Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

EHANG184 AAV

Zobraziť katalóg
EHANG184 AAV
Dron – bez kamery doba chodu 23 min, max. rýchlosť 96 km/h, hmotnosť 200000g, súčasťou balenia model
Kód:  LILYDR2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EHANG184 AAV

Prichádza revolúcia v cestovaní z miesta A do miesta B. Napadlo vás niekedy, že môžete mať vlastný drone, ktorý by vás prepravoval na obchodné stretnutia, do kancelárie a podobne. Už sa nemusíte venovať riadeniu, už sa nezaseknete nikde v zápche. Smart Drone EHANG184 AAV je bezpilotná kvadrokoptéra slúžiaca na prepravu jedného pasažiera. Dron sa pilotuje úplne sám len na základe vami zadanej požiadavky cieľového miesta na elektronickej mape, ktorú vám zobrazí ovládací tablet Drone.

Kľúčové vlastnosti

  • Revolučný spôsob prepravy
  • Bezpilotné ovládanie s cieľom na bezpečnosť cestujúceho
  • Veľmi malé rozmery a nízka váha v porovnaní s klasickou helikoptérou
  • Využíva iba elektromotory
  • Batéria zvládne až 23 minútový let rýchlosťou takmer 100 km/h
  • Nabíjanie trvá iba 2 - 4 hodiny
  • Jednoduché zadanie trasy na mape spolu so vzlietnutím a pristátím na jediné kliknutie

Zamerané na bezpečnosť cestujúceho

Štyri ramená a osem vrtulí dodá potrebnú vzletovú silu a bezpečnosť. Systém je koncipovaný tak, aby dron zvládol bezpečne pristáť aj s poruchou jednej vrtule prípadne s výpadkom jednej z napájacích sústav.

184 AAV má vstavaný bezpečnostný protokol, ktorý v prípade poruchy akéhokoľvek komponentu alebo výpadku spojenia s riadiacim centrom okamžite pristane na najbližšej možnej ploche. Celá komunikácia je šifrovaná a každý AAV má svoj vlastný bezpečnostný kľúč, aby nebolo možné dron vzdialene ovládnuť.

Riadiace centrum

Riadiace centrum vyhodnocuje nielen poveternostné podmienky v letovej výške, ale aj ostatné letové dráhy a všetky ostatné okolnosti, ktoré by mohli mať vplyv na hladký priebeh letu. V prípade akýchkoľvek pochybností alebo náhlych udalostí okamžite vyhodnocuje situáciu a za letu navedie dron na pristátie na najbližšie bezpečné miesto, alebo v prípade, že sa ešte len chystáte vzlietnuť, let zruší a zakáže do doby, než bude všetko v poriadku.

 

Parametre a špecifikácia

Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!
Dĺžka nabíjania
240 min Hotovo!
Hmotnosť
200 000 g Hotovo!
Obsah balenia
Dron Hotovo!

Pamäť

Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!

Batéria

Dĺžka nabíjania
240 min Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
200 000 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zrovna jsem si "vygoogloval" cenu: 200 000 až 300 000 USD. Tak to se bude prodávat skoro jako čerstvé housky ráno v pekárně na nádraží...

do riti... :D ja som si myslel že je to niečo ako detská hráčka, do tej kabínky pôjde nejaký malý panáčik... Ale keď pozriem že váha 200kg a ten obrázok ako okolo toho stoja ľudia.... :D Ty vole....

Hlavně to je zbytečná věc s tak krátkým doletem... :D :D

při přistávání asi super sekačka

Jedná se produkt v zahraničí přezdívaný "Křeslo smrti"? viděl jsem ho už několikrát na youtube..

To jsem rád, že se těšíte. Také se těším, již 3 roky. Stejně tak se těším i na meziplanetární lety. Budete je také nabízet? Já jen, abych se netěšil zbytečně.

S tim se bude spatne parkovat u kauflandu. Muze dojit k odtrzeni hlav ostatnich zakazniku.

Je to produkt na vozík za auto. Někde zastavit obletět hrad a přistátzase na valníku. nosnost je pro asiaty. měřřím 2m a vážím 120kg v ru chvíli tam nemůžu vzít ani manželku. počkám na 4 generaci. Kdy legislativa bude už prokopnutá. Teď bych musel plati Xx 100000 kč za piloťák

k Čemu to proboha je?

Prvýkrát v Dubaji budú používať tento stroj v roku 2018 pod označením Autonomous Air Taxi (AAT) s vlastníctvom RTA (Ministerstvo dopravy).

12
Diskusia a poradňa k EHANG184 AAV
Príslušenstvo pre EHANG184 AAV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EHANG 184 AAV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EHANG 184 AAV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EHANG 184 AAV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EHANG184 AAV.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií