Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ECG MTD 205 SS

Zobraziť katalóg
ECG MTD 205 SS
4,5 39 hodnotení
Mikrovlnná rúra - antikorová, objem 20 l, digitálne ovládanie, mikrovlnný výkon 700 W, 8 programov na automatické varenie, automatické rozmrazovanie podľa váhy, 5 úrovní výkonu, priemer otočného taniera 245 mm
Kód:  EAV2215d Produktové číslo:  310510424958 Stránky výrobcu

ECG MTD 205 SS

ECG MTD 205 SS je kvalitne vyhotovená mikrovlnná rúra pýšiaca sa celým vyhotovením z nehrdzavejúcej ocele vrátane vnútorného priestoru. Ponúka celkový skladovací objem 20 litrov a mikrovlnný výkon až 700 W. S týmto spoločníkom v kuchyni ľahko pripravíte rýchlu večeru alebo rozmrazíte mäso potrebné na prípravu obeda. Veľmi prehľadné digitálne ovládanie umožňuje nastaviť jednu z piatich úrovní výkonu alebo si vybrať z ôsmich programov na automatické varenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozmrazovanie
  • Detská poistka
  • 8 prednastavených programov
  • Nádherný antikorový dizajn
  • 5 stupňov výkonu

Užitočné funkcie

Rozmrazovanie je automatické - spotrebič totiž nastaví výkon podľa váhy rozmrazovanej potraviny. Samozrejmosťou je prítomnosť praktického časovača, ktorý možno nastaviť až na 95 minút. Priemer otočného taniera je 24,5 cm, vďaka čomu sa do mikrovlnnej rúry zmestia aj väčšie taniere. V manipulácii s nastavením zabráni vašim ratolestiam detská poistka. Mikrovlnná rúra ECG MTD 205 SS sa vďaka modernému antikorovému vyhotoveniu hodí do každej kuchyne.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěla bych se zeptat, zda je možné vypnout zvukovou signalizaci. Děkuji

Diskusia a poradňa k ECG MTD 205 SS
Príslušenstvo pre ECG MTD 205 SS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECG MTD 205 SS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECG MTD 205 SS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECG MTD 205 SS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG MTD 205 SS mikrosütő.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií