Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EK Water Blocks EK-FC Titan X Pascal - nikel

Zobraziť katalóg
EK Water Blocks EK-FC Titan X Pascal - nikel
5 1 hodnotení
Vodný blok pre VGA – chladenie grafickej karty, otvor pre závit G1/4", určené pre grafické karty nVidia Titan X a Xp
Kód:  EKFCN001 Produktové číslo:  3831109831687 Stránky výrobcu
EK Water Blocks EK-FC Titan X Pascal - nikel Predaj skončil

EK Water Blocks EK-FC Titan X Pascal - nikel

Vodný blok určený pre grafické karty nVidia Titan X poskytuje priame chladenie GPU, RAM a VRM. Voda prúdi priamo okolo týchto kritických oblastí, a preto je zaistený stabilný výkon aj pri vysokom zaťažení. Veľkou prednosťou vodného bloku EK-FC Titan X Pascal je delený centrálny prívod chladenia, ktorý bezchybne funguje aj pri obrátenom prúde. Toto riešenie je vhodné aj ako súčasť kvapalinových chladiacich systémov využívajúcich slabšie čerpadlá.  

Kľúčové vlastnosti

  • Vodný blok pre grafické karty nVidia Titan X a 1080Ti Founders Edition
  • Ochladzuje kritické komponenty
  • Stabilný výkon grafickej karty aj pri vysokom zaťažení
  • Možno pripojiť do kvapalinových chladiacich systémov so slabšími čerpadlami
  • Pripravené pre bezpečnú a jednoduchú montáž

Sofistikovaná konštrukcia

Základ bloku je vyrobený z poniklovanej medi, horná časť je z akrylového materiálu. Tu sa nachádzajú aj dva predvŕtané otvory pre 3 mm diódy. Tesnosť zabezpečujú kvalitné gumové podložky. Vo vodnom bloku sú už zaskrutkované mosadzné dištančné stĺpiky so závitmi pre bezpečnú a bezproblémovú montáž. 

 

Balenie obsahuje:

Vodný blok EK-FC Titan X Pascal
Materiál pre montáž
2× zátka EK G1/4''
Doťahovacia kľučka
Podložky
Tepelne vodivá pasta EK-TIM Ectotherm (1 g)

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň , chcel by som sa informovať ohľadom tohto vodného blocku či je riešený aj pre grafickú kartu GIGABYTE GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition 11G za odpoveď vopred ďakujem

Je tento chladič kompatibilný s GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1080 Ti Waterforce WB Xtreme Edition 11G

Chtěl bych se zeptat , gde je napsano jaký trubky bi to chtělo? ja si chci koupit komplet vodního chlazení "EK Water Blocks EK-KIT P360" vodní chlazení na Grafickou kartu a spojit to ale nevim jak jaky trubki na to potřebuji a tak dal a co k tomu potřebuji budu to zbirat poprve?

Dobry den, mam zaujem kupit vodne chladenie EK Water Blocks EK-KIT S360 a chcel by som dokupit vodne chladenie pre graficku kartu GeForce GTX 1060. Viete mi prosim poradit ktore chladenie mam kupit? Dakujem za odpoved MM

Chtěl bych se zeptat , pokud bych si koupil kartu + tento blok a nainstaloval na kartu , nezruším si náhodou záruku na kartu ?

Diskusia a poradňa k EK Water Blocks EK-FC Titan X Pascal - nikel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EK Water Blocks EK-FC Titan X Pascal - nikl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-FC Titan X Pascal - Nickel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-FC Titan X Pascal - Nickel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EK Water Blocks EK-FC Titan X Pascal - nikkel.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií