Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ELECTROLUX 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z + ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil EIS62449

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z + ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil EIS62449
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 71 l, gril, okrúhle vykurovacie teleso, rozmrazovanie, spodný ohrev, stupeň na pizzu, ventilátor, pyrolytické čistenie rúry, čierna farba, 59.4 cm× 59.5 cm× 56.7 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet platničiek: 4, booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, Hob2Hood, 3-krokové využitie zvyškového tepla, akustický signál, skosená predná hrana, bez rámika, vzhľad: čierne sklo, povrch: sklo, pripojenie 220 – 240 V a 400 V, 4.4 cm× 59 cm× 52 cm (V׊×H), čierna farba
Kód:  ELUSET54 Stránky výrobcu
ELECTROLUX 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z + ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil EIS62449 Predaj skončil

ELECTROLUX 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z + ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil EIS62449

Či už zariaďujete úplne novú kuchyňu alebo potrebujete vymeniť svoje staré spotrebiče za nové, využite výhodnú ponuku produktov od ELECTROLUX, ktorá predstavuje set modernej vstavanej rúry 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z a varnej indukčnej dosky 700 SENSE SenseBoil EIS62449, ktorých jednoduchý a elegantný dizajn v klasickom čiernom vyhotovení zapadne do každej modernej kuchyne. Tieto vybrané spotrebiče známej značky Electrolux vám navyše poskytnú veľa praktických funkcií, ktoré vám varenie a pečenie v mnohom uľahčia.

Vstavaná rúra 800 SENSE AssistedCooking pre presné pečenie

Vstavaná rúra 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z energetickej triedy A+ s objemom 71 litrov vám poskytne veľký priestor a rad funkcií, ktoré vám pečenie uľahčia. Je vybavená teplotnou sondou, vďaka ktorej dosiahnete vždy skvelé výsledky. Umožňuje totiž sledovanie teploty v strede pokrmu a akonáhle teplota dosiahne požadovanú úroveň, ukončí jeho prípravu. Integrovaná rúra KOE8P81Z je navyše vybavená funkciou AssistedCooking, ktorá automaticky nastaví režim a dobu prípravy pokrmov, ktoré si sami vyberiete. Nastavenie si môžete prispôsobiť vlastným potrebám a uložiť na ďalšie použitie.

Moderná vstavaná rúra ELECTROLUX

Vstavaná rúra 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z má rad funkcií, s ktorými môžete piecť, grilovať i rozmrazovať. Disponuje aj funkciou rýchleho zahriatia, ktorá zaistí, že je rúra rozpálená presne vo chvíli, keď to potrebujete. Okrem základných funkcií má tiež dve špeciálne, ktoré predstavuje ohrev tanierov a uchovanie teploty pokrmov. Výhodou rúry na pečenie ELECTROLUX je tiež detská poistka, integrovaný časovač a funkcia minútky.

Funkcie:
Gril
Turbo gril
Pizza
Horný ohrev
Spodný ohrev
Pravý horúci vzduch
Kruhové výhrevné teleso
Rozmrazovanie
Mrazené potraviny
Zaváranie
Sušenie
Kysnutie cesta
Pečenie chleba
Nízkoteplotné pečenie
Gratinované pokrmy

Príslušenstvo rúry:
Vysoký chrómovaný rošt
Smaltovaný plech
Smaltovaný odkvapkávací pekáč

Kľúčové vlastnosti rúry ELECTROLUX 800 SENSE AssistedCooking

  • Moderná vstavaná rúra značky ELECTROLUX v klasickom čiernom vyhotovení
  • Funkcia AssistedCooking automaticky nastaví režim a dobu pečenia pre vybrané pokrmy
  • Rúra ELECTROLUX KOE8P81Z má teplotnú sondu pre presné sledovanie teploty
  • Naozaj jednoduchá údržba vďaka pyrolytickému čistenie a funkcii AquaClean
  • Možnosť pečenia na 3 úrovniach súčasne
  • Moderná integrovaná rúra ELECTROLUX má detský zámok a integrovaný časovač s minútkou
  • Súčasťou balenia je vysoký chrómovaný rošt, smaltovaný plech a odkvapkávací pekáč

Rúra ELECTROLUX KOE8P81Z vám ušetrí čas

S rúrou 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z sa nemusíte báť časovo náročnej údržby, pretože disponuje pyrolytickým čistením, čo je inteligentný samočistiaci systém, ktorý pri vysokej teplote spáli mastnotu a ostatné zvyšky na jemný popolček, ktorý stačí len zotrieť vlhkou handričkou. Okrem toho je rúra navyše vybavená funkciou AquaClean, ktorá využíva silu vlhkosti, kedy odparí vodu na dne rúry a takto vzniknutá para si so zvyšnými nečistotami poradí.

Inteligentná indukčná doska 700 SENSE SenseBoil EIS62449

Varná doska ELECTROLUX v čiernom vyhotovení so 4 varnými zónami perfektne ladí s rúrou ELECTROLUX a hodí sa tak spoločne do každej modernej kuchyne. Inteligentné varné zóny sa dokážu prispôsobiť veľkosti vášho riadu bez straty výkonu. Hrniec alebo panvicu stačí položiť na dosku a výkon sa automaticky nastaví. Indukčná varná doska Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS62449 je navyše vybavená senzorom varu, a tak sama rozpozná bod varu a automaticky prispôsobí intenzitu ohrevu, aby nedochádzalo k prílišnému bublaniu a vy tak nemusíte hrniec neustále strážiť. Indukčná doska Electrolux 700 SENSE SenseBoil navyše disponuje technológiou Bridge, ktorá umožňuje skombinovať dve rôzne zóny do jednej veľkej varnej plochy. Toto usporiadanie je vhodné na umiestnenie grilu alebo veľkej restovacej panvice. Nastavenie teploty a času bude u oboch zón automaticky zladené.

Kľúčové vlastnosti varnej dosky ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil

  • Varná indukčná doska so 4 inteligentnými varnými zónami v elegantnom čiernom dizajne
  • Kvalitná elektrická doska Electrolux 700 SENSE SenseBoil bez rámčeka
  • Funkcia PowerBoost pre rýchlu a intenzívnu dávku tepla
  • 700 SENSE SenseBoil EIS62449 ovládate ľahko pomocou dotykového displeja s funkciou Direct Access
  • Detská bezpečnostná poistka a ukazovateľ zvyškového tepla
  • Varná doska ELECTROLUX má integrovaný časovač s funkciou minútky

Praktické vybavenie kuchyne s ELECTROLUX

Minimum času stráveného čistením sľubuje celý set, lebo rovnako ako rúra sa aj varná doska Electrolux vyznačuje ľahkou údržbou, a to vďaka hladkému povrchu odolnému voči poškriabaniu. Dotykový ovládací panel s podsvietenými ukazovateľmi umiestnenými v pravom dolnom rohu umožní jednoduché a intuitívne nastavenie, ktoré zabezpečí dokonalú prípravu pokrmov pre celú rodinu. Varná doska 700 SENSE SenseBoil disponuje rovnako ako rúra Electrolux detskou bezpečnostnou poistkou. Ďalšou praktickou funkciou je časovač, ktorý možno nastaviť až na 1 hodinu a využiť ho možno tiež ako minútku s akustickým signálom. Varná doska 700 SENSE SenseBoil EIS62449 je kompatibilná s odsávačom pár skrze Hob2Hood a umožňuje spoľahlivú bezdrôtovú komunikáciu.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ELECTROLUX 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z + ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil EIS62449
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z + ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil EIS62449. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ELECTROLUX 800 SENSE AssistedCooking KOE8P81Z + ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil EIS62449.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií