Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ECG EFT 6169 SS

Zobraziť katalóg
ECG EFT 6169 SS
4,7 3 hodnotení
Digestor –podstavný, 3 rýchlosti odťahu, výkon 169 m3/h, 2 hliníkové tukové filtre, 1× osvetlenie, odťah alebo recirkulácia, šírka 60 cm, farba antikorová
Kód:  FAV5011t Produktové číslo:  EFT6169SS Stránky výrobcu

ECG EFT 6169 SS

Antikorový odsávač pár podstavného typu vyvinie v 3 rýchlostiach výkon až 169 m3 vzduchu za hodinu, hodí sa teda do menších kuchýň. Tu zaistí čistý vzduch, zníži riziko tvorby plesní, má teda pozitívny vplyv aj na zdravie. Odsávač pár je vybavený 2 hliníkovými tukovými filtrami, ktoré možno jednoducho umyť v umývačke. Potom sú opäť pripravené na použitie.

Konkurenčnou výhodou oproti väčšine digestorov sú dve spätné klapky, vďaka ktorým nebude do vašej kuchyne prúdiť studený vzduch v zimnom období. Pokiaľ u vás nie je zo stavebných dôvodov možný odťah, použite režim recirkulácie. Tá využíva uhlíkový filter (nie je súčasťou balenia), cez ktorý sa prefiltrovaný čistý vzduch vracia späť do priestoru kuchyne. Výhodou tohto režimu je aj odstránenie pachov na rozdiel od tukového filtra, mierne sa však zníži výkon (deje sa tak pri všetkých digestoroch).


Kľúčové vlastnosti:

  • Antikorový moderný dizajn
  • Súčasťou sú dva kovové tukové filtre
  • Dobrý pomer cena/výkon
  • Poctivý odsávací výkon
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mám zájem o digestoř ECG EFT 6169 a potřebuji zjistit zda jsou v nabídce běžně v prodejnách uhlíkové filtry, popř, jaké uhlíkové fitry tam pasují nebo je to nedostatkové zboží?

Diskusia a poradňa k ECG EFT 6169 SS
Príslušenstvo pre ECG EFT 6169 SS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG EFT 6169 SS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG EFT 6169 SS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG EFT 6169 SS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG EFT 6169 SS.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií