AlzaBoxy Q1 PET

EATON SMART XComfort Regulácia kúrenia s úsporami na diaľku

Zobraziť katalóg
EATON SMART XComfort Regulácia kúrenia s úsporami na diaľku
Sada pre šikovnú reguláciu vykurovania domu so vzdialeným ovládaním zo smartfónu, tabletu, SMART-TV alebo PC
Kód:  NZE201c Produktové číslo:  SMART TOP
EATON SMART XComfort Regulácia kúrenia s úsporami na diaľku Predaj skončil

EATON SMART XComfort Regulácia kúrenia s úsporami na diaľku

Ušetrite peniaze za vykurovanie a nechajte na vás čakať teplo, akonáhle sa vrátite domov. Balíček Xcomfort vám umožní ovládať a kontrolovať dom, byt či chalupu mobilným telefónom, keď ste napríklad v práci, na cestách, na výlete s rodinou alebo len na nákupoch. Vďaka systému nemusíte v neprítomnosti stále kúriť, ale akonáhle sa blížite domov, diaľkovo si pustíte vykurovanie. Po príchode domov na vás bude čakať príjemné teplúčko. Každý SMART balíček je možné rozšíriť o mnoho ďalších funkcií pridaním ďalšieho balíka, a tým získať kompletné výhody moderného šikovného domu.

Kľúčové vlastnosti

  • Múdre, komfortné vykurovanie s vyšetrovaním nákladov za vykurovanie (až 30%)
  • Zapnite si vykurovanie pred príchodom domov (diaľkové riadenie z mob. Aplikácie)
  • Vykurovacie profily podľa preferencií (Komfort, Ekonomický, Útlm, Užívateľ, Ochrana proti mrazu)
  • Monitoring a nastavenie vykurovania z múdreho telefónu, tabletu, Smart TV alebo počítača
  • Termostat meria teplotu a vlhkosť, zmena teploty otočením kolieska
  • Systém je možné rozšíriť o ďalšie balíčky pre zriadenie múdrej domácnosti

Efektívne riadenie

Teplotu a vlhkosť meria bezdrôtový termostat umiestnený napríklad v obývacej izbe. Tieto dáta vyhodnocuje centrálna jednotka, a na základe nastavených vykurovacích profilov alebo príkazov z mobilnej aplikácie bezdrôtovo ovláda vykurovanie. Kotol, obehové čerpadlo alebo elektrický priamotop ovláda RF spínací aktor s meraním a vyhodnotením el. spotreby. Nastavte si časy vykurovania a vyberte si vykurovací režim podľa vašich preferencií. Pri odchode z domu stačí stlačiť RF tlačidlo, a aktivuje sa režim útlmovej teploty.

Bez zložitej inštalácie

Systém bol navrhnutý pre inštaláciu, ktorú zvládne naozaj každý. Pretože medzi sebou jednotlivé prvky komunikujú bezdrôtovo, montáž sa zaobíde bez stavebných úprav a nutnosti pokladať nové káble. Šikovnú jednotku zapojíte do WiFi routera s internetovým pripojením a do smartfónu či tabletu si stiahnite aplikáciu EATON Smart Home Xcomfort. Aplikáciu je možné nainštalovať pre neobmedzený počet používateľov. Dom môžete ovládať aj cez webový prehliadač z počítača alebo Smart TV.

Balenie:
1 × RF Smart Manager (riadiaca jednotka Xcomfort pre smartfóny a tablety, vzdialený prístup)
1 × RF Spínací aktor 16 A pre spínanie zdroja tepla (plynový kotol, elektrokotol, priamotop) s meraním el. spotreby do 3680 W, binárny vstup pre blokovanie kúrenia (napr. HDO)
1 × RF Izbový termostat (pre bezdrôtové meranie teploty a vlhkosti, korekcia teploty)
1 × RF 2bodové odchodové tlačidlo (pre prepnutie vykurovacieho režimu Komfort / Útlm, biele)

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EATON SMART XComfort Regulácia kúrenia s úsporami na diaľku Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EATON SMART xComfort Regulace topení s úsporami na dálku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EATON SMART xComfort Steuerung der Heizung zur Einsparung aus der Ferne. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EATON SMART xComfort Steuerung der Heizung zur Einsparung aus der Ferne. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EATON SMART xComfort fűtésszabályozó.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií