Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Eldom Promis TM-176 white

Zobraziť katalóg
Eldom Promis TM-176 white
4,5 2 hodnotení
Desiatový box – dvojkomorový, hermeticky uzatvárateľný, celkový objem 1.5l, horná nádoba so silikónovým tesnením, praktické držadlá, parný ventil vo viečku, vhodný do umývačky, chladničky a mrazničky, farba biela
Kód:  ELPACC20 Produktové číslo:  TM-176white Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Eldom Promis TM-176 white Predaj skončil

Eldom Promis TM-176 white

Kvalitný box Eldom Promis je ideálna nádoba na prenášanie a aj servírovanie potravín. Box je vyrobený z kvalitného plastu so silikónovým tesnením, ktorý je vhodný na styk s potravinami. Jeho dvojkomorový systém môžete hermeticky uzavrieť a tak zabrániť šíreniu baktérií. Vďaka tomu je možné predĺžiť trvanlivosť niektorých potravín, ovocie alebo zelenina napríklad neoschýňajú.

Praktické vlastnosti

  • Kvalitný plast na styk s potravinami
  • Hermeticky uzatvárateľný
  • Dvojkomorový systém
  • Celkový objem 1,5 l
  • Vhodný do mikrovlnnej rúry, umývačky a chladničky, aj do mrazničky
  • Parný ventil vo veku nádoby
  • Biela farba

Univerzálne použitie

Eldom Promis je presne taká nádoba, ktorú ste už dlho potrebovali. Má veľmi pevné vyhotovenie a jednoduchý systém uzatvárania. Na prenášanie oceníte aj veľmi praktická držadlá. Vďaka absolútnej tesnosti je vhodná na prenášanie jedla napríklad do práce alebo do školy. Netoxický plast navyše neovplyvňuje chuťové vlastnosti jedla, ktoré môžete v boxe chladiť. Plast je zároveň zdraviu neškodný. Je tak vhodný aj na okamžitú konzumáciu pripraveného pokrmu, ale uplatní sa aj pri dlhodobom skladovaní potravín (napríklad ryža, cestoviny a iné). Eldom boxy majú prepracovaný moderný dizajn, ktorý sa hodí do každej modernej kuchyne.

Spoločnosť Eldom

Spoločnosť Eldom má tradíciu viac ako 25 rokov. Jej najväčšou prioritou je spokojnosť zákazníkov. Medzi portfólio kvalitných výrobkov patria predovšetkým kuchynské potreby a potreby do domácnosti za veľmi príjemné ceny, ktoré zodpovedajú postaveniu špičkového európskeho výrobcu.

Parametre a špecifikácia

Objem
1,5 l Hotovo!
Počet poschodí
2 Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti
Vhodné od umývačky, Vhodné do mikrovlnnej rúry, Silikónové tesnenie Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,5 l Hotovo!
Počet poschodí
2 Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti
Vhodné od umývačky, Vhodné do mikrovlnnej rúry, Silikónové tesnenie Hotovo!
Poznámka:
» Všetky obedáre a termosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Eldom Promis TM-176 white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eldom Promis TM-176white. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-176 Weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eldom Promis TM-176 Weiss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eldom Promis TM-176 fehér.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií