AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Jednoduché krytie obrazovky pre Nikon D5500

Zobraziť katalóg
Jednoduché krytie obrazovky pre Nikon D5500
4,0 4 hodnotení
Ochranná fólia
Kód:  EAS003jk2 Produktové číslo:  SPND5500
Jednoduché krytie obrazovky pre Nikon D5500 Predaj skončil

Jednoduché krytie obrazovky pre Nikon D5500

Obrazovka ochrany obrazovky Nikon D5500 chráni obrazovku pred poškriabaním a prachom. Fólia je vyrobená tak, aby sa zabránilo prekrývaniu vedľa displeja.Farebne rozmazajte fóliu s čistiacou handričkou, aby bola vždy čistá bez akýchkoľvek odtlačkov prstov a škvŕn. Tiež sa dá ľahko odstrániť bez toho, aby na displeji ostali zvyšky. Balík obsahuje aj čistiacu handričku pre lepšiu priľnavosť. 

Kľúčové vlastnosti:

  • Chráni pred poškriabaním
  • Dodáva sa s čistiacou handričkou
  • Určené pre: Nikon D5500

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jednoduché krytie obrazovky pre Nikon D5500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Easy Cover Screen Protector pro Nikon D5500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Easy Cover Schutzfolie für den Bildschirm der Nikon D5500 Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Easy Cover Schutzfolie für den Bildschirm der Nikon D5500 Kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Easy Cover képernyővédő fólia Nikon D5500 kijelzőre.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií