Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Dyson V7 Animal

Zobraziť katalóg
Dyson V7 Animal
4,5 2 hodnotení
Tyčový vysávač – bezvreckový, s konštantným sacím výkonom až 100AW, až 110000 ot./min, 2 Tier Radial™ cyklóny, i-Iónový akumulátor s Nikel-Mangán-Kobaltovou katódou Li-NMC, podlahová hubica vhodná pre všetky druhy podláh, až 30min prevádzky, hmotnosť iba 2.4kg, praktické prichytenie na stenu, doba nabíjania: 3.5h, kapacita zásobníka na odpad: 0.54l, rozmery: 25×124×22.5cm (s trubicou), obsah dodávky: vysávač V7, trubice, podlahová hubica na koberce s rotačnou kefou s priamym pohonom, kombinovaná kefová, štrbinová hubica, Li-Iónový akumulátor s Nikel-Mangán-Kobaltovou katódou Li-NMC (pevnou súčasťou tela vysávača), nabíjací adaptér, prichytenie na stenu, predmotorový prací filter (inštalovaný vo vysávači)
Kód:  DYSAN142 Produktové číslo:  DS-248411-01  Stránky výrobcu

Dyson V7 Animal

Že upratovanie nemusí byť len nepríjemná povinnosť, dokazuje tyčový aku vysávač Dyson V7 Animal. So svojím výkonným motorom dosahuje až 110 000 otáčok za minútu, a tak ľahko vysaje aj najdrobnejšie nečistoty z ľubovoľných podláh alebo kobercov. Dyson V7 Animal je kombináciou tyčového a ručného vysávača: ako ho využijete, záleží čisto od vašej preferencie a stavu integrovaného akumulátora. V porovnaní s inými modelmi vyniká jednoduchým vyprázdňovaním zásobníka na nečistoty a rozsahom dodávaného príslušenstva pre ľahšiu údržbu domácnosti. Zo silných stránok stojí za zmienku aj prvotriedna ergonómia. Výrobca ju dosiahol šikovným vytvarovaním rukoväte tak, aby sa vám dobre držala, nech budete s vysávačom upratovať kdekoľvek.


Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača Dyson V7 Animal

  • Mimoriadne výkonný motor (až 110 000 ot./min)
  • Cyklónová technológia filtruje jemný prach i alergény
  • Akumulátor umožňujúci používať vysávač až 30 minút bez zásuvky
  • Kombinácia tyčového & ručného vyhotovenia
  • Jednoduché vysypanie zásobníka na nečistoty
  • Vhodný na vysávanie všetkých druhov podláh a kobercov
  • Dodávaný s rotačnou kefou pre jednoduchú údržbu schodov
  • Kompaktné vyhotovenie s ťažiskom v rukoväti spríjemňuje manipuláciu
  • Originálne uskladnenie vďaka špeciálnemu prichyteniu na stenu

Obsah balenia:

  • Vysávač V7 Animal
  • Trubica
  • Podlahová hubica s elektrickou rotačnou kefou s karbónovými vláknami
  • Kombinovaná kefová hubica
  • Li-Iónový akumulátor s Nikel-Mangán-Kobaltovou katódou Li-NMC (pevná súčasť vysávača)
  • Napájací adaptér
  • Prichytenie na stenu
  • Predmotorový prací filter

Rýchlosť sania, ktorá predbehne iné vysávače

Skrytým pohonom vysávača je digitálna pulzná technológia s neodymovým magnetom. Vďaka nej dosahuje Dyson V7 Animal rýchlosť až 110 000 otáčok za minútu.


Dyson V7 Animal myslí na alergikov

Rýchlejší prietok vzduchu a filtráciu jemného prachu aj alergénov – oboje má na starosti pätnásť cyklónov, usporiadaných do dvoch vrstiev. Vďaka nim Dyson V7 Animal oveľa účinnejšie vytláča nasiaknuté nečistoty do odpadovej nádoby.


Vysávač na podlahy i koberce

Zúžená podlahová hubica umožňuje vysávač Dyson V7 Animal použiť na ľubovoľnom druhu podlahy vrátane členitejších priestorov. Vďaka nylonovým štetinám zmiznú z kobercov aj hlboko usadené nečistoty. O dokonalú čistotu hladkých podláh sa zase zaslúži odnímateľná hubica s karbónovými vláknami.


Vypojte Dyson V7 Animal zo zásuvky a pustite sa do horšie prístupných miest

Mimo zásuvky vydrží Dyson V7 Animal 30 minút nepretržitej prevádzky. Ak použijete rotačnú kefu, dosahuje životnosť batérie 17 minút a v režime MAX (vysoké otáčky, určený pre odstránenie najodolnejších nečistôt) zvládne bežať až 6 minút.


Pohodlná regulácia výkonu

Sací výkon regulujete vo vysávači Dyson V7 Animal jediným tlačidlom, pričom máte k dispozícii dva výkonnostné stupne.


Najpríjemnejšia manipulácia priečne vysávačom

Dyson V7 Animalťažisko v rukoväti. Tým uľahčuje upratovanie vo vysoko aj nízko položených priestoroch a spríjemňuje aj použitie v horšie dostupných štrbinách.


Ručné alebo tyčové vyhotovenie? Dyson V7 Animal vám umožní vybrať si podľa seba

Preferujete klasický alebo ručný vysávač? Dyson V7 Animal má dômyselné vyhotovenie, ktoré umožňuje použitie v oboch podobách.


Koniec dobám, kedy ste sa štítili nečistôt

Hneď ako má Dyson V7 Animal plný zásobník na nečistoty, stačí stlačiť tlačidlo a vysypať ho do koša. Je to rýchlejšie a príjemnejšie ako pri iných vysávačoch – o to viac, že s nečistotami neprídete do priameho styku.


Šikovne rozložená hmotnosť & parádna ergonómia

Silnými stránkami vysávača Dyson V7 Animal sú tiež prvotriedna ergonómia a nízka hmotnosť, ktorá je v porovnaní s inými modelmi lepšie rozložená.


Nízkoprofilovú hubicu oceníte hlavne pri upratovaní pod nábytkom

Podlahová hubica má veľmi nízky profil. Vďaka tomu zostane plochou na podlahe aj vo chvíli, keď je vysávač Dyson V7 Animal úplne sklopený.


Dyson V7 Animal: Ideálny pomocník pri upratovaní schodov

Máte na starosti upratovanie domu, v ktorom sú schody? Ich vysávanie vám Dyson V7 Animal spríjemní vďaka hubici so špeciálnou rotačnou kefou.


Jediný vysávač, ktorý je vždy po ruke

Originálne prichytenie na stenu vám dovolí vysávač Dyson V7 Animal lepšie uskladniť a mať ho poruke, keď je potrebné.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dyson V7 Animal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V7 Animal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson V7 Animal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dyson V7 Animal.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií