Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EarFun Free 2S

Zobraziť katalóg
EarFun Free 2S
4,5 58 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.2, podpora AAC, aptX a SBC, herný režim, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX7 – vodoodolná a potuodolná, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 100 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 7 mm, výdrž batérie až 30 h (7 h+23 h)
Kód:  EARF003a5 Produktové číslo:  TW101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EarFun Free 2S

Bezdrôtové ergonomické slúchadlá EarFun Free 2S boli navrhnuté pre každodenný život

Vychutnajte si úplnú slobodu počúvania s bezdrôtovými slúchadlami EarFun Free 2S. Či už pracujete v kancelárii alebo športujete vonku, slúchadlá EarFun Free 2S sa stanú skvelým doplnkom pre váš aktívny životný štýl. Okrem dlhej výdrže batérie a vodoodolného dizajnu ponúkajú špičkový zvukový výstup a vynikajúcu ergonómiu pre pohodlné počúvanie hudby počas celého dňa. Bezpečné prenášanie zaistí odolné puzdro s funkciou power bank.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel EarFun Free 2S

  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.2
  • Zrkadlenie Qualcomm TrueWireless
  • Bezdrôtové slúchadlá majú výkonné 7mm meniče
  • Vodoodolný dizajn (certifikácia IPX7)
  • Vynikajúca ergonómia - 3 veľkosti koncoviek
  • 2 integrované mikrofóny s technológiou potlačenia okolitého hluku
  • Podpora hlasových asistentov
  • Intuitívne dotykové ovládanie priamo na slúchadle
  • Ovládanie hlasitosti po stranách slúchadiel
  • Aplikácia EarFun APP na jednoduché nastavenie a prispôsobenie si slúchadiel EarFun
  • Praktické dobíjacie puzdro
  • Výdrž batérie až 30 hodín (7 + 23 pri použití dobíjacieho puzdra)
  • Rýchle dobíjanie - 10 minút nabíjania zaistí 2 hodiny počúvania
  • EarFun Free 2S majú extrémne nízku latenciu (60 ms) a herný režim (Game Mode), ktorý minimalizuje oneskorenie zvuku a obrazu počas hrania

Slúchadlá bezdrôtové EarFun Free 2S majú špičkovú kvalitu zvuku

So zabudovanými duálnymi 7 mm grafénovými meničmi ponúkajú bezdrôtové slúchadlá EarFun Free 2S prvotriedny vyladený zvuk s hlbokými basmi a krištáľovo čistými výškami. Vďaka tomu si vychutnáte vašu obľúbenú hudbu v špičkovej kvalite, kedykoľvek práve máte chuť.

Bezkáblové slúchadlá EarFun Free 2S ponúkajú podporu ovládania hlasom

2 vstavané mikrofóny MEMS s technológiou potlačenia okolitého šumu umožní pohodlne vybavovať hands-free hovory v prvotriednej kvalite. Bezkáblovým slúchadlám EarFun Free 2S nechýba ani podpora hlasových asistentov Siri, Google a Cortana.

Slúchadlá bez kábla EarFun Free 2S sa pýšia špičkovou ergonómiou

Slúchadlá bez kábla EarFun Free 2S vynikajú prepracovaným ergonomickým dizajnom z kvalitných materiálov, ktorý zabezpečí dlhodobé pohodlie a stabilitu aj pri športových aktivitách. Súčasťou príslušenstva sú silikónové koncovky v 3 veľkostiach, ktoré dokonale padnú do každého ucha. Samotnépuzdro, slúžiaca na prenos a nabíjanie slúchadiel EarFun Free 2S, má kompaktné rozmery a príjemný zaoblený tvar, takže ho schováte kamkoľvek.

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Free 2S majú 100 % vodoodolnú konštrukciu

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Free 2S disponujú certifikáciou IPX7, takže bez problémov odolajú vode a stekajúcemu potu. Inovatívna technológia SweatShield využíva hermeticky uzavreté obvody, vďaka čomu zabezpečí počúvanie hudby počas náročného tréningu, za všetkých poveternostných podmienok a v akomkoľvekprostredí. Slúchadlá EarFun Free 2S teda môžete bez obáv nosiť do bazéna, do sprchy alebo ich umývať pod tečúcou vodou.

Výdrž až 30 hodín prehrávania

Po úplnom nabití ponúkajú bezdrôtové slúchadlá EarFun Free 2S až 7 hodín počúvania. Dobíjacie puzdro s funkciou powerbanky predĺži výdrž o ďalších 23 hodín, vďaka čomu môžete počúvať obľúbenú hudbu 30 hodín v kuse. Dobíjanie puzdra je riešené cez moderné USB-C rozhranie či bezdrôtové nabíjanie. Nechýba anipodpora rýchleho nabíjania, kedy stačí slúchadlá EarFun Free 2S vložiť na 10 minút do puzdra, kde načerpajú energiu na 2 hodiny počúvania.

Pre hráčov majú slúchadlá bez kábla EarFun Free 2S 60 ms režim s nízkou latenciou

Vďaka extrémne nízkej latencii si vychutnáte pôžitok z hrania hier či sledovania videí. EarFun Free 2S zaistia zvuk videí či hier bez nepríjemného oneskorenia voči obrazu. Na minimalizovanie oneskorenia videa a audia sa stará herný režim (Game Mode).

Bluetooth 5.2 a technológia zrkadlenia Qualcomm TrueWireless

Slúchadlá EarFun Free 2S spárujete s vaším smartfónom cez pokročilé bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.2, ktoré zaistí stabilný prenos signálu až na vzdialenosť 15 metrov. Po jednorazovom nastavení sa po vytiahnutí z puzdra slúchadlá EarFun Free 2S automaticky zapnú a spárujú s vašíminteligentným mobilným zariadením, takže sú ihneď pripravené na použitie. Stabilný a neprerušovaný signál ďalej zabezpečuje technológia zrkadlenia Qualcomm TrueWireless.

Nastavenie hlasitosti priamo na bezdrôtovom slúchadle

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Free 2S vám ponúkajú aj možnosť ovládania hlasitosti hudby či hovorov. Stačí stlačiť tlačidlo na slúchadle a môžete zadávať príkazy bez nutnosti hľadania telefónu vo vrecku či batohu.

Aplikácia EarFun APP na ľahké prispôsobenie slúchadiel

Nainštalujte si do svojho smartfónu aplikáciu EarFun APP a upravte si nastavenie ekvalizérov, prispôsobte si dotykové ovládanie, zistite stav nabitia slúchadiel i puzdra alebo upgradujte firmware. Aplikácia EarFun APP povznesie zážitok z používania slúchadiel EarFun Free 2S na vyššiu úroveň.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, aptX, SBC Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Herný režim, Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
100 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
7 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
30 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
7 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
23 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
48 g Hotovo!

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel
2 (stereo) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry deň, zakúpil som si tieto sluchadla a pol roka fungovali vpohode len zrazu minuly týždeň ľave začalo blikať akože sa chce pripojit lenze sa nepripoji a potom po par minutach sa odpoji aj keď sa niky nepripojilo a dnes pravé z ničoho nič len tak proste prestalo fungovať.

dobrý den. koupil jsem tyto sluchátka a byl jsem s nimi velmi spokojen. nicméně poslední upgrade firmware totálně zničilo kvalitu hovorů. zkoušel jsem i reset sluchátek i párovat jiná zařízení ale stejný výsledek. mám zadat reklamaci ? děkuji

Dobrý den, zakoupil jsem tato sluchátka, ale jaké je moje rozčarování, když jsem u nich nenašel český návod. Proč není ani v balení, ani ho tu nemáte ke stažení?

Dobrý deň, treba k tomu kúpiť tú nabíjaciu podložku? Alebo je súčasťou balenia aj kábel a stačí to pripojiť k mobilnej nabíjačke.

Malú funkciu "automatickej pauzy" pri vybraní z uší? Ďakujem

Diskusia a poradňa k EarFun Free 2S
Príslušenstvo pre EarFun Free 2S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EarFun Free 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EarFun Free 2S.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií