Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Eightcups inteligentná fľaša – biela

Zobraziť katalóg
Eightcups inteligentná fľaša – biela
Fľaša na vodu – s aplikáciou pre zariadenia so systémom iOS (od verzie 9.0) alebo Android (od verzie 4.3 a vyššie), Bluetooth 4.0, max teplota NIPO 60°C, výdrž batérie až 1 týždeň, objem 330ml
Kód:  ECSa01 Produktové číslo:  EC-W001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Eightcups inteligentná fľaša – biela Predaj skončil

Eightcups inteligentná fľaša – biela

Máte problém s dodržiavaním správneho pitného režimu? Iste nie ste sami, jedná sa o častý problém. Predíďte rade zdravotných problémov s parťákom, ktorý to postráži za vás. Predstavujeme vám inteligentnú fľašu Eightcups s objemom 330 ml v bielom prevedení, ktorá vás pomocou LED diódy upozorní, že je čas sa napiť. Fľaša má veľmi jednoduchý vzhľad a nezanecháva na povrchu žiadne odtlačky prstov. Priesvitným otvorom do fľaše môžete sledovať koľko tekutiny vám vo fľaši zostáva.

Kľúčové vlastnosti fľaše Eightcups biela

  • Eightcups stráži a sleduje váš pitný režim
  • Je vyrobená zo zdravotne nezávadného Tritanu
  • Eightcups je potreba spárovať s aplikáciou v systéme iOS alebo Android
  • V aplikácii je možné sledovať denný príjem tekutín a stanovovať si ciele
  • Batéria vo fľaši vydrží až týždeň
  • Fľaša má objem 330 ml

Zdravie nadovšetko

Fľaša Eightcups je vyrobená zo zdravotne nezávadného plastu Tritanu. Nemusíte sa tak báť, že by uvoľňovala škodlivé látky. Do fľaše môžete naliať tiež teplý nápoj, avšak s maximálnou teplotou 60 °C. Vyššia teplota by mohla fľašu poničiť.

Inteligentná fľaša pre ešte väčšiu zábavu

Pre maximálnu funkčnosť odporúčame fľašu spojiť s aplikáciou v systéme iOS alebo Android. Jedinou podmienkou je, že zariadenie musí byť vybavené funkciou Bluetooth 4.0. Potom už si len vytvoríte účet v aplikácii, kde si môžete tiež vytýčiť denné ciele a sledovať svoje štatistiky. Synchronizácia dát prebieha vždy, keď fľašu vložíte na nabíjaciu podložku, čo nemusí byť každý deň, fľaša udrží v pamäti až týždeň staré dáta. Fľaša sa na maximum dobije za 3-4 hodiny.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky smart fľaše a hrnčeky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Eightcups inteligentná fľaša – biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eightcups chytrá láhev - bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eightcups intelligente Flasche - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eightcups intelligente Flasche - weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eightcups intelligens üveg - fehér.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií