AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Dyson Supersonic HD07 čierna/sivá

Zobraziť katalóg
Dyson Supersonic HD07 čierna/sivá
5 14 hodnotení
Fén na vlasy – s ionizátorom, s difuzérom, príkon 1600 W, studený vzduch, rýchle nahrievanie, 3 rýchlosti, možnosť nastavenia 4 rôznych teplôt, s koncentrátorom, protišmyková podložka súčasťou, dĺžka prívodného kábla 2,7 m, sivá farba
Kód:  DYSFV643 Produktové číslo:  DS-386816-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dyson Supersonic HD07 čierna/sivá


Fén na vlasy Dyson Supersonic
s najnovšou technológiou a piatimi nadstavcami

Fén na vlasy Dyson Supersonic HD07 poslúži na rýchle vysúšanie bez extrémnych teplôt, teraz s novým nadstavcom proti poletujúcim vlasom.


Sušič vlasov Dyson Supersonic HD07 je vhodný na všetky typy vlasov

Výsledkom dlhého a dôkladného testovania rôznych typov vlasov je špeciálna kolekcia prepracovaných nadstavcov na úpravu všetkých typov vlasov rôznymi spôsobmi. Pomyselnou čerešničkou na torte je inovatívny nadstavec Flyway proti poletujúcim vlasom. Magnetické stylingové nadstavce je možné na sušič vlasov Dyson Superson HD07 veľmi ľahko nasadiť a vymieňať počas stylingu.



Magnetické stylingové nadstavce



Sušič na vlasy Dyson Supersonic HD07 disponuje najnovšou technológiou na poletujúce vlasy

Sušič na vlasy Dyson Supersonic HD07 našiel inšpiráciu u profesionálnych stylistov, nový nadstavec proti poletujúcim vlasom využíva Coanda efekt, ktorý vyhladzuje jemné, kratšie a poletujúce vlasy pod tie dlhšie. Aj v pohodlí domova si tak môžete dopriať dokonalý efekt fúkanej ako zo salónu.


Technológia AirMultiplier – rýchle vysúšanie sa postará o dokonalý účes

Fén na vlasy Dyson Supersonic HD07 je vybavený malým, ale napriek tomu veľmi výkonným digitálnym motorom Dyson V9 rotujúcim rýchlosťou 110 000 otáčok za minútu, vďaka čomu vzniká prúd vzduchu so silou až 41 litrov za sekundu. Sušič vlasov je v priemere až 6× rýchlejší v porovnaní s konkurenčnými prístrojmi. Technológia Air Multiplier vytvára silný prúd vzduchu, ktorý sa postará o rýchle vysúšanie a umožní precízny styling.


Fén na vlasy Dyson Supersonic HD07 sa postará o inteligentné meranie teploty

Vplyvom extrémnych teplôt môže dochádzať k tomu, že na jednotlivých vlasoch sa objavia malé póry, ktoré rozptyľujú svetlo do všetkých smerov, čím dochádza k znižovaniu lesku. Fén na vlasy Dyson Supersonic HD07 vyniká inteligentnou reguláciou teploty (meria teplotu prúdu vzduchu viac ako 40-krát za sekundu), ktorá pomáha predchádzať tomuto poškodeniu – vaše vlasy tak budú krásne lesklé. Nadstavec na jemné sušenie okrem citlivej pokožky hlavy chráni aj pred extrémnymi teplotami ako farbené, tak aj prírodné vlasy a zabraňuje vyblednutiu farby. 


Vlastnosti sušiča vlasov Dyson Supersonic HD07 čierna/sivá


Dyson Supersonic HD07 čierna/sivá


Tri stupne rýchlosti
Vysoká – na rýchle vysúšanie

Stredná – na bežné vysúšanie
Nízka – na prirodzené vysúšanie

Dyson Supersonic HD07 čierna/sivá


Štyri nastavenia teploty
100 °C – rýchle vysúšanie a styling
80 °C – bežné vysúšanie
60 °C – šetrné vysúšanie
28 °C – stály prúd studeného vzduchu

Dyson Supersonic HD07 čierna/sivá


Studená brzda
28 °C studená teplotná brzda zafixuje váš účes


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat na obsah balení, myslím tím jaké nástavce obsahuje tento produkt? Na foto vidim jiné než uvádí návod. Jak to tedy je?

Dobrý den, obsahuje při objednání balení fenu Dyson (černá/šedá) všech pět nástavců, podložku a luxusní box?

Diskusia a poradňa k Dyson Supersonic HD07 čierna/sivá
Príslušenstvo pre Dyson Supersonic HD07 čierna/sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Supersonic HD07 černá/šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 schwarz/grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson Supersonic HD07 schwarz/grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson Supersonic, szürke.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií