Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Doprava a instalace TV zdarma

ECG CDR 888 USB strieborné

Zobraziť katalóg
ECG CDR 888 USB strieborné
4,4 10 hodnotení
Rádiomagnetofón prenosné, CD-R/RW, MP3, AM/FM rádio, kazety, USB, AUX-in, výstup na slúchadlá, napájanie sieť/batéria, teleskopická anténa, reproduktory 2x 1,5 W
Kód:  WE096l Produktové číslo:  CDR 888 USB Silver Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG CDR 888 USB strieborné

Ste milovníkmi hudby, ale nechcete sa nechať obmedzovať slúchadlami? Chceli by ste sa o svoju obľúbenú muziku podeliť so svojimi priateľmi alebo si jednoducho usporiadať doma malú party? Potom vám celkom iste príde vhod toto radio ECG CDR 888 USB, s ktorého kompaktnými rozmermi nebude prenášanie na rôzne miesta predstavovať najmenší problém.

Všestranný hudobný prehrávač

S prehrávačom si hravo prehráte všetky svoje hudobné CD rovnako ako vaše namixované albumy vypálené na CD-R alebo CD-RW vo formátoch WMA a MP3. Ak nie ste priaznivci napaľovania, stačí si svoju obľúbenú hudbu uložiť na flashdisk a pripojiť ho k USB portu, ktorým je radio vybavené. AM/FM tuner sa v spolupráci s teleskopickou anténou postará o vždy čistý signál vašej rádiovej stanice. Ak ste klasikovia a ešte doma skladujete nejaké staré audiokazety, neexistuje nič jednoduchšie ako ich vložiť do prehrávača a pomocou jediného tlačidla ich spustiť.

Čistý zvuk vždy pri ruke

Čistá a verná reprodukcia zvuku k vašim ušiam doputuje vďaka páru reproduktorov s výkonom 1,5 W. Ak nebudete chcieť rušiť svoje okolie hlasným počúvaním hudby, zapojte do 3,5mm audio vstupu slúchadlá a nechajte sa svojimi obľúbenými skladbami vtiahnuť do sveta hudby. Vstup AUX-in poteší najmä tých používateľov, ktorí si chcú hudbu prehrávať cez externé zariadenie, ako je napríklad telefón alebo MP3 prehrávač. Rádiomagnetofón môže byť napájaný zo siete prostredníctvom napájacieho kábla, alebo ho naládujte 6 batériami typu C a majte svoju hudbu vždy pri sebe.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, přehraje tento radiomagnetofon i CD se souborem MP3?

Dobry den, chtela bych se zeptat, co je soucasti baleni, zda je v baleni k dispozici usb a napajeci kabel? Dekuji.

Diskusia a poradňa k ECG CDR 888 USB strieborné
Príslušenstvo pre ECG CDR 888 USB strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG CDR 888 USB stříbrné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG-CDR-888 USB Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG-CDR-888 USB Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG CDR 888 USB ezüst.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií