alzaplus segmenty sda v2

Ecovacs DSLIM2

Zobraziť katalóg
Ecovacs DSLIM2
4,7 11 hodnotení
Robotický vysávač s mopom, na zvieracie chlpy a na zbieranie nečistôt, automatické dobíjanie, senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu, objem nádoby 0.32 l, počet bočných štetcov 2, DC motor, typ ovládania aplikácia, spôsob čistenia: kefy a mopovanie, čas nabíjania 4 h, typ batérie Li-Ion, dĺžka prevádzky 110 min, umývateľný filter, hlučnosť 60 dB, mobilná aplikácia, časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie, nabíjacia stanica a nárazník so spomaleným dotykom, farba strieborná – s priamym nasávaním, ovládanie pomocou smartfónu, strieborno-biely
Kód:  ECODS632 Produktové číslo:  DSLIM2 Stránky výrobcu

Ecovacs DSLIM2

Robotický vysávač Ecovacs Deebot SLIM2 bude vaším praktickým spoločníkom pri každodennom upratovaní. Neťahajte za sebou vysávač s otravným káblom a dajte prednosť novej úrovni komfortu. Robotický vysávač DSLIM2 pracuje samostatne a výsledky sú fantastické, takže môžete ísť do práce či na výlet a keď sa vrátite domov, bude na vás čakať uprataný dom.

Kľúčové vlastnosti vysávača Ecovacs DSLIM2

  • Robotický vysávač za skvelú cenu
  • Ultratenké SLIM vyhotovenie
  • Zametá, vysáva a mopuje
  • Priame nasávanie
  • Účinné čistenie chlpov a vlasov
  • Automatické nabíjanie v dokovacej stanici
  • Protikolízne senzory
  • Ovládanie pomocou inteligentného zariadenia

Vysávač, ktorému prekážky nerobia problém

Tento robotický upratovač je skonštruovaný tak, aby zvládol prevádzku v celom dome bez akýchkoľvek obmedzení. Dokáže ľahko prechádzať prechodové lišty aj prahy a jeho ultratenké vyhotovenie umožňuje prevádzku aj pod nižším nábytkom, kde ste sa kedysi len ťažko dostávali hubicou vysávača. Hlavnou prednosťou tohto modelu je však systém priameho sania, čo z neho robí profíka pre upratovanie vlasov či chlpov vášho domáceho miláčika.

Ďalšou špecialitou modelu SLIM2 je intuitívne ovládanie pomocou aplikácie pre inteligentné zariadenia Ecovacs. Vďaka nej môžete pokojne aj z práce nastaviť režim upratovania, čas, sledovať celkový priebeh a dokonca aj zistíte aktuálny stav hlavnej či bočných kief.

Maximálna efektivita robotického vysávača

Dve bočné kefy vysávača Ecovacs DSLIM2 zaisťujú maximálnu efektivitu upratovania okolo múrov a v rohoch. Vysávač je taktiež vybavený skvelým detekčným systémom, vďaka ktorému rozpozná prekážku bez toho, aby do nej vopred narazil. Môžete si samozrejme vybrať z niekoľkých režimov čistenia, kde okrem plne automatickej prevádzky figuruje napríklad čistenie konkrétnych rohov či intenzívne čistenie silne znečistených miest.

V neposlednom rade treba spomenúť šikovnú funkciu nastavovania času upratovania. Po dokončení sa vysávač automaticky vráti do svojej nabíjacej stanice, aby bol čo najskôr pripravený na ďalšie úlohy. Vysávač je vybavený kvalitnou batériou, ktorá ho udrží v prevádzke až po dobu 110 minút a jej nabíjanie na plnú kapacitu trvá približne 4 hodiny.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie, Nárazník so spomaleným dotykom Hotovo!
Typ motora
DC Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude dobře vysávat i koberce??

Dobrý den, pořídila jsem si tento robotický vysavač. Dle návodu se má nabíjet cca 4 hodiny a poznám to tak, že tlačítko auto přestane svítit. Když se můj vysavač vybil (což určitě nebylo 110 min), tak jsem ho dala nabíjet a byl nabitý do půl hodiny. I dle aplikace má plnou baterii. Čím to je?

S nákupem velmi spokojeni! Ve skutečnosti jsem byl proti nákupu, ale můj manžel trval na tom. Nyní je to * oblíbený * rodiny)) Poplatek by stačil pro další dvě takové místnosti, dokonale se čistí a najde špínu i tam, kde si myslíte, že není špína.

Dobry den, nedari se mi propojit pomoci aplikace ECOVACS telefon s robotem. Poradi mi prosim jak spravne propojit? dekuji

Dobry den, existuje prosim ecovac servis v Bratislave? Zatial sa mi nepodarilo najist servisne stredisko. Dany model sa pokazil po 2,5 roku. Dakujem.

Dobrý. Kde sa dajú dokúpiť bočné náhradné kefky a náhradná mopovacia handrička ? Ďakujem.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s mokrým/ suchým mopováním. Poslední dva položené dotazy mají opačnou odpověď. Jeden expert říká, že je mokré mopování možné, druhý expert ho vyvrací. Jak to tedy je? :) Děkuji, AM

Dobrý den, kdybych si vysavač u vás koupil, jak bude fungovat záruka? V případě problémů bych ho měl reklamovat u vás, nebo někde jinde? Fungovalo by to stejně, kdybych si připlatil za prodlouženou záruku? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, poradíte mi jak tento vysavač komunikuje s aplikací v telefonu? Je to přes bluetooth?

Dobrý den, prosím jaký je rozdíl mezi Ecovacs dslim a dslim2? Rozumím, že dslim2 lze ovládat přes aplikaci. Dále uvádíte v popisku, že dslim má 6bočních štětců, zatím co dslim2 pouze 2. K čemu jsou tyto štětce? a je toto tedy jediný rozdíl? rozumím správně, že podlahu lépe vyčistí dslim (jde mi o vysávání vinylu a dřevěné podlahy). Moc děkuji

12
Diskusia a poradňa k Ecovacs DSLIM2
Príslušenstvo pre Ecovacs DSLIM2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS DSLIM2 stříbrno-bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecovacs DSLIM2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECOVACS DSLIM2.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií