AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

ECG KT 300 HM

Zobraziť katalóg
ECG KT 300 HM
4,0 1 hodnotení
Elektrický ohrievač – 2 stupne nastavenia výkonu 1400/2000W, teplotné rozmedzie 15–35 °C, oscilácia, LCD, časovač až 24 hod, diaľkové ovládanie
Kód:  ECGTO003 Produktové číslo:  341810164958 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ECG KT 300 HM

Doma, v kancelárií, v dielni alebo v garáži - presne na tých miestach uvítate rýchlo vytvorené teplo. Elektrické kúrenie v priebehu okamihu vyžaruje teplo do priestoru, a tak nemusíte čakať príliš dlho. Len čo v miestnosti teplota stúpne, výhrevné teleso pozvoľna obmedzí svoj výkon, a tým klesne aj spotreba energie. Môžete využiť aj osciláciu na rozloženie tepla do priestoru alebo časovač nastaviteľný do 24 hodín. Kúrenie má jednoduché ovládanie. Odkiaľkoľvek v miestnosti jednoducho zvýšite nastavenie teploty pomocou diaľkového ovládača. Informovať vás bude displej.


vypnuté
Maximálny komfort

Kúrenie s možnosťou nastavenia teploty a aromatizácie

Maximálny komfort

Elektrické kúrenie je vybavené PTC vyhrievacím článkom, ktorý zaistí efektívny ohrev pri nastaviteľnej teplote 15 – 35 °C. Komfort v domácnosti zabezpečí aj možnosť aromatizácie vzduchu.


Pohodlné použitie

Nastaviť možno aj zvlhčovač vzduchu s voliteľnou intenzitou a smerom zvlhčovania. Osciláciu možno nastaviť v rozsahu 80°. Pohodlnú obsluhu zabezpečí diaľkové ovládanie.

vypnuté
Pohodlné použitie

Diaľkové ovládanie na ovládanie základných funkcií


vypnuté
Inteligentné kúrenie

Automatické vypnutie aj zapnutie

Inteligentné kúrenie

Kúrenie disponuje príkonom 1 200/2 000 W. Napriek tomu je šetrné k vašej peňaženke aj životnému prostrediu. Vďaka automatickému ECO režimu pre efektívnu prevádzku sa automaticky spustí pri poklese teploty pod 18 °C, vypne sa pri dosiahnutí teploty 22 °C v miestnosti.


Parametre

  • Plastový mriežkový prachový filter priestoru na nasávanie vzduchu
  • Nádržka na vodu 1,6 l
  • Časovač prevádzky až na 12 hodín
  • Ovládací dotykový panel na hornej časti
  • Aut. vypnutie v prípade prevrhnutia
  • Elegantné biele vyhotovenie
vypnuté
ECG KT 300

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, scháním teplovzdušný ventilátor s regulací teploty a nastavením konkrétního času vypnuzí a zapnutí. Tzn s možností nastavit si požadovanou teplotu, na kterou bude ventilátor dotápět, ne jen regulaci výkonu. Plus s možností nastavit si od kdy, do kdy má topit, tedy ne jen odloźený start. Děkuji, Zbyněk Juračka

Zajímala by mě hlučnost přístroje.

Dobrý den, nikde nepíšete, jak velký prostor je v silách této mašinky vytopit... Do jak velké prostory je toto topení určeno? Díky za odpověď

Diskusia a poradňa k ECG KT 300 HM
Príslušenstvo pre ECG KT 300 HM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG KT 300 HM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG KT 300 HM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG KT 300 HM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG KT 300 HM.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií