Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ECOVACS Deebot OZMO 950

Zobraziť katalóg
ECOVACS Deebot OZMO 950
3,8 7 hodnotení
Robotický vysávač – s mopom, na čistenie kobercov a na zvieracie chlpy, doba prevádzky 200min, doba nabíjania 5h, hlučnosť 66dB, objem nádoby na prach 0.43l, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností, detekcia znečistených miest a prispôsobenie povrchu podlahy, ovládanie cez aplikáciu, počet bočných štetcov 2, čistenie pomocou programov, high Efficiency filter, mikrofilter a penový filter
Kód:  ECORV796 Produktové číslo:  DEEBOT OZMO 950 Stránky výrobcu

ECOVACS Deebot OZMO 950

Robotický vysávač ECOVACS Deebot OZMO 950 Lifestyle

ECOVACS Deebot OZMO 950 sa stane vašou oporou na čo najväčšie uľahčenie vysávania vášho bytu či domu. Ide o robotický vysávač s mopom, na čistenie kobercov a na zvieracie chlpy. Dokáže vysávať až 200 min na jedno nabitie vďaka lítium-iónovému akumulátoru. Ku všetkému sám odhalí potrebu dobitia akumulátora a navráti sa späť dobiť energiu do stanice. Nabije sa za 5 h. Čistenie vzduchu prebieha cez high efficiency filter, mikrofilter a penový filter, ktorý sa postará o to, aby vysávač nevíril prach. Zberná nádoba s objemom 0,43 l vystačí pohodlne aj pri vysávaní väčších priestorov. Tento typ robotického vysávača skvele poslúži na všetky druhy podláh, na koberce, na tvrdé podlahy, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy. Neoddeliteľnou súčasťou robotického vysávača ECOVACS je možnosť časového rozvrhu, pomocou ktorej bezstarostne navolíte čas práce.

Robotický vysávač ECOVACS Deebot OZMO 950 Vlastnosti/technológia

Kľúčové znaky robotického vysávača ECOVACS Deebot OZMO 950

  • Robotický vysávač s mopom
  • Robotický vysávač vhodný na všetky druhy podláh, na koberce, na tvrdé podlahy, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy
  • S pomocou robotického vysávača ušetríte drahocenný čas
  • Výdrž na jedno nabitie 200 min
  • Doba nabíjania robotického vysávača ECOVACS: 5 h
  • Riadenie pomocou mobilnej aplikácie
  • Pri nízkej batérii automaticky zájde pre dobitie
  • Senzor proti kolízii a pádu zo schodov
  • Filtrácia robotického vysávača ECOVACS high efficiency filter, mikrofilter a penový filter
  • Farba robotického vysávača: čierna
  • Limit hlučnosti je 66 dB
  • Spôsob vysávania robotického vysávača: kefy, programy a mopovanie
  • Hmotnosť:

Robotický vysávač s mopom ECOVACS Deebot OZMO 950

Hlavnou prednosťou je nielen automatické vysávanie, ale tiež možnosť umývania, čo maximálne uľahčuje upratovanie. Robotický vysávač sa výkonnostne adaptuje vysávanému povrchu, takže lepšie využije svoju energiu. Navyše je ECOVACS Deebot OZMO 950 osadený senzorom, ktorý zabráni nárazu a zároveň senzorom, vďaka ktorému nespadne zo schodov. Ovládač je skôr určený na pobavenie, avšak skvele sa hodí, keď chcete robotický vysávač naviesť na miesto, kde práve potrebujete upratať.

Robotický vysávač ECOVACS Deebot OZMO 950 Vlastnosti/technológia
Robotický vysávač ECOVACS Deebot OZMO 950 Vlastnosti/technológia

Ďalšie príslušenstvo a funkcie robotického vysávača ECOVACS

Balenie obsahuje samozrejme nabíjaciu stanicu. Dokonca ho budete môcť ovládať cez inteligentný mobilný telefón. Tento robotický vysávač ECOVACS má vo svojej výbave aj nádobku na vodu, vďaka ktorej budete môcť využiť aj mokré čistenie. Aby vás doma vysávač nerušil, tak disponuje možnosťou nastavenia rozvrhu upratovania. Robotický vysávač sám dokáže detekovať znečistené miesta a upratať ich. Vďaka senzorom vysávač automaticky prispôsobí spôsob čistenia typu podlahy. Sami si budete môcť zvoliť, akú miestnosť má vysávač práve upratať.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
High Efficiency filter, Mikrofilter, Penový filter Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je prosím u tohoto vysavače možnost mopovaní i bez vody? Děkuji za odpověď. KS

Velký výběr inteligentních programů čištění. Funguje tiše. Dobrá volba ke koupi

Rád bych se zeptal, jak tento vysavač zvládá dlouhé vlasy a chlupy. Případně, zda můžete doporučit nějaký jiný, který by nebylo nutné příliš často od namotaných vlasů čistit. Cenová relace do cca 20000,- Kč. Děkuji.

Dobrý den, je možné zakoupit u vás náhradní baterii ? Děkuji za odpověď

Dobrý den , vysavač jsme zakoupili ,plovoucí podlahy super uklizené jen máme problém s kobercem (malým a nízkým v předsíni do 1cm bez třásní+ rohožky v koupelnách)k nim přijede najede jednou třetinou vysavače na koberec a couvne zpátky a poté už stále jen zkouší najíždět . Musíme ho vypnout a donést zpět do doku. Přitom má koberce zvládat. Děkuji

Relativně malý, snadno prochází pod nábytkem v bytě. Teď se mi líbí jeho úklid, na pár úklidů si zvykl, zapamatoval si čisticí kartu a teď vše důkladně vyčistí a vrátí se k nabíjení. Chtěli jsme podobný vysavač, abychom příliš nezasahovali do uklidu, a zároveň, aby mohl dobře čistit sám. Velice se nám líbí)

Dobrý den, máme poprvé robotický vysavač. Dají se do tohoto typu vysavače používat i nějaké nepěnící saponáty? Pokud ano, můžete mi, prosím, nějaké doporučit? ... Co se týče samotného vysávání a detekce prostoru, tak funguje naprosto skvěle.

Dobrý den, zajímalo by mne zda vysavač vysaje kvalitně koberec s krátce střiženým chlupem a zda z koberce také zvládne důkladně vysát kočičí chlupy? Děkuji.

Dobry den, Viete zabezpecit prislusenstvo k OZMO 950? Potreboval by som dalsi "charging dock" Dakujem.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli přejede nějaký práh popřípadě jak vysoký. Potom jestli je aplikace pro iOS. A máme fenku co neumí pít a když odchází od misky tak udělá několik kapek vody, co by se stalo kdyby to vysavač vysal? děkuji Pavel

12
Diskusia a poradňa k ECOVACS Deebot OZMO 950
Príslušenstvo pre ECOVACS Deebot OZMO 950 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS Deebot OZMO 950. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ECOVACS Deebot OZMO 950. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ECOVACS Deebot OZMO 950. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECOVACS Deebot OZMO 950.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií