Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ECG KG 400 Superior

Zobraziť katalóg
ECG KG 400 Superior
4,0 3 hodnotení
Elektrický gril 2000 W, odnímateľné grilovacie dosky 23 x 29 cm, 5 úrovní nastavenia výšky grilovacích plôch až o 5 cm, možnosť otvorenia až do 180 °
Kód:  EAV1150d Produktové číslo:  340910414958 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG KG 400 Superior

Ste milovníkom grilovania a nechcete si ho nechať odoprieť zlým počasím alebo absenciou záhrady? Presuňte grilovanie priamo do svojej kuchyne spolu s elektrickým grilom od značky ECG. Nie je potreba dlhých príprav, jednoducho ho pripojíte do elektrickej siete a behom pár okamihov je nažhavený a pripravený vytvárať spolu s vami kulinárske zážitky. Vyniká možnosťou plne odklopiť veko o 180 °, dvoma samostatnými termostatmi a navyše ponúka hneď päť úrovní nastavenia výšky grilovacích plôch. S nimi je gril schopný si poradiť s akoukoľvek surovinou, a n a vás tak budú čakať už len perfektné výsledky. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlné otvorenie veka až o 180 °
  • Odnímateľné grilovacie dosky uľahčujú čistenie
  • Samostatná regulácia každej dosky
  • Päťstupňové nastavenie výšky dosiek s posunom až o 5 cm
  • Príkon 2000 W na rýchle nažhavenie dosiek
  • Kvalitné antikorové spracovanie s čiernymi prvkami

Nestrácajte čas prípravami

Neobmedzujte sa rozdielnymi nárokmi surovín, na každej z grilovacích plôch môžete vďaka samostatným termostatom nastaviť rozdielnu teplotu. Mať na jednej polovici mäso a na druhej opekať pečivo či zeleninu nie je už nič nemysliteľné - s týmto grilom je to ľahké. Pripravte si dokonalé pokrmy, v ktorej žiadna časť nebude predčasne vychladnutá. 

Nepriľnavosť je základ

Základom grilovacej plochy je odolný nepriľnavý povrch ILAG z dielní švajčiarskej spoločnosti. S ním sa môžete spoľahnúť, že vaše jedlo zostane zdravotne neškodné, nepripáli sa a všetky nečistoty ľahko odstránite. Vyniká tiež veľkou životnosťou. Obe grilovacie plochy sú odnímateľné, takže akákoľvek údržba a čistenie bude hračka. Nenechajte sa obmedzovať rozmarmi počasia a doprajte si výhody grilovania a opekanie za všetkých okolností. 

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Můžete mi prosím sdělit, zda je spodní grilovací deska rovná a jakou má gril hmotnost? Děkuji

Dobrý den, jaká je maximální teplota grilovacích desek ? Nikde tento údaj není uvedený. Děkuji

Dobrý den, možná jsem tuto informaci přehlédla v popisu výrobku, nicméně ráda bych se zeptala, zda je u tohoto grilu vyjimatelná miska sloužící k odkápávání přebytečné šťávy? A dají se odnímatelné grilovací desky mýt v myčce? Děkuji za odpověď. Marie

Dobrý den, píšete že bude dostupný 15. prosince. Dnes je 17. a stále není dostupný. Má smysl na něj čekat? Stihlo by se do Vánoc? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k ECG KG 400 Superior
Príslušenstvo pre ECG KG 400 Superior Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG KG 400 Superior. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG KG 400 Superior. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG KG 400 Superior. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG KG 400 Superior.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií