 Animal Pro a jeho nadstavcov. Pokiaľ vysávač ukladáte a nabíjate v úchyte na stenu, máte istotu, že bude vždy pripravený na použitie.


Ruční vysavač
 

Tyčový aku vysávač Dyson DC62 Animal Pro a jeho hlavné prednosti

  • Najvýkonnejší digitálny motor Dyson V6
  • Patentovaná cyklónová technológia 2 Tier Radial ™
  • Mini hubica pre efektívny zber chlpov
  • Vhodný pre všetky povrchy
  • Možno prestavať na ručný vysávač
  • Rýchle a hygienické vyprázdňovanie zásobníka

Obsah balenia:
Vysávač DC62 Animal Pro
Úchyt na stenu s nabíjaním
Podlahová hubica s rotačnou kefou 21 cm
Štrbinová hubica
Kombinovaná kefová hubica
Mini hubica s motorovou rotačnou kefou

Sací výkon - doba prevádzky:
100 W - 6 minút (režim MAX)
28 W - 20 minút

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dyson DC62 Animal Pro
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson DC62 Animal Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson DC62 Tier Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson DC62 Tier Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson DC62 Animal Pro.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií