PET PET

ELECTROLUX Easy presso EEA111

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX Easy presso EEA111
4,5 52 hodnotení
Pákový kávovar 1470 W, 15 barov, nádržka na vodu 1,25 l, funkcia horúcej vody a pary, odnímateľná odkvapkávacia miska, farba sladké drievko/antikorová
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EAN3310b Produktové číslo:  EEA111 Stránky výrobcu
ELECTROLUX Easy presso EEA111 115,48 € Rozbalené

ELECTROLUX Easy presso EEA111

ELECTROLUX Easy presso EEA111 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

ELECTROLUX EEA111 je moderné pákové easy espresso, ktoré vám počas chvíle profesionálne pripraví kávu plnú bohatej arómy a skvelej chuti. Stačí vložiť šálku, zapnúť prístroj, pohnúť s páčkou a potom si už len v kľude vychutnávate luxusné espresso. Unikátny kávovar ponúka príkon 1470 Wattov a pracuje pri tlaku 15 barov. Disponuje zásobníkom na mletú kávu a transparentnú vyberateľnú nádržku na vodu s objemom 1,25 litrov. Vďaka špeciálne vyhrievanej hornej doske bude vaša šálka príjemne predhriata a káva si tak dlhšie udrží svoju teplotu. Využiť môžete tiež funkciu horúcej vody a pary na komfortnú prípravu iných horúcich nápojov.

Výdavky za energiu ušetríte vďaka efektívnemu systému automatického vypínania po 30 minútach. Vždy čistú plochu okolo kávovaru zaistí odnímateľná odkvapkávacia miska. Exkluzívny nerezový dizajn v škoricovo farebnom prevedení si ihneď zamilujete. Vďaka kompaktným rozmerom navyše espresso skvele zapadne medzi ostatné spotrebiče vašej kuchyne.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

Easy (pákové) espresso

Príkon:
1470 W

Tlak čerpadla:
15 bar

Určené na:
Mletú kávu

Objem nádržky na vodu:
1,25 l

Ďalšie vlastnosti:
Vyhrievané horná doska na predohrev šálok
Funkcia horúcej vody a pary
Transparentný a vyjmatelný zásobník vody
Odnímateľná odkvapkávacia miska
Automatické vypínanie po 30 minútach

Dĺžka kábla:
1 m

Miesto na upratovanie kábla:
S miestom pre zástrčku

Rozmery:
33,5 x 35,5 x 30,5 cm

Hmotnosť:
5,92 kg

Farebné prevedenie:
Sladké drievko a nerez

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Vlastnosti

Príkon
1 470 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,25 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Výbava

Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
26 cm Hotovo!
Šírka
22 cm Hotovo!
Výška
29 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,18 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kávovar mi už preteká len po kvapkách napriek jeho odvápneniu, pravidelnemu filtrovaniu vody a skúšal som aj rôzne hrúbky mletia. Mám ho niečo cez 2 roky. Čo ešte môžem skúsiť aby fungoval?

Dobrý deň, po urobení kávy ostáva v páke voda, nedá sa káva vyklopiť ale musím vyliať, nemala by ostať len suchá káva? Po dotečení kávy spod odvapovej mriežky syčí para. Je to správne? alebo na reklamáciu?

Dobrý den, je možné na kávovaru nastavit teplotu vody? V případě, že ne, s jakou teplotou vody kávovar pracuje?? Předem děkuji Jakub

Dobrý den, jak funguje horká voda z trysky?

Dobrý den, po naplnění kávy do šálku, vypne se automaticky espresovač sám?

Donrý den, jak velý šálek se tam vejde? Popř. jestli lze vyndat odkapávací miska?

Zdravím, kupoval som si tento kavovar, v návode je dosť zle napísaný postup výroby horúcej vody cez parnú trysku ? Mohli by ste mi ho podrobnejšie napísať ? Je tam napísane ked svieti kontrolka tak by po prepnutí prepínača do polohy para začať tiecť voda z trysky ale mne ide vždy len para, skúšal som aj čakať cca 10 min a s rovnakým výsledkom Ďakujem

Dobrý den, po pár měsících používání mi odešla ta plastová část, která pění mléko. Resp. ta "gumička" v plastové části nahoře, která tam nyní nedrží. Je možné někde tuto část samostatně zakoupit? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký objem kávy, tento kávovar vytvoří? :)

Dobry den,v cem je mozne slehat mleko?

Príslušenstvo pre ELECTROLUX Easy presso EEA111
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií